Įkraunama...
Įkraunama...

Džiovinti grybai

turiu visą maximos maišelį. neįsivaizduoju ką su jais veikt, bet aišku gerai būtų suvartoti. kaip??? doh.gif
Atsakyti
O kodėl būtinai reikia dabar suvartoti? Juk jie džiovinti, gali dar ilgai gulėti smile.gif smile.gif Išmirkyti, išvirti, o po to daryti viską, ką ir su šviežiais. O, burokėlių sriuba su džiovintais grybais.... mniam.... Dar siūlyčiau kiek grybų paversti milteliais, o po to jais gardinti padažus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glacee: 14 spalio 2006 - 11:28
dėl miltelių gera mintis drinks_cheers.gif o dėl laikymo,tai kam juos laikyt, jei galima sunaudot mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai skanu virtinukai, čeburekai, bandelės su džiovintų grybų įdaru (išmirkyti, išvirti, sumalti grybai pakepinami su svogūnu), silkė su dž. grybais, pakeptais su svogūnu ir saulėgražomis, virdama barščius visada įmetu keletą galvučių baravykų.
Atsakyti
Galima, galima, tik aš pagalvojau, kad visas maišelis - tai labai daug, gali ir nusibosti vien tik grybais maitintis smile.gif Nors, žiūrint, koks maišelis smile.gif
Atsakyti
Iškilo klausimas- kaip dziovintus grybus paversti milteliais??
Atsakyti
QUOTE(LIAN @ 2006 10 16, 18:50)

paprasčiausias būdas - tarka, lietuviškai trintuvė smile.gif

O šiaip tai tam reikalui galima naudoti ir vrt. kombainą. ax.gif

Na, o su pačiais džiovintais grybukais labai skanu daryti mėsos suktinukus arba net ir paprasčiausius kotletus. Tiesiog įmeti šiek tiek grybų į faršą...
Atsakyti
Aš vieną džiovintų grybų receptą esu paskelbus antruose patiekaluose, grybuose mirksiukas.gif
papildau: grybų metas, 5 psl. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianute: 17 spalio 2006 - 09:28
As sumalu su kavamale smile.gif
Atsakyti
o kažin, kiek džiovintus grybus patartina laikyti, kelerius metus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltažiedė: 20 liepos 2008 - 22:41
QUOTE(Deep Blue @ 2006 10 16, 19:50)

Aš taip pat su kavamale susimalu,milteliams,labai skanu į padažus wub.gif
Atsakyti
rasiau dziovintu baravyku padaza recepta cia 4u.gif
Atsakyti