Įkraunama...
Įkraunama...

Pagirios (pachmielas)

Pagirios smile.gif kartias ju reikia. bet seip geriau gerti taip kad per akis butu ir pagiriu nebutu.... svargu gerimu nemaisyt kai gert pradedat ir pigiu negert ba ten tikras brudas. o ryte kaip kam kas padeda nuo pagiriu, bet tik vina zinau alkoholio geriau nevartot pagirioms bent čiau jau mano nuomone. geriau kiaušiniene su mesa kad amino rugstis greiciau padetu skaidyt alkoholi smile.gif bent man tai padeda
Atsakyti
keletas porciju ledu ir atsigauni ir appap tablete nuo galvos skausmelio blush2.gif
Atsakyti
raugintu kopustu sriuba thumbup.gif arba kefyras
Atsakyti
aspirinas ir vanduo thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki aspirinas vanduo ir citrina super geriau nebuna thumbup.gif
Atsakyti
daaaug kefyro salto,ir iskart lengviau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dipse @ 2006 10 13, 10:12)
labas tėčiai,

Kaip kitą dieną po gero vakarėlio gyotės?

bigsmile.gif kokių velnių gerti , kad paskui gydytis ?
išmokit gerti kad nereiktų pagiriotis .tipo jau prigėrus tik linksmintis eina ?

Atsakyti
user posted image
arba saltas kefyras,dar neblogai mineralinis Darida
Atsakyti
Jeigu vakarėlis neužsitese iki ryto ir miegu savo lovoje Man bloga nebūna, truputį slabna būna, mėgstu nusimaudyti ryte ir aišku troškina smile.gif
Atsakyti
Daug sviesto ant duonikės, sako, jis kažką ten suriša...neutralizuoja. biggrin.gif
Atsakyti
Ir mediciniškai pagrįsta ir išbandyta - žalioji arbata su labai daug cukraus. Į puodelį ne mažiau 5 šaukšteliai.
Prieš kelias dienas teko pabendrauti su reanimatologu, kuris išblaivino mano pirmą kartą prisigėrusį brolį (buvo šimtadienis) blush2.gif Jam suvarvino per 5 min lašelinę iš gliukozės ir sakė, kai jau pabus ryte duoti daug žalios arbatos (tinka ir atšalus) su daug cukraus ir čiulpti medų. Tikrai padėjo thumbup.gif
Atsakyti
kiek esu MB gydžius pachmielą tai citrinos laimo sultimis, veikia super, o ir kai prablaivyt reikia greit gerai veikia smile.gif
Atsakyti