
O kodėl būtinai reikia dabar suvartoti? Juk jie džiovinti, gali dar ilgai gulėti
Išmirkyti, išvirti, o po to daryti viską, ką ir su šviežiais. O, burokėlių sriuba su džiovintais grybais.... mniam.... Dar siūlyčiau kiek grybų paversti milteliais, o po to jais gardinti padažus.


Labai skanu virtinukai, čeburekai, bandelės su džiovintų grybų įdaru (išmirkyti, išvirti, sumalti grybai pakepinami su svogūnu), silkė su dž. grybais, pakeptais su svogūnu ir saulėgražomis, virdama barščius visada įmetu keletą galvučių baravykų.
Galima, galima, tik aš pagalvojau, kad visas maišelis - tai labai daug, gali ir nusibosti vien tik grybais maitintis
Nors, žiūrint, koks maišelis


Iškilo klausimas- kaip dziovintus grybus paversti milteliais??
QUOTE(LIAN @ 2006 10 16, 18:50)
Iškilo klausimas- kaip dziovintus grybus paversti milteliais??
paprasčiausias būdas - tarka, lietuviškai trintuvė

O šiaip tai tam reikalui galima naudoti ir vrt. kombainą.

Na, o su pačiais džiovintais grybukais labai skanu daryti mėsos suktinukus arba net ir paprasčiausius kotletus. Tiesiog įmeti šiek tiek grybų į faršą...
Aš vieną džiovintų grybų receptą esu paskelbus antruose patiekaluose, grybuose
papildau: grybų metas, 5 psl.

papildau: grybų metas, 5 psl.

QUOTE(Deep Blue @ 2006 10 16, 19:50)
Iškilo klausimas- kaip dziovintus grybus paversti milteliais??
Aš taip pat su kavamale susimalu,milteliams,labai skanu į padažus
