Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko sūpynės, žaidimų aikštelės

bent 2 dydžių skersiniai - kad galėtum prisitraukimus daryti, o kitas žemesnis, kad galėtum vartytis. krepšinio stovas ar lenta.
Atsakyti
Laba, o niekas nesat pirke is senuku ar pan. supyniu sistemu ?
Atsakyti
QUOTE(egipte @ 2014 04 13, 23:57)
Laba, o niekas nesat pirke is senuku ar pan. supyniu sistemu ?


patikslink, kas tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 04 14, 02:06)
patikslink, kas tai smile.gif

panasios, gal kas bande dakonstruoti ciuozykla prie ju ?
http://www.senukai.l...38x196-m_5.html
Keista, kad tik Ezerelio vaivoryskte is ta firma is Vilkaviskio daro normalias supynes su ciuozyklom sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egipte: 15 balandžio 2014 - 12:01
Galiu pasidalinti patirtimi su Simedva.Nekokia ji.Jie zada per 2 savaites.Man veze "tikrai tikrai" 3 kartus ir neatveze.Skambini-nekelia ragelio.Galu gale 4 kartas nemelavo.Atveze po 1,5men. Bet ne pilna komplektacija.Uzsakiau pelene,su dvigubom supynem ir laiptukais,tai laiptuku ne kvapo.Supynes per arti prigreztos,vyrai turejo pergrezti,o laiptukus zadejo per kurjeri atsiusti.Neznau,ar atsius.Nerekomenduoju ju.Tokias pacias turi medinis arkliukas.Ten kainos pateiktos su PVM ir pristatymu.Atrodo,kad Simedvai klientas visai nesvarbus.
Atsakyti
Mes ir pagaliau isigyjom kazka tai kieme,ilgai ieskojau,norejau atsparu orui zaidimu aiksteles,ne medines,o plasmasines ir kokybiskos.
Seniau turejom medine,bet labai daug prieziuros,medis nupilkeja,negraziai atrodo,pradeda klebetuot.
Tai po ilgu paiesku atradau Little tikes.
Issirinkom sita ciuozykla
user posted image

Aprasymas lietuviskai

Susidejo pakankamai greitai,tik viena koja uztruko doh.gif Netiko,tai maniskis su peiliu isskuobe,kad ikistu ta koja.Si aikstele kaip lego susimausto,bet teko ir su varztais kelias vietas sutvirtinti.Kokybe labai gerai,tvirtas,stabilus,musu pieva nuozulni,nelabai lygi,bet stovi tvirtai,nesviruoja.
Pagal mano paziura tos ciuozynes skirtos nuo 2 metu,galima ir 1.5 metu iki nezinau,gal kokio mokyklinio amziaus.Tikiuosi ilgai dar dziaugsimes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 04 13, 19:28)
Kokių dar idėjų pasiūlytumėt vyresnių (mokyklinio amžiaus) vaikų žaidimų aikštelei kieme - svarbu, kad nekainuotų labai daug.  4u.gif

Mes turime tokia aikstele, kadangi vaikuciai trys ir amzius skirtingas, tai mums sita kaip tik smile.gif
http://vaikuaikstele...label/Apuokas 3
http://3.bp.blogspot...00/apuokas3.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzindzilina: 21 gegužės 2014 - 15:28

 ! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.
Atsakyti
Gal kas nors pasidalintu ispudziais, kaip "tarnauja" kettler supynes (tokios ar panasios: http://shopzone.lt/l...r-basic-2.html)?
Ar jos tvirtos, patvarios ir ar patogios vaikams? Is nuotrauku tokios truputi liaunos atrodo, bet kadangi metalines, tai gal apgaulingas tas ispudis.. Esame tureje kettlerio paspirtuka, tai jis tikrai ilgaamzis ir kokybiskas buvo, tai tikiuosi, kad gal ir tos supynes butu geros?
Taip pat domina atsiliepimai apie kettler metaline ir/ar plastikine ciuozykla - ar stabilios? Ar gerai slysta?
Atsakyti
QUOTE(Dzindzilina @ 2014 05 21, 15:25)
Mes turime tokia aikstele, kadangi vaikuciai trys ir amzius skirtingas, tai mums sita kaip tik smile.gif
http://vaikuaikstele...label/Apuokas 3
http://3.bp.blogspot...00/apuokas3.jpg

Kiek tokios kainuoja?
Atsakyti
Sveikos, mūsų sūnus irgi panašu džiaugsmą turi. Senelis sugalvojo nupirkti žaidimų aikštelę, tai dabar nebenori sūnelis namo važiuoti. biggrin.gif Ir visai gražiai žiūrisi prie namo. rolleyes.gif Man pačiai labai patinka pasisupti. blush2.gif
Atsakyti
Šiais metais ir as noriu savo sunui įrengti žaidimų aikštelę. Pernai buvo dar tik metukų nusipirkom supynes ir tokioj senoj kriaušėje pakabinom, o šiemet jau noris ir čiuožyklos. Visada galvojau, kad noriu plastikines su bangom, aišku ir dabar taip galvoju, tos metalinės manes kazkaip nežavi. Norisi, kad būtų kur supynes pakabinti ir čiuožyklos. Tik va niekaip neapsisrendžiu ar metalines žiūrėti pvz. Kettler, Hudora ar medines? Iš tikrųjų tiek tos tiek tos nemažai kainuoja. Tik man tos metalinės atrodo gal rimtesnės, nes isibetonuoja, o medinės tik pastatomos? Ar ir jos įbetonuojamos? g.gif
Atsakyti