Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo kursai

QUOTE(Spygliusss @ 2013 03 28, 20:27)
Pradejau lankyti ten kursus. Keistai atrodo,kai i pirma paskaita atlekia destytoja ir pareiskia,kad net nezinojo apie uzsiemima doh.gif  Kai sumoki tokius pinigus, nori daug daug ziniu ir nesinori jaustis tokiu ne prie ko.
As asmeniskai labai noriu esminiu teoriniu pagrindu, ant kuriu praktinius galima kaupti, nes siuti kazkiek moku.Del sios pagrindines priezasties rinkausi siuos,o ne zalgirio gatve.  Bet aisku viskas taikoma prie bendro dalyviu (pliusas, kad grupe nedidele, 10 merginu) lygio.  Reikia nemazai padirbeti savarankiskai (siuti,braizyti, piesti), kas ne visoms gali patikti. TAciau informacijos noreciau ir daugiau.  Pagrindiniai nusivylimai: jie neturi siuvimo masinu kaip skelbiasi, tai neturinciomsju  kursai nelabai apsimoka. Parasytos informacijoje trys valandos virsta trimis akademinemis valandomis, to irgi neskelbe,kai domejausi kursais. Kol kas tiek, baigusi daugiau ispudziu gal papasakosiu mirksiukas.gif


Labai idomu. As siuti siaip jau moku, tai irgi noreciau rimtesniu kursu. Lankiau trumpai Zalgirio gatvej, tai vistiek kazka naudingo gavau, kaip detales tam tikras siuti. Nes siaip viska mokiausi is Burdos, bet ne viskas ten aisku pagal tuos aprasymus.
Atsakyti
Sveikute ax.gif nejau ALYTUJE nera siuvimo kursu? AR BUTU NORINCIU JUOS LANKYTI?
Atsakyti
QUOTE(CESARIA @ 2013 03 29, 11:09)
Labai idomu. As siuti siaip jau moku, tai irgi noreciau rimtesniu kursu.  Lankiau trumpai Zalgirio gatvej, tai vistiek kazka naudingo gavau, kaip detales tam tikras siuti. Nes siaip viska mokiausi is Burdos, bet ne viskas ten aisku pagal tuos aprasymus.


Nu praktiskai baigiau kursus. Pirma paskaita isgasdino, bet veliau viskas normaliai ejosi. Rekomenduoju turincims siuvimo masina ir truputi siuti mokancioms, bei savarankiskai namie dirbti turincioms laiko. Kursu metu ismoke matuoti/nusibraizyti/ su modeliuoti sijona, stuomeni ir kelnes. Turint laiko ir namuose padirbejus, destytoja labai daug info suteikia. Kursu principas toks, kad gauni teorijos,namie bandai praktiskai igyvendinti ir kito uzsiemimo metu isanalizuoji klaidas ir kaip jas taisyti.
Aisku 12os uzsiemimu negana,kad pasakyciau drasiai 'moku siuti', dar reikia labai daug kartu bandyti kazka siuti.
Nepatiks norincioms ismokti naudotis siuvimo masina ar nemegstancioms savarankisko, ne grupeje darbo.
Atsakyti
QUOTE(dzeuso dukra @ 2013 05 27, 10:32)
Sveiki, cia, kiek supratau, Vilniaus dizaino kolegijoje jus kursus baiget?  4u.gif  o siuvimo masinas jie turi? Siuti visiskai nemokina, tik matuoti,braizyti?

Taip, ten. Yra pora siuvimo masinu, destytoja parodo viena kita siuvimo ypatuma (pvz. isiuva su papildoma medziaga). Galima bandyti paciai, bet viso gaminio praktiskai nera galimybes ten sedeti ir siuti.
Atsakyti
Aš Kaune galiu rekomenduoti vienus kursus, tikrai labai dėstytoja faina, viską parodo, paaiškina, yra ir paprastos mašinos ir tos spec. smile.gif.
Galiu tik dėstytojos nr. duoti, ji papasakotų daugiau ax.gif
Atsakyti
Aš lankiau tuos kursus, tai atsiliepimai patys geriausi smile.gif
Kai aš lankiau tai reikėjo mokėti kiekvieną mėnesį, nemanau, kad dabar prašo iš karto sumokėti visą šią sumą tongue.gif Ten tiesiog apie 7 mėn. kursai (tikslios trukmės nepamenu) tai ir jei nusprendi lankyt nuo iki, tai gal kažkur tiek ir sumoki, bet niekas neverčia lankyt visą tą laiką, gali po pirmo mėnesio ir atsisakyt - bent jau taip buvo kai aš lankiau smile.gif
Ir šiaip patarčiau lankyti kursus, kuriuose būtų daugiausia praktikos smile.gif dabar yra Burda, Diana moden ir daugelis kitų žurnalų su iškarpomis, daug ką galima internetu parsisiųst. Mano nuomone yra kur kas svarbiau gražiai bei kokybiškai pasiūti rūbą, jį pakoreguoti taip, kad jis gražiai atrodytų ant Jūsų figūros, niekur nevypsotų ir pan., nei, kad mokėt braižyti iškarpas ir pan smile.gif nors nesakau, kad mokėjimas daryti iškarpas yra nesvarbus.
Teko pabuvoti vienoje Editos pamokoje iš kursų -Žalgirio gatvėje - na tai superinė man ji, turi itin didelę praktiką, duoda daug praktinių patarimų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amalija2: 30 gegužės 2013 - 15:50
sveikos 4u.gif
ieskojau temoje, bet enradau, arba ieskot nemoku blush2.gif
Gal kas lankete kursus Vilniuje cia:
http://www.igsi.lt/

Kainos neblogos, bet kazina kaip kokybe 4u.gif ?
Aciu aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kokias siuvimo mašinas įsigijote? Kiek kainavo? Kur pirkote?
Ačiū ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašne @ 2013 07 16, 16:47)
Sveikos  4u.gif

Kokias siuvimo mašinas įsigijote? Kiek kainavo? Kur pirkote?
Ačiū  ax.gif


Pirkau Vilniuje, Koliz parduotuvej, Janome firmos atstovas (http://koliz.lt/lt/cont.htm)
Janome 623S + overloka Janome Mylock 644D, uz viska mokejau ~ 1450 Lt.
Jau teko 1 k. overlooka i garantija vezti (buvo atsisukes kazkoks varztelis viduje; bet pagal garantija per 1 d.d. ir pataise).
Atsakyti
QUOTE(Moira @ 2013 06 03, 11:31)
sveikos  4u.gif
ieskojau temoje, bet enradau, arba ieskot nemoku  blush2.gif
Gal kas lankete kursus Vilniuje cia:
http://www.igsi.lt/

Kainos neblogos, bet kazina kaip kokybe  4u.gif ?
Aciu  aciuks.gif


labas,

galiu atsakingai pareikšti biggrin.gif , kad tai geri siuvimo kursai, be jokių filmų žiūrėjimų ir plepėjimų, kaip buvo spėliojama mirksiukas.gif (šita veikla vyksta ne siuvimo kursų metu) Dėsto dizainerė jauna moteris/mergina, o pamokų principas yra tas, kad pasirenki kokį rūbą nori siūti ir gauni visą reikiamą pagalbą, patarimus kaip tą rūbą gerai pasiūti. Grupėlės iki max 5-6 žmonių, yra siuvimo mašinos, galima ten viską pasiūti net ir namie neturint siuvimo mašinos. Per tuos du mėnesius, kur aš lankiau, kursus lankiųsiųjų siūti mokėjimo lygis buvo nuo iki - buvo tokių, kurios vos ne pirmą kartą gyvai čiupinėjo siuvimo mašinas, buvo ir tokių, kurios kažkiek yra siuvusios savarankiškai.
Labai rekomenduoju IGSI, nes gali išmokti tai, ko reikia būtent tau, plius jauki ir maloni atmosfera thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas galite parekomenduoti, kas galetu ismokyti siuti su 5 siulu overloku. Ir padetu padaryti klasikines konkrecias iskarpas? Skubu!
Atsakyti


Kiek žinau, Laisvės pr. kursai nesenai prasidėjo. Lankau Žalgirio gatvej ir esu labai patenkinta smile.gif Nereali dėstytoja thumbup.gif Aš pati nenorėčiau lankyti kursų pagal programą vien dėl to, kad mokantis individualiai (na, beveik individualiai), galima išmokti žymiai greičiau -priklauso nuo noro ir pastangų.
Atsakyti