Skaitau ir juokiuos. Na ir žmonės

. Juk tema vadinasi Svajonių automobilis. Tad jeigu žmogus parašė, kad svajoja būtent apie tokį ar kitokį automobilį, tai jo reikalas. Tai vat ne, visada atsiranda tokių kas žino geriau.
Juokingiausia tai, kad mašina pasirodo labai jau niekam tikusi nes su tokia kažkas yra į jus įvažiavęs

Čia tai jau argumentų viršūnė. Sorry, bet kai neturi ką pasakyt...
Ir dar - aš tikrai nelyginčiau "gan naujos" mašinos su gan ne nauja. Nes tikrai už 12 tūkst. nenusipirksi naujos. Taip, kad nereikia tikrai tų, kaip jie? Dundukai? Va - nereikia dundukų gaudyt....
Tiesa, pamiršau paminėti. Buvau nuvažiavus prie vieno meisto serviso. Tai žiūriu ogi nei vienos japoniškos mašinos nėra. Jokių nėra, vien tik renuškės. Oho, tikrai matyt tik renuškės genda ir tik jas reik taisyt. Geras, ne? Nesamonę parašiau, bet nors pati pažvengiau. Nes toks susidarė vaizdas iš kai kurių komentarų.
Sakykit ką norit, galit suvartyt visus renukus ir tuo pačiu ir mane, bet kad safranas ne komfortiška mašina ir kad jis visais atžvilgiais š... tai sorry, važinėkit tada su kuo tik norit, nieks jūsų nuomonėd nepakeis. Tikriausiai ir supuvęs golfas jums bus geriau, bi tik ne renukas.
O jeigu net nesi vairavęs ir žinai ar patogi, smagi važiuoti mašina, tai aš daugiau neturiu ką pridurti...