Įkraunama...
Įkraunama...

TAISYKLĖS

1) Prieš pradėdami temą, pasidomėkite galbūt jau tokia tema egzistuoja. Tam galite naudotis f-ja „paieška“.

2)Prašau temos antraštę rašyti lietuviškomis raidėmis (ą,ę,ė,į,š,ų,ū,ž,) ir kuo konkrečiau įvardinant pačią temą (juk sunku suprasti apie ką tema, jei temos antraštė „padėkite“, o paantraštė „sos“).

3)Temos apie mūsų augintinių sveikatos klausimus ilgainui bus jungiamos į vieną bendrą temą, pvz. „Šunų ligos“, „Kačių ligos“ ir pan.
Individualiai paskelbtai temai apie augintinio sveikatos problemą bus leista gyvuoti 2 savaites. Vėliau bus sujungiama su bendra tema. Jei tema pasirodys labai aktuali, bus didelis aktyvumas, daug naudingų patarimų, tokia tema bus palikta atskira.

4) Bendraminčiams (auginantiems vienos kurios nors veislės gyvūnus) noriu priminti, kad tema pasiekusi 50 psl. skaičių baigiasi ir yra savaime uždaroma. Kol tema nėra uždaryta, naujų temų prašome neskelbti (arba, jei vis dėl to norite atidaryti naują temą, tai prašau mane, moderatorę, įspėti temoje „Pastabos ir pasiūlymai „Faunos“ moderatorei“). Norime, kad forume būtų tvarkinga, gražu ir gera bendrauti smile.gif

5) Produktų ir paslaugų reklamavimas, platinimas – netoleruojamas. Dėl reklamos sąlygų prašome kreiptis į forumo administraciją el.paštu: info@supermama.lt. Asmeniniame paraše prašome nerašyti skelbimų pobūdžio inf-jos. Parašai, neatitinkantys šių reikalavimų bus trinami be perspėjimo. Prašome naudotis skelbimų tema, jei kažko ieškote ar siūlote. Temos paskelbtos atskirai bus sujungtos nedelsiant.

6) Nuotraukas prašau redaguoti iki priimtino forumui dydžio (tinkamiausias - ne didesnis, nei 640x480), kad neapsunkintumėte savo ir kitų forumo dalyvių bendravimo.
Jei nemokate to padaryti, tai galite išmoktiŠIOJE TEMOJE arba paprašykite kitų forumo dalyvių pagalbos ir pan.
Jei šį prašymą ignoruosite, tai per didelės Jūsų nuotraukos bus tiesiog ištrinamos be perspėjimo.

Tikiuosi malonaus bendravimo su Jumis 4u.gif
Moderatorė Rasma
Atsakyti

QUOTE
Siūlau taisyklėse sukonkretinti, kas yra "Produktų ir paslaugų reklamavimas", kad nekiltų nesusipratimų. Ar tai yra:
a ) kontaktiniai duomenys (maisto platintojų, veterinarų, kirpėjų ir pan. adresai ir/ar telefonai);

Sąlyginai - reklama. Jei žmogus skubiai ieško vet.pagalbos, jam parašomas klinikos tel., tai vertinant per „žmogiškumo prizmę“ – nieko baisaus, bet jei tas pats forumo dalyvis reikia/nereikia bruka vis tos pačios gydyklos/kirpyklos ir pan. kontaktinius duomenis, tai kartoja ne vienoje temoje, tai konkrečiai aš – įspėsiu. Manau, kad jei jau niekaip neapsieinama, tai užtenka nurodyti firmos pavadinimą ir kam reikės tas ras įmonę el.kataloguose internete.

QUOTE
b ) tokie pasisakymai, kaip: "pas mane galite nusipirkti šuniuką/maisto/kosmetikos", "pas mane galite šunį apkirpti/paskiepinti";

Vienareikšmiškai – reklama (parduoti savo augintinius ar jų mažylius galite skelbimų temoje, bet kokie maisto/kosmetikos ir kitokių priežiūros priemonių pardavimai (jei tai ne 1 daiktas, kuris netiko) – reklama. Paprastai temoje laikas nuo laiko pažiūrima ar žmogus pardavė daiktą, kuris jam netiko/nereikalingas, ar vykdo masinę prekybą).

QUOTE
c ) bet koks produkto/paslaugos reklamavimas (pvz., "Onutė gerai kerpa šunis"; "maistas xxx yra labai geras"; "patariu naudoti kosmetiką Y" "veterinaras x gydo gerai, o veterinaras y - blogai".

Ne, konkrečiai aš savo skyreliuose tokių pasisakymų nelaikysiu reklama (be kontaktinių duomenų skelbimo). Kas nori sužinoti kur rasti geriausią kirpėją Onutę, ar puikų vet. gyd. visuomet galės paklausti forumo dalyvio per AŽ.
Papildymas dėl "SKELBIMŲ TEMOS" - skelbimų temoje prašome rašyti tik skelbimus. Diskusijoms skirtos yra šio skyrelio temos. Forumo dalyvių pasisakymai skelbimų temoje bus trinami iš anksto neįspėjus.

Ačiū už dėmesį.
Moderatorė Rasma
Atsakyti
Sveiki,

Taigi, ruduo atnešė naujų vėjų ir į Faunos forumą. Prisistatau – nuo šiol man suteikta teisė prižiūrėti šį skyrelį, todėl esu pasiruošusi išklausyti visus jūsų pageidavimus, pastabas ir pasiūlymus, kad bendrauti temose būtų malonu, gera ir lengva. Tikiuosi, kad padėsite man tai įgyvendinti, laikysitės jau įprastomis tapusių Taisyklių bei korektiško bendravimo principų.

Malonaus bendravimo 4u.gif
Atsakyti