Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo kursai

Ir Šiauliuose mačiau nuo kovo 12 prasideda siuvimo kursai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekatakika @ 2014 03 04, 07:57)
Drauge lanke Laisves pr., visokiu sake ten merginu buvo susirinke, kai kas jau kazka mokejo, kai kas nuo 0, visos pramoko siuti  smile.gif Ir nebuvo jokios prievartos, nenori siutis sijono, siuniesi kita gamini. Ir beje ji pasisiuvo trikotazo suknele, vaikui trikotazinius marskinelius  thumbup.gif Patiko, nusipirko siuvamaja masina ir dabar jau siunasi sau kazka namuose.

Noriu ten eit... bet kolkas grupe nesusirinko sad.gif gal yra norinciu???
Atsakyti
Seikos,
gal kas žinot, ar pas Danutę dar vyksta pamokos? randu tik senus įrašus apie ją. Gal kas turit įspūdžių, kaip patiko, kaip rezultatai? ar tikrai kažką išmoksti, ar tik tą daiktą pasisiuvi, o toliau vėl nieko nebemoki? ir gal žinot valandos kainą?
Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linutemazute*** @ 2014 03 13, 16:32)
Noriu ten eit... bet kolkas grupe nesusirinko sad.gif gal yra norinciu???

Kokios kainos kursu? Gyvenu netoliese, noreciau ismokti siuti.
Atsakyti
Klaipedoje galiu rekomenduoti Nijoles Dubickienes siuvimo kursus. Pati juos baigiau pries kokius 14-15 metu, reiketu paziureti i pazymejima, kada jis isduotas. ax.gif
Atsakyti
GAL ŽINOTE KAS ŠIAULIUOSE MOKO SUKIRPIMO MENO,LABAI IESKAU
Atsakyti
Sveikos merginos:) Planuoju išvykti į užsienį ir noriu greitai parmokti siūti, kad ten neobuodžiauti. Gal žinote intensyvius siuvimo kursus Vilniuje dienos metu? Ar pavyktų pramokti per mažiau nei mėnesį. Labai dėkoju!
Atsakyti
Merginos, o gal kuri lankėte kursus siuvimo kai siunte Darbo birža į mokymus? Kaip jums ten sekesi? ir ar ėjot į įmonę mokintis ar išsiėmėt individualią veiklą? Gal galite plačiau papasakoti kaip ten su tais kursais?
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2014 09 04, 11:57)
Merginos, o gal kuri lankėte kursus siuvimo kai siunte Darbo birža į mokymus? Kaip jums ten sekesi? ir ar ėjot į įmonę mokintis ar išsiėmėt individualią veiklą? Gal galite plačiau papasakoti kaip  ten su tais kursais?

as nejau i juos, bet is sono esu maciusi kas vyksta, tai man visai patiko, jei tureciau galimybe tikrai eiciau i juos, nes ten moko issamiai viska.Praktikai kiek girdejus siusdavo tipo i imone
Atsakyti
Bet va po tu kursu reikia issiimti verslo liudijima ir 6 menesius dirbti su juo, ir niekam neydomu ar tu ten ka uždirbi ar ne, tik mokek valstybei mokescius ir viskas. Va šitas reikalas po kursų mane ir baugina.
Atsakyti
aš lankiau šituos kursus Kaune, draugė buvo lankiusi, tai ir rekomendavo. buvau pradėjusi lankyti kitus kursus, bet nelabai man patiko, tai mečiau, o šituos užbaigiau ir labai patenkinta.Ten visko moko kaip parašyta http://www.siuvimokursai.info/ dėstytoja pradeda viską nuo pradžių, ne tai, kad ateini susikerpi ir siuvi. ten pamoko, kad supratum kaip to drabužio brėžinį padaryti. man labai gražiai pavyko sijonuką ir palaidinę prisiderinti prie savo figūros, su kelnėmis buvo sunkiau. bet dėstytoja viską iš naujo paaiškindavo, gavosi beveik kaip individualūs kursai. taigi, lankykit smile.gif ai, dar duoda skanios arbatos, dėstytojos gamintos thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramante: 16 rugsėjo 2014 - 16:58
jau maniau kad apie mano lankytus kursus pasakojat, bet ziuriu, visgi ne biggrin.gif mano patirtis tai tokia, nemeluosiu, ilgai tikrai neieskojau, tieiog google suvedziau siuvimo kursai ir isstudijavau pacius pirmus issokusius biggrin.gif kadangi dar kiek (truputi) pasigooglinau, radau et ir nemazai puikiu atsiliepimu apie geras mokytojas ir programas, tad ir pasirinkau www.siuvimo-kursai.lt
nu ir viiiiisai nenusivyliau thumbup.gif arbatelem tai gal ir nevaisino, bet siut tai tikrai ismokino (nu dar neprofesionaliai...... ax.gif 4u.gif ). kadangi beda tokia turiu, kad pasirinkt is gatavos gamybos nelabai galiu del savo storo uzpakalio ir trumpu koju, tai siuti paciai tapo kaip ir privaloma....(ech, sunku toms moterims g.gif ) oj, sorriukas mielosios, kad ne i tema, per sedejima namie su lialiais pamirsau kaip bendraut reikia biggrin.gif zodziu taip, lankiau vilniuj, bet ju padaliniu visur yra, ir klaipedoj ir siauliuose ir panevezy, maciau kad ir kaune jau atsidare, tai tikrai rekomenduoju drinks_cheers.gif o lankydama dar girdejau, kad jie specializuotus siuvimo kursus nestukems rengia (reiks pasidomet, kai trecia planuosiuos biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monikieta: 16 rugsėjo 2014 - 21:33