Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(*Diva* @ 2006 10 18, 19:42)
Linada:)))noretum- per dvi... kokias 4 isejo... nepagreitintas pas mane darbas.. kilimeliu nenaudoju..smile.gif))

O del kamuoliuku- man irgi kieti atrodo kokybiskesni... ir labiau patinka..
Sandriuks:))) smagu, kad patinka. Tikiuosi, draugei irgi patiks..smile.gif

O ant ko veli plokščią veltinį, jei kilimėlio nenaudoji? Aš pvz.: su šalikais vargstu. Kilimėlis per mažas, ant plėvelės slidinėja doh.gif Pasidalinkit paslaptim kaip veliat didesnius daiktus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 18, 18:20)
pagyru puodas visa laika juodas..smile.gif cia apie mane.smile.gif Naujas tasiukas pagal uzsakyma:

user posted image
http://img237.images...pa180571ds7.jpg

Diva, super thumbup.gif ne tik tasiukai, batukai ir pirstinytes nuostabios, bet ir puikus pateikimas smile.gif gal vyras fotografas? ar pati? ohmy.gif
Atsakyti

ojura- as tai viska rankom veliu.. tik tinkliuka naudoju,kad dekoras nenuplauktu.. man reikia jausti vilna- nemoku as su kilimeliu- gal ir greiciau, bet jis man maiso.. nu arba as nezinau kaip juo naudotis..smile.gif))

QUOTE(rožės arbatinyje @ 2006 10 18, 20:55)
Diva, super  thumbup.gif  ne tik tasiukai, batukai ir pirstinytes nuostabios, bet ir puikus pateikimas smile.gif gal vyras fotografas? ar pati? ohmy.gif

atspejai- vyras profesionalus fotografas, o as irgi domiuosi foto- taip sakant- prijaucianti.. cia as fotkinau, kai ka- vyras..smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 18, 21:09)
ojura- as tai viska rankom veliu.. tik tinkliuka naudoju,kad dekoras nenuplauktu.. man reikia jausti vilna- nemoku as su kilimeliu- gal ir greiciau, bet jis man maiso.. nu arba as nezinau kaip juo naudotis..smile.gif))

o gal gali isduoti paslapti, kas ten per tinkliukas ir kaip ji naudoji? nieko dar apie tai negirdejau.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chuliganka @ 2006 10 18, 21:13)
o gal gali isduoti paslapti, kas ten per tinkliukas ir kaip ji naudoji? nieko dar apie tai negirdejau.. g.gif

hmmm- paprastas tinkliukas- naudojamas tol, kol dekoras prikimba, kad rastas nenuvaziuotu i sona- kai aks uzuolaidas visokias naudoja, kai kas tinkliukus..
Atsakyti
mhmm g.gif teks mokytis sekmadienį pas rožes kietai suvelti, nes visi dabar jau per minksti atrodo mastau.gif
vistiek iš jų versiu šokoladinius korolius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gidija @ 2006 10 18, 22:35)
mhmm  g.gif  teks mokytis sekmadienį pas rožes kietai suvelti, nes visi dabar jau per minksti atrodo  mastau.gif
vistiek iš jų versiu šokoladinius korolius  biggrin.gif

Taigi gali dar "damust"- suslapink, pamuiluok ir dar pasuk.. ar jau per mazi gausis? arba dar pridek vilnos ir irgi pasuk- gausis norimo dydzio ir kieti..smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 18 spalio 2006 - 22:05
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 18, 20:09)
atspejai- vyras profesionalus fotografas, o as irgi domiuosi foto- taip sakant- prijaucianti.. cia as fotkinau, kai ka- vyras..smile.gif)

tai cia net nera ko speti smile.gif vien uzmetus aki matosi smile.gif
Atsakyti
Aš tipo tinkliuką irgi naudoju. Seną užuolaidą tokią retą su 0,5 mm langeliais. Bet pabaiginėju su kilimėliu. Nors sutinku su Diva, rankomis tikrai smagu, jauti vilną, kiek dar velti, kiek ne, kur per plona, kur per stora. Vienu žodžiu, veliam kaip kiekvienai patogu, kad tik rezultatai toliau visus džiugintų. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 18, 19:20)
pagyru puodas visa laika juodas..smile.gif cia apie mane.smile.gif Naujas tasiukas pagal uzsakyma:

user posted image
http://img237.images...pa180571ds7.jpg

NUOSTABU IR foto nuostabios neina akiu atplest kaip grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 18, 19:42)
Linada:)))noretum- per dvi... kokias 4 isejo... nepagreitintas pas mane darbas.. kilimeliu nenaudoju..smile.gif))

karsta.gif nors tiek biggrin.gif
Atsakyti
aciu aciu, mergaites.. va svarstau kaip cia siandien ir pavelt ir i muzikos mokyklele nuvaryt ir i sodra... nu- ziuresim- o galgi optimistinis palnas ir pavyks....smile.gif
Atsakyti