Ech, paskaičiau čia ir baimės tik įsivariau...
mes naudojamės prezervatyvais, po dviejų savaičių eisiu pas ginekologę prašyti KT, o dabar rankinuke turiu Postinor'o "jeigu ką"... bet kiek prisiskaičiau apie jį, tai dar baisiau darosi...
tai man dabar vos ne paniška baimė, kad gali plyšt prezervatyvas, o MB nebegali jau tvert
aš ir pati nebegaliu, bet įsivariau sau baimę
turbūt MB tiesą sako, kad ieškau problemų ten, kur jų nėra...
Buvo plyses viena karta, bet aciu dievui viskas baigesi gerai ir be postinoro. Siaip postinor yra labai zalingas, ir jo gert tikrai nenoreciau.
Merginos, o kai plyšta prezervatyvas tai neįmanoma nepastebėti/nepajusti? Ar įmanoma?
QUOTE(Mumuke @ 2008 08 09, 09:47)
Merginos, o kai plyšta prezervatyvas tai neįmanoma nepastebėti/nepajusti? Ar įmanoma? 
įmanoma
Na geriausias būdas patikrinti, kaip maniškis daro, nusiėmus užrišti galą ir perbraukus pirštais pažiūrėti ar nebėga niekur
QUOTE(Minlina @ 2008 08 02, 23:26)
tikimybe tokia pati kaip ir butu ta diena pasimylejus be apsaugos
nesupratau as taves truputi....
jei viduri akto plysta prezikas,tai 99%kad nebusi niescia.nes jis juk nebaige...o tas vienas % yra tas ,kad jiems su sekretu buna spermatozojiduku
Papildyta:
Amesteja...maniskis irgi taip daro
QUOTE(White_Crow @ 2008 08 06, 14:52)
Prisimenu ir as tokia pat situacija. Buvo po antro gimdymo 3 menesiai praeje, ui kiek strioko buvo
Man niekada neplyso, vienakart nusmuko, baisiai issigandom
Oi apturejau as ta "dziaugsma" pries dvi savaites - tai sureagavau kaip "ARAS" turbut 
Stveriau vandenilio peroksido, duso zeles ir i vonia. Tada pareiskiau MB - "I vaistine", o jis pareiske, kad jokiu vaistu negerciau, nes pakenks mano sveikatai
Bet po 5 min jau sedejom masinoje ir budincioje vaistineje palikome 50 Lt uz "postinor2".
Isgeriau ir puoliau i foruma skaityti apie "postinora". Ir tiek prisiskaiciau atsiliepimu, kad maniau mane turetu uzpulti visi pasaulio negalavimai vienu metu
Bet mane tik karstis ismuse ir ryte pabudau lyg niekur nieko
Jokiu skausmu, vemimo ar galvos svaigimo. Po 6 dienu susirgau, nors kai dukome man buvo ka tik pasibaige mm. Si ryta pasidariau "Easy cup" testa, kuris neigiamas
Belieka sulaukti tikruju mm
Stai tokia mano istorija, kai nenori netyciuko
Stveriau vandenilio peroksido, duso zeles ir i vonia. Tada pareiskiau MB - "I vaistine", o jis pareiske, kad jokiu vaistu negerciau, nes pakenks mano sveikatai
Bet po 5 min jau sedejom masinoje ir budincioje vaistineje palikome 50 Lt uz "postinor2".
Isgeriau ir puoliau i foruma skaityti apie "postinora". Ir tiek prisiskaiciau atsiliepimu, kad maniau mane turetu uzpulti visi pasaulio negalavimai vienu metu
Bet mane tik karstis ismuse ir ryte pabudau lyg niekur nieko
Belieka sulaukti tikruju mm
Stai tokia mano istorija, kai nenori netyciuko
Buvo plyses. Ir dar veiksmas vyko viiisiskoje tamsoje, tai kad plyso supratom tik uzdege sviesa po visko. Postinoras isgelbejo. Po poros sav pradejau naudoti KZ, nes per daug streso man atnese tas plysimas, postinoras ir tt
QUOTE(DeeLady @ 2008 09 20, 15:52)
Buvo plyses. Ir dar veiksmas vyko viiisiskoje tamsoje, tai kad plyso supratom tik uzdege sviesa po visko. Postinoras isgelbejo. Po poros sav pradejau naudoti KZ, nes per daug streso man atnese tas plysimas, postinoras ir tt 
O kas buvo blogai del "postinoro"? mm velavo?