Įkraunama...
Įkraunama...

Džiovinti grybai

Džiovinti grybai yra mano skanėstas.
Juos galima valgyti su silke,ruošiant cipelinus{galima paįvairint padažiuką,galima įdėti į mėsytę}
Labai skanu su barščiais{ir auselėmis}
Skanu lietiniai įdaryti su mėsa ir grybais.
Pyragėlius įdaryti su dž. grybais+svogūnais.
Noriu parašyti,kad dž. grybus reikia mirkyti piene,jų skonis būna ,kaip šviežių. 4u.gif
Atsakyti
man anyta kiekvienais metais rudeniom duoda pilna stiklainiuka sudziovintu baravyku. Siaip labai juos megstu, daznai naudoju. Rodos vienas grybukas, bet patiekalui itin priduoda savo kvapo.
Siemet turbut ir vel sulauksiu laukneselio wub.gif
Atsakyti
Gal kiek ne į temą, bet galiu pasiūlyt džiovintų voveraičių, jei ką domina.
Papildyta:
QUOTE(Saldainė @ 2009 08 12, 00:10)
man anyta kiekvienais metais rudeniom duoda pilna stiklainiuka sudziovintu baravyku. Siaip labai juos megstu, daznai naudoju. Rodos vienas grybukas, bet patiekalui itin priduoda savo kvapo.
Siemet turbut ir vel sulauksiu laukneselio  wub.gif

Bijau, kad šiemet gali ir nesulaukti, baravykų nėra ir kažin ar atsiras
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2009 08 16, 20:40)
Bijau, kad šiemet gali ir nesulaukti, baravykų nėra ir kažin ar atsiras

Na zinok tikrai yra ir nesakyciau kad mazokai. Buvome va sveciuose, tai tikrai pilnas pecius ir stalas buvo nusestas baravykais bigsmile.gif
Atsakyti
As dziovintus baravykus dedu i" barščius"
Atsakyti
Labai skanu pupelių sriuba su džiovintais baravykais thumbup.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
Koldūnai.
Paprasta tešla (vanduo ir miltai, be kiaušinių). O grybus nuplikyti, palaikyti kokį pusvalanduką, gerai išplauti, išvirti, sumalti, apkepti alyvuogių aliejuje su vegeta, pipirais, svogūnais. Virti apie 10 - 15 min. Patiekti su svogūnais, apkeptais saulėgražų aliejuje (tas, kur su kvapu). Arba kitu padažu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunaite: 17 rugsėjo 2009 - 17:12