Įkraunama...
Įkraunama...

Chemoterapija ir vaisingumas

QUOTE (Arvira @ 2004 10 07, 02:01)
QUOTE (Kolibriukė @ 2004 10 06, 22:00)

lygiai taip pat sėkmingai esu gydytoja - medikė, jei tau taip labiau patinka.Todėl tikrai išdrįsčiau pasakyti ką galvoju.

Idomu kaip medikas gali taip kalbet g.gif nes as tokiems medikams turiu kita varda - sundaktariai , ne tau taikau . Yra medikai is pasaukimo , o deja l a b a i daug save drista taip vadinti ir tai galiu drasiai sakyt , nes man tai skaudi tema doh.gif tokiu daktaru deka as buvau anam pasauly ir pikta sad.gif - tegu jiems dievas atleis , bet ne as . Nors pati studijavau medicina 2 metus ir nusprendziau , kad netinkama - nutraukiau mokslus . Mano kely pasitaike ir thumbup.gif gydytoju , kuriems liksiu dekinga visa gyvenima , nes ju deka as gyvenu...

Valio! Tada aš šundaktarė, vien dėl to, kad teisybę pasakiau clap.gif

Man patinka toks požiūris į gydytojus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Arvira @ 2004 10 07, 03:33)
Inete radau apie proktologija ir g.gif kodel man gyde plauciu vezi proktologas as nesupratau doh.gif . Tada kaip jie vadinami ar terminai pasikeite as soke , o kodel chemoterapija skyre ne chemoterapeutas - neikertu ohmy.gif

Greičiausiai kažką supainiojai, nes niekada proktologas nebuvo susijęs su plaučių vėžiu. Terminai graikiški - tikrai nesikeitė.
Atsakyti
QUOTE (Arvira @ 2004 10 07, 03:33)
Inete radau apie proktologija ir g.gif kodel man gyde plauciu vezi proktologas as nesupratau doh.gif . Tada kaip jie vadinami ar terminai pasikeite as soke , o kodel chemoterapija skyre ne chemoterapeutas - neikertu ohmy.gif

susimastyk, tai gal tavo toji proktologe ir buvo sundaktare, jei jau plauciu vezi gyde?
as nezinau gal klystu, bet labai jau nebesuprantu ka tas proktologas daro biggrin.gif
o gal labai panasus pavadinimas ir tu suklydai?
kolibriuke o kas plauciu vezi gydo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ricija: 07 spalio 2004 - 16:51
Kažko nesuprantu konflikto esmės g.gif
Kažkokios užburtos dienos. Šiandien negalima su niekuom bendrauti, būtinai ką nors ne taip pasakysi laugh.gif

Šiaip Kolibriuke, manau, Arvira kažką kitaip norėjo pasakyti g.gif gal ne apie tavo parašymą kalbėjo. Nes kitaip niekaip nesuprantu kodėl ji taip parašė. Matyt man jau su teksto interpretacija blogai umn.gif
Atsakyti

Neimu aš į galvą - kas ką parašė laugh.gif
Kažkodėl juokas mane ima ir tiek wink.gif
Gerai - proktologai gydo plaučių vėžį - nu gerai, nesiginčyju clap.gif laugh.gif rolleyes.gif

Man dzin, ką Atvira galvojo ir ko negalvojo - ką norėjo ir ko nenorėjo pasakyti. Savęs šundaktare aš nelaikau thumbup.gif laugh.gif

Jei rimtai plaučių ligai gydo pulmonologai. Jei piktybinis procesas -prisideda radioterapeutai ir chemoterapeutai. Nesistebiu, jei jie turi dvigubas licenzijas. Nors dabar jos tikrai atskirtos.
Atsakyti
Joooo, kažkoks totalus nesusikalbėjimas gavosi šitoje temoje laugh.gif
Man rodosi čia jau susipainiojo viskas - o visų pirma terminai, o iš ten ir įžeidimai bei įsižeidimai. Ai chebra metam visa tai laugh.gif

Kolibriukės paaiškinimas į temą buvo puikiausias atsakymas - yra rizikos, bet yra ir galimybių. Gal ties tuo ir užbaikit, ką laugh.gif
Atsakyti

Nu man tai linksma paskaityt thumbup.gif thumbup.gif .

Jei rimtai, iš labai rimtos temos padarėm proktologinį plaučių vėžio gydymą.....joooo......

Aš už tai kad užbaigtume šią temą.

Jei yra įsižeidusių, aš labai atsiprašau. Pati neįsižeidžiau nė kiek - mane tiesą sakant iki ašarų prajuokino.

Gerai, viskas, baigiam rolleyes.gif
Atsakyti
tema uzdaryta, toliau diskutuojantys bus nukreipti pas psichiatra. Cia jau ir taip viskas aisku, taskai sudelioti. ph34r.gif
Atsakyti
O čia tikrai nebegalima diskutuoti? MAn tas klausimas irgi labai aktualus del chemoterapijos ir vaisingumo. Mano vyras pries 6 metus sirgo limfogranuliomatoze (limfoma Hodzkins) ir buvo gydomas chemoterapija ir spinduline terapija. Sia vasara susituokem ir labai norim vaikucio. Per pirmus du menesiu nieko nepavyko ir man pradejo kirbet nerimas, o kas jei... Zinau, kad chemoterapija vyrams gali sukelti nevaisinguma. GALI. Gal kas turit panasios patirties? Bukit geros, pasidalinkit...
Atsakyti
Gali, bet nebūtinai. Viskas paaišės pasidarius spermos tyrimą. Be jo nieko negali spręsti apie chemoterapijos poveikį vaisingumui.
Atsakyti
O gal zinok, ar Siauliuose daro spermos tyrima? Kiek domejaus nieko panasaus neradau sad.gif
Atsakyti
Na, pas mus irgi kažkas panašaus.. Mano draugas, kai jam buvo 18 metų sirgo leukemija (kraujo vėžys) ir 2 metus gydėsi (su vaistais ir chemoterapija). Vaikučio susilaukti bandom jau beveik 2 metai ir nieko... Klausti ar jis vaisingas kažkaip nedrąsu, nes kad ir kaip ten bebūtų tai yra skaudi tema. Tad aš kažkaip suabejojau ar kada turėsime vaikų, nors vis vien tikiuosi ir laukiu smile.gif O tyrimus manau, kad daro kiekvienam mieste, nes pvz. gimdos kaklelio vėžinių ląstelių tyrimams mėginėlius paima, kad ir Klaipėdoje, ir vis vien siunčia į Vilnių. O atsakymų reikia laukti tiek pat laiko.
Atsakyti