QUOTE(tera @ 2007 01 19, 11:55)
Nu, jau nebe tokia lialka - 2,7 m. Tačiau jau duodam nuo 1,7 m. Aišku iš pradžių būdavo po nedau - po ketvirtį skiltelės 2 - 3 kartus savaitėj. Na, o dabar nuo lapkričio mėnesio suvalgo po pusę skiltelės per dieną (kartais praleidžiam, tačiau vis tiek kokie 5 kartai per savaitę gaunasi

). Mes konsultavomės su keliais gydytojais, ar galima ir gavom teigiamą atsakymą. Tik reikia ne "ant tuščio skrandžio". Jai patinka, dažniausiai pati primena, kad jai reikia duoti duonytės su sviestu ir česnaku. Iš pradžių sunkiau valgė, bet aš pradėjau įmaišyti į jos mėgstamą patiekalą ir po truputį priprato, o dabar jau niekur maišyti ir nereikia
kažkaip įsitikinusi buvau ir ne vieną gydytojo straispnį skaičiau, kad česnakas laaabai dirgina dvylikapirštės žarnos gleivinę ir iki 3 m. griežtai negalima, o iki 7 m. vaikams nerekomenduojamas. mano Ugnei virš 4 m., bet aš vis dar rtaikau kad česnako nevalgytų, nebent kokioj mėsytėj įdėtas būna.
O slogą tai Ugnei gydau plaudama nosytę preparatu MAR. Tik prasideda čiaudėjimai ir tuoj pat plauname kelis kartus per dieną, Influcid duodu sučiulpti ir kai nakčiai įpurškiu Olynt.