Įkraunama...
Įkraunama...

Moterų baubas...endometriozė

QUOTE(corolla @ 2009 01 18, 20:04)
Sveikos. O tiesa, kad sunku pastebėti, kad sergi? Kad moterys dažniausiai pačios nežino, ar serga?

Sveikos, norejau pasiteirauti, ar toms, kurioms atlikta laparoskopija dingsta tos juodos isskyros?man irgi ja itarinejo pries gimdyma, bet kai lengvai pastojau ir pagimdziau-tai sako nera tau cia jokios endometriozes, bet tos isskyros budavo, ir dabar baigus maitinti, atsirado menzes, bet labai jau menkos, bet kartais buna vel tu tamsiu isskyru g.gif
Atsakyti
Nu man nedingo, tik pasidarė ne tokios tamsios, manau, kad su laiku ir negydant man jos vėl taps tokios pat baisiai tamsios. Džiaugiuosi, kad tau pavyko gerai pastoti ir pagimdyti thumbup.gif O šiaip tai endo - liga visam gyvenimėliui...
Atsakyti
ta tai zinau-kad kol kas tai nepagydoma liga.... verysad.gif
bet tu sakai "negydant" bet koks jos gydymas?kontraceptikai?...pastojimas?...laparoskopine operacija?...-juk tai tik laikina, deja...
Atsakyti
QUOTE(Ramsta @ 2009 01 19, 20:09)
ta tai zinau-kad kol kas tai nepagydoma liga.... verysad.gif
bet tu sakai "negydant" bet koks jos gydymas?kontraceptikai?...pastojimas?...laparoskopine operacija?...-juk tai tik laikina, deja...

Viskas, ką pasakei, tiesa. Gydymą aš taip ir suvokiu kaip laikiną, nes kitų kelių ir nėr kaip tik pastoti (nežinau, ar man pasiseks), nuolat vartoti KT ir t.t. Kol kas neskaičiau, kad kas tokį gerą vaistą pasiūlytų...
Atsakyti
Na va man dar viena daktarė tokios pačios nuomonės, o tikslesni rezultatai bus po laporoskopijos.
Atsakyti
QUOTE(So Lucky @ 2009 01 18, 18:26)
Sindi, Klaipėdoje yra geras homeopatas Misius. Google ismeta adresa ir kontaktus gali pabandyti kreiptis i ji.

Man irgi beje praita savaite rado cista ir itaria, kad ji endometrioidine. Sia savaite einu konsultuotis pas dar viena daktare. Meldziuosi, kad butu kas nors paprastesnio. Kaip suprantu operacijos neisvengsiu, nes cista jau virs 6 cm, bet gydytoja siulo gydyti ir stebeti.Vaiku dar neturime, o kaip tik jau norejome pradeti, bet stai susidurem su tokiom bedom.Tikiuosi, kad viskas baigsis gerai. Siulo kazkokius vaistus is amerikos homeopatinius pazystama, bet nezinai ar jie is tikruju tinka mano atveju. Siaip eksperimentuoti nenoriu, nes bent vieno leliuko noreciau susilaukti.

Hey, gal gali pavadinimą tų homeopatinių, nes aš galvojau vienus iš Amerikos siųstis, tik niekur atsiliepimų nerandu.
Atsakyti
Sveikutes,
Man itaria endometrioze pilvo sienoje, net guziukas jauciasi. Buvau pas 5 gydytojus konsultuotis, 3 patare operuotis. Sutariau kad operacija kovo 18d, operuos gyd Vildaite, cia Vilniuje Lazdynu ligonineje. Sakykit ar kam dare operacija si gydytoja ? kaip ji jums ? ar sunkiai atsigaunat po narkoziu ? bijau siaubingai verysad.gif
Atsakyti
sveikutes
as keturi metai nepastoju verysad.gif tikrinausi santariskiu klinikoj itaria endometrioze blink.gif bet sake ateiti kai praeis mmm,ziures tikriausiai darys laporoskopija g.gif
Atsakyti
QUOTE(LinMer @ 2009 02 05, 17:45)
ar sunkiai atsigaunat po narkoziu ? bijau siaubingai  verysad.gif

Aš atsigavau lengvai, bet aišku, kiekvienam savo... Kažkada po apendicito operacijos mane kelias dienas labai pykino g.gif
Nebijok - viskas bus gerai 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(VEJUNE @ 2008 12 15, 18:44)
Nezinau kaip ten su kraujo tyrimais, esu dariusi Ca 125, viskas buvo normoje, o po laparaskopijos nustate endometriozes IVstadija.
nemanau kad kraujo tyrimas ka parodys.

Čia kiaušidžių vėžio tyrimas, o ne endometriozės.

QUOTE(Ramsta @ 2009 01 19, 15:45)
Sveikos, norejau pasiteirauti, ar toms, kurioms atlikta laparoskopija dingsta tos juodos isskyros?man irgi ja itarinejo pries gimdyma, bet kai lengvai pastojau ir pagimdziau-tai sako nera tau cia jokios endometriozes, bet tos isskyros budavo, ir dabar baigus maitinti, atsirado menzes, bet labai jau menkos, bet kartais buna vel tu tamsiu isskyru  g.gif

Labas Ramsta, štai kur vėl susitikom mirksiukas.gif

QUOTE(LinMer @ 2009 02 05, 17:45)
Sveikutes,
Man itaria endometrioze pilvo sienoje, net guziukas jauciasi. Buvau pas 5 gydytojus konsultuotis, 3 patare operuotis. Sutariau kad operacija kovo 18d, operuos gyd Vildaite, cia Vilniuje Lazdynu ligonineje. Sakykit ar kam dare operacija si gydytoja ? kaip ji jums ? ar sunkiai atsigaunat po narkoziu ? bijau siaubingai  verysad.gif

Nebijok. Nieko ten baisaus. Aš prieš savaitę apturėjau laparoskopiją.
Na bet trumpai priešistorė.
Po antro gimdymo man nebeatsirado mėnesinės. Dėl to ir kreipiausi pas medikus. Darė hormonų tyrimus, kiaušidžių vėžio. Visi tyrimai buvo geri. Tik ant kiaušidžių cistas užmatė. Paskyrė laparoskopiją. Stipriai įtarė sąaugas (nes esu turėjusi 3 abrazijas). Taigi vasario 05d padarė operaciją. Sąaugų nerado, bet nustatė, kad viena cista endometriozinė blink.gif . Gydytoja pasakė, kad tai ir yra mėnesinių dingimo priežastis ir kad dabar jos turi atsirasti. Dar paskyrė kontraceptikus 6 mėn. Bet grįžus namo puoliau skaityti apie endometriozę ir visai pasimečiau, nes visur rašo, kad šiai ligai kaip tik būdingas gausus kraujavimas, skausmai. O man nieko tokio nebuvo... Tai kaip čia dabar išeina, nieko nebesuprantu doh.gif . Na ką, belieka laukti tų mmm, bet nebežinau kiek laukti, per kiek laiko po laparoskopijos jos turi atsirasti? g.gif . Tai va tokia keista ta mano endometriozė. smile.gif
Atsakyti
sveikos

man daznai skauda pilvo apacia,sona. ir atsiranda rudos isskyros,ar gali tai buti endometrioze?

ir menesines buvo sausio 24d. o dabar atrodo kad vel prasides menesines g.gif
Atsakyti
QUOTE(jotke @ 2009 02 16, 21:45)
sveikos

man daznai skauda pilvo apacia,sona. ir atsiranda rudos isskyros,ar gali tai buti endometrioze?

ir menesines buvo sausio 24d. o dabar atrodo kad vel prasides menesines g.gif

Sveikos merginos,noriu jūsų patarimo,ka man toliua daryt,gal kam taip jau buvo,vienž.mano mėnesines jau buvo nuo 10,d iki 15,paskui pora diernu nieko,testas parode neštuma,bet silpna,juostele,matesi antra,paskui po poros dienuvėl pradejo teplioti,ir galu gale kraujoti pradėjau,buvau prėš savaite pas ginekologe,Murmienė ,nežianu ar galima daktaru pavadinti,kišininke,tikra,tai vat padare echo iš viršaus pažiurejo,pasake jog dabar npormalus kraujavimas kaip per menesines,ir jeigu nesusutos tada tik po savaitesa atvažiot,tai vat pos avaitiesm,tai yra šiandien ir toliu karujoju potruputi,o pas ja patekti neimanoma vėl,reikia laukti stalonėlio dvi savaities,tai galu gale su siuntimu gal galiu kur papult ,i kokiua ligonine gal jau važioti,gal jau valima koki reiktu daryt,čia aš pati taip jau galvoju blush2.gif g.gif patarkyt,pora dienu turiu laisvu,tai susitvarkičiau ta reikala,nes pirmadieni į darbą vėl eiti doh.gif verysad.gif
Atsakyti