Įkraunama...
Įkraunama...

Moterų baubas...endometriozė

QUOTE (artev @ 2004 07 26, 12:24)
O, beje, del ko tau ja itaria?

prieš menstruacijas kokias 5 dienas tepa rudomis išskyromis, jos būna skausmingos.O dabar dar per mėnesį antras uždegimas prikibo: susirgau, , susirgau-išsigydžiau, išsimaudžiau jūroje du kartus ir vėl uždegimas mad.gif
Atsakyti
QUOTE (editukas. @ 2004 07 26, 12:48)

Papildyta @ [mergetime]1090838999[[b]*Mįsliukė rgetime] [/b]
paisikaityk cia: http://www.sveikas.l...23&id2=&linkID=

Ačiū už nuorodą. Perskaičiau, dabar kažin kaip aš užmigsiu ohmy.gif Negi reikės trečią vaikelį gimdyti g.gif O laparaskopija- tai operacija?
Atsakyti
laparaskopija - operacija. Tik jos metu nedaro didelio pjuvio o kelis mazus - vamzdukam sukisti. Ir per tuos vamzdelius visur kur reikia papuola. Zymiai geriau gyja.
Atsakyti
o kaip toliau po nestumo? ar atsinaujina endometrioze ohmy.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, jei Jus cia apsilankete, vadinasi turme kazka bendra, visos sergame endometrioze. Lietuvoje endometrioze serga kas 10 moteris ir nera jokios asociacijos, kuri vienytu sios bjaurios ligos paliestas moteris.
Siaip, kaip tikriausiai zinote endometrioze nera labai bjauri liga, isskyrus tai, kad issivysto nevaisingumas, o bjauriausia tai, kad nestumas mums padetu isgyti, taciau kaip pastoti, kaip isnesioti kudiki?
Tad noreciau, kad pasidalintumeme mintimis, kiek laiko planavote kudiki, kaip Jums sekesi nestumo laikotarpiu, kaip sekesi gimdyti.
Su tomis, kurios dar tik planuoja vaikeli, noreciau kartu pasidalinti skausmingomis ir dziugiomis akimirkomis.
Atsakyti
Gal čia skyrelyje apie nėštumą ir gimdymą pažiūrėk g.gif
Atsakyti
Man buvo nustatyta endometrioze.. du nedideli zidyniai desineje puseje, diagnoze nustatyta operacijos metu, salinant neginmdybini nestuma kartu su tubu.. Po operacijos 6 men. kontraceptiku, ir antras, si karta sekmingas nestumas.., kuris praejo normaliai... Endometriozes gydimo paskirta nebuvo jokio, nes per mazi zidinukai, bet sake, kad kontaceptikai bent jau neleistu vystytis zidiniam..
Atsakyti
Sveikos, mergaites,
Lygiai pries tris metus man isoperavo endometrioze (IV stadija) man atrodo, kad tai jau buvo sunkus varijantas, nes po to keturis menesius leido zoladeksa. Visus siuos tris metus vartojau kontraceptines tabletes ir jauciausi gerai, kas tris menesius eidavau tikrintis ir vis buvau klausinejama ar nesiruosiu pastoti. O as jau turiu du beveik didelius vaikus (12 ir 10 metu). Bet aisku labai noriu mergaites. Gruodzio men. nustojau gert vaistus, bet pastoti taip ir nesiryzdavau. O liepos men. nepasisaugojau (ne taip apskaiciavau dienas), o be to maniau, kad mano atveju pastoti gal jau ir nebeimanoma. Siandien vaziuoju pas savo gydytoja, kad patvirtintu ar as tikrai nescia. Trys testai tai patvirtino. Drebu is ... nezinau ko.
Atsakyti
Na, Renada, kur tesinys? Tai nescia ar ne?
Atsakyti
Turiu nuotrauka su 4 mm dydzio taskeliu. dar netikiu, todel niekam nesiskelbiu. Po rugpjucio 20 d. eisiu vel i ultragarsa, tada gal jau patikesiu, kad tas stebuklas ivyko .
Atsakyti
Vistiek sveikinam mieloji. REgistruokis pas nestukes.
p.s. prirasysiau daug sypseneliu, bet man kazkodel jos neveikia.
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus.
Dar nelabai moku as cia elgtis - visuomet tik skaitydavau jusu pokalbius ir atrasdavau juose viska kas mane domino tuo metu.
Vis galvojau, kad kai as turesiu daugiau laiko tokiems pokalbiams - butinai prisijungsiu prie jusu. Dabar bijau, kad nemokesiu taip bendrauti kaip jus.

Atsakyti