QUOTE(VEJUNE @ 2008 12 15, 18:44)
Nezinau kaip ten su kraujo tyrimais, esu dariusi Ca 125, viskas buvo normoje, o po laparaskopijos nustate endometriozes IVstadija.
nemanau kad kraujo tyrimas ka parodys.
Čia kiaušidžių vėžio tyrimas, o ne endometriozės.
QUOTE(Ramsta @ 2009 01 19, 15:45)
Sveikos, norejau pasiteirauti, ar toms, kurioms atlikta laparoskopija dingsta tos juodos isskyros?man irgi ja itarinejo pries gimdyma, bet kai lengvai pastojau ir pagimdziau-tai sako nera tau cia jokios endometriozes, bet tos isskyros budavo, ir dabar baigus maitinti, atsirado menzes, bet labai jau menkos, bet kartais buna vel tu tamsiu isskyru
Labas Ramsta, štai kur vėl susitikom
QUOTE(LinMer @ 2009 02 05, 17:45)
Sveikutes,
Man itaria endometrioze pilvo sienoje, net guziukas jauciasi. Buvau pas 5 gydytojus konsultuotis, 3 patare operuotis. Sutariau kad operacija kovo 18d, operuos gyd Vildaite, cia Vilniuje Lazdynu ligonineje. Sakykit ar kam dare operacija si gydytoja ? kaip ji jums ? ar sunkiai atsigaunat po narkoziu ? bijau siaubingai
Nebijok. Nieko ten baisaus. Aš prieš savaitę apturėjau laparoskopiją.
Na bet trumpai priešistorė.
Po antro gimdymo man nebeatsirado mėnesinės. Dėl to ir kreipiausi pas medikus. Darė hormonų tyrimus, kiaušidžių vėžio. Visi tyrimai buvo geri. Tik ant kiaušidžių cistas užmatė. Paskyrė laparoskopiją. Stipriai įtarė sąaugas (nes esu turėjusi 3 abrazijas). Taigi vasario 05d padarė operaciją. Sąaugų nerado, bet nustatė, kad viena cista endometriozinė

. Gydytoja pasakė, kad tai ir yra mėnesinių dingimo priežastis ir kad dabar jos turi atsirasti. Dar paskyrė kontraceptikus 6 mėn. Bet grįžus namo puoliau skaityti apie endometriozę ir visai pasimečiau, nes visur rašo, kad šiai ligai kaip tik būdingas gausus kraujavimas, skausmai. O man nieko tokio nebuvo... Tai kaip čia dabar išeina, nieko nebesuprantu

. Na ką, belieka laukti tų mmm, bet nebežinau kiek laukti, per kiek laiko po laparoskopijos jos turi atsirasti?

. Tai va tokia keista ta mano endometriozė.