Įkraunama...
Įkraunama...

Pagirios (pachmielas)

Išverdu saviškiui raugintų kopūstų sriubos. Labai skaniai valgo ir būna patenkintas- kad sveikata taisosi. doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2008 05 02, 20:00)
Išverdu saviškiui raugintų kopūstų sriubos. Labai skaniai valgo ir būna patenkintas- kad sveikata taisosi.  doh.gif  bigsmile.gif

Turbut tavo vyras ant ranku tave nesioja, tokiu moteru nebuna, dazniausiai buna taip:
Brangiausioji: nereikėjo tiek gerti, lipk greiciau iš lovos ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 04 21, 12:58)
Pienas gali padeti. Nuima viska.

Visiska nesamone.Troskuli gal but,o pagirias vistiek turesi atkentet cool.gif
Atsakyti
isgert mezim ir gerai gerai pasimaitinti reikia.., o jei yra galimybe, tai geriausia yra pramiegot pachmela..
Atsakyti
QUOTE(skaistybe @ 2008 05 08, 15:15)
isgert mezim ir gerai gerai pasimaitinti reikia.., o jei yra galimybe, tai geriausia yra pramiegot pachmela..

Tavo pasiulymas neblogas,bet kai kam buna nesivalgo.O jei is savo praktikos,tai man ir nesimiega.Kas tada? g.gif
Atsakyti
Kol nebuvau mama ir retkarciais padauginadavau, tai geriausias pachmielas man budavo alaus buteliukas ir liulio dar gera posmeli. Ir tada jau atsikeldavau kaip nauja thumbup.gif
Atsakyti

Jei norite kuo greičiau išsiblaivyti, jums padės:

# Mėtu tinktūra. 20 lašų tinktūros įlašinkite į stiklinę šalto vandens ir išgerkite visą iš karto.
# Amoniakas. 5-6 lašus amoniako įlašinkite į stiklinę šalto vandens.Išgerkite visą iš karto.
# Arbata. Prieš eidami į svečius išgerkite stiklinę stiprios žaliosios arbatos su mėtomis. Grįžę namo - pakartokite.
# Juoda kava. Prieš viešnagę išgerkite puodelį stiprios turkiškos kavos su citrinų sultimis arba įsidėkite į kavą riekelę citrinos. Po vaišių procedūrą pakartokite.
Atsakyti
Pagirių pasekmės nepanaikinamos, atsistato nedaug žuvusių smegenų ląstelių, todėl gerdamas žmogelis darosi vis daugiau fool.gif .
Atsakyti
Geriausia pomidoru sultys ir geras sexas drinks_cheers.gif . na ir alaus dar galima
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 04 14, 15:05)
Alkazetzer  thumbup.gif

pritariu thumbup.gif isbandyta ir labai veiksminga priemone rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Padauginus - pries einant miegoti pora stikliniu vandens, jei nakti prabudot dar isgerkite vandens. Tada ryte mano vaistai buna tokie - 2 stiklines mineralinio (negazuoto) tiks ir vanduo, sekantis stipri juoda arbata su pienu ir su tiek cukraus, kad saldumas net sleikstuli keltu (galima isiversti su 2-3 gliukozes tabletem, bet arbatoje yra kofeino, bent jau man arbata geriau padeda nei tabletes), tada isgeriu colos ir gerai pavalgau (net per prievarta biggrin.gif ) man pagirios per valanda po sio "ritualo" praeina lyg niekad nebutu ir buvusios
Atsakyti
nusipirkau per pažystamą platintoją su super nuolaidom www.biodetox.lt aparatuką. na ten kur platina vengrishkus, pusė kainos, sakau pabandysiu, kas per xolera, tuolab, kad bioptronu likau patenkintas, texnologijų nesibaidau. toookio brodo, koks lieka voniukėj po procedūros, nenoriu nei rodyt nei pasakot, bet pamislijus, kas pasmane buvo, baisu. ok, prie esmės. kolega shventė mano tortadienį, na ir kaipgi nepasigirsiu nauju zhaislu...
Atsakyti