Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

Jei jau atnaujinom tema, tai papasakokit ka nors apie Vaidotu maluna....
Atsakyti
Sveikutes,
gal jau ir buvo si tema, bet niekaip nerandu sad.gif Taigi, ruosiames istekinti viena drauge, ir ji prase padet, gal galit patarti kur jaukiai ir ganetinai nebrangiai galima atsvesti vestuviu vakara (Vilniuje ar salia Vilniaus)
Is anksto aciu! wink.gif
Atsakyti
Ir man aktualu smile.gif
Tik man reikia kavines dienos metu mazdaug 3 valandom.
Idomu po kiek kainuotu 1 zmogu jei norim surengti mini furseta su tipo, verinukais, sumustinukais ir sampanu. Be jokiu karstu ir pan.
Taip pat dar nerandam vietos kur butu galima penktadieni per pietus atsvesti..
Atsakyti
Mes sventem klases susitikima Oskare prie Lietuvos kino teatro. Jie ten turi apacioj patalpele nedidele. Na mes nuomavom vakarui, tai nuo zmogaus buvo apie 50 lt. Buvo visokie sumustinukai verinukai ir vienas karstas. Tik vat del alkoholio neprisimenu kaip buvo. Tik zinau, kad is manes paeme pinigelius, tai gal ir mes savo alkoholi buvom atsinese. Jei idomu, tai galetum nueiti ir viska smulkiau isiaiskinti vietoj.
Atsakyti
aha, zinau "Oskara", pabandysim, dekui. na, o kitos supermamos nieko negali dar pasiulyti wink.gif??? labai laukiam!!! (bus balius bus baliukas...kaip laukiu!!! biggrin.gif )
Atsakyti
O kurioj tiksliau vietoj tas "Oskaras"?
O ten grazi aplinka?
Atsakyti
Mes sventem Senamiestyje- kavineje "Sauni vietele" Man labiausiai patiko aplinka... Labai jauku rolleyes.gif
Kiek fursetas keliu valandu kainuotu pasakyti negaliu. O siaip meniu ten yra derinamas, kartu, zinoma, ir kaina kinta smile.gif Pvz, mums visas vakaras kainavo apie 50lt zmogui, bet cia iskaitant ir saltus, ir karstus, ir vaisius, ir gerimus (sultis+ alkoholi)
Atsakyti
QUOTE (Giedrushka @ 2004 11 16, 14:43)
O kurioj tiksliau vietoj tas "Oskaras"?
O ten grazi aplinka?

Oskaras yra netoli Lietuvos ant kampo, kur kertasi Basanaviciaus gatve ir dar kokia tai (visai nepazistu gatviu rolleyes.gif ). Aplinka (bent jau pries metus) buvo visai faina. Man atrodo galima susitarti del papildomo papuosimo. Muzika irgi gali savo leistis.
Atsakyti
Mes vestuves sventem spaudos rumuose,bet ne valgykloje,o kavineje Juveta.Tai nuo zmogaus mokejom 35lt (karstas,idarytos zuvys,salotos,vyniotiniai ir t.t.)Aplinka tikrai labai jauki ir personalas thumbup.gif thumbup.gif

Dar galit pabandyti KIEMELI,kazkada buvo 45lt nuo zmogaus priklausomai nuo meniu.
Atsakyti
Mes šventėme šalia Vilniaus, Vaidotuose (iki ten reikia pavažiuoti Eišiškių plentu, atrodo, apie 10 km), kavinėje "Vaidotų malūnas". Mokėjome, atrodo 45 Lt žmogui (bet tiksliai neatsimenu doh.gif , mano vyras mokėjo). Prašėme, kad būtų švediškas stalas - tokį ir padarė, bet problema, kad karštą atnešė ne spec. induose, kaip būna per konferencijas, kai švediškas stalas (kaip aš įpratusi rolleyes.gif ), bet paprasčiausiuose dubenyse... doh.gif Labai juokingai atrodė... Bet šiaip maistas skanus, o labiausiai man patiko (ir tai lėmė, kodėl pasirinkome šią kavinę), kad šalia teka upelis Vokė, yra tiltelis, aplinkui buvo žalia, kas norėjo, galėjo valgyti ar gerti kieme...
Atsakyti
Kavinej "Juveta" mes visada darom klases meetus, nes kai dar kokykloj budavom ten gerdavom, taip ir liko ta tradicija smile.gif
Klases tusuj man ten gal ir nieko, bet vestuvem...net nezinau.
Paskutini kart ten buvau pries metus, tai kazkokie remontai aplink laiptinese, siek tiek apdriske viskas, taip sovietiska..
Gal dabar pasitvarke jau?
Atsakyti
"Tabera" Pylimo gatvėj, šalia "Lietuvos" kinoteatro. Jauki aplinka, skanu, kainos padorios.
Atsakyti