Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgas laukimas...

Grazu wub.gif Net apsiverkiau, nes pats gimdymas labai primine manaji, tik kad as pati pagimdziau...Bet, taip pat neturejau to dziaugsmo, ka tik gimusio savo kleckiuko pasiguldyt ant saves. Niu bet nieko, uztad dabar kiek reikiant atsinesioju ji thumbup.gif
Atsakyti
sauni istorija.as buvau panasaus likimo.zinau ka reiskia skausmas,kai gimdos kaklelio pletimasis nesutampa su skausmu.sekmes jums saunuoles 4u.gif
Atsakyti
Gražu 4u.gif Aukit didelės ir sveikos mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū už palinkėjimus 4u.gif
Atsakyti
sveikinu mamytę ir tėtuką 4u.gif sunkiai dirbot, bet rezultatas nuostabus, ar ne? aš ir manau, kad tavo mergytė nedidukė gimė, kai palyginu su savo dičke biggrin.gif manoji buvo 4140g ir 54 cm. tik pagimdžiau pati be didelio vargo, nors daktarė ir sakė, kad mano klubai siauroki g.gif o kokio ūgio ir svorio tavo Liūtukė dabar?
Atsakyti
Grazi jusu istorija thumbup.gif wub.gif Linkiu jums graziai ir sveikai augti! Daug, daug sypsenu!:4u: smile.gif smile.gif smile.gif
Mes irgi liutukai esam, ir gimem ta pacia diena, tik metais anksciau. Tai tavo istorija primene apie mano dukreles gimima.Gaila, kad tau prireike operacijos, bet svarbiausia jog vaikiukas yra sveikas. Nes man terminas buvo panasiai kaip ir tau 08.08, o gimdziau tik 08.18. Jau taip norejosi greiciau pagimdyti, bet vaikelis vis lauke savo dienos.
o kokioj ligoninej tu gimdei? gal RK?
doh.gif jau pamaciau kad RK, tai gal pas A.Puziene?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucja: 06 lapkričio 2006 - 19:51
Nu ka, sunkus darbas.... bet verta iskesti viska del labai grazaus rezultato soske.gif
Sveikatos ir labai ilgos laimes jusu seimynelei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evelina @ 2006 11 06, 19:13)
o kokio ūgio ir svorio tavo Liūtukė dabar?

2 mėn 5850g ir 60cm Kitą savaitę švęsim 3 mėnesiukus ax.gif

QUOTE(lucja @ 2006 11 06, 19:49)
o kokioj ligoninej tu gimdei? gal RK?
  doh.gif jau pamaciau kad RK, tai gal pas A.Puziene?

Jo, RK, pas gyd. Volochovič, Puzienė buvo pora kartų užėjus.

Ačiū dar kartelį už sveikinimus ir palinkėjimus wub.gif
Atsakyti
Labai graži istorija.Aukit sveiki ir dideli 4u.gif
Atsakyti
Gazu...grazu...grazu... wub.gif
noreciau mergaites ax.gif
Atsakyti
labai graži istorija 4u.gif
Atsakyti