Įkraunama...
Įkraunama...

Moterų baubas...endometriozė

Hmm, man irgi 3 stadija, bet man paskyre 3 men Diferelino... Ir dar sake ginekologe kad net ir po sito daikto reikes kuri laika kazka ten gert kad nevesetu ta gleivine taip labai.
TAi bent kiek as supratau tai diferelinas labai reikalingas, nes per operacija neimanoma is visur tu zidiniu pasalinti ir jie sunyksta tik jei ishvis isjungt tos gleivines gamybos funkcija. Plius tokiu atveju tas vaistas ir kompensuojamas.
Na bet mes visgi ne kokios daktarkos, reik tiketis kad jie visgi geriau zino nusimano ir kiekvienu atveju gali tas gydymas buti kitoks g.gif
Atsakyti
sveikos
galvojau kad man ir si liga ,bet gyditoja is viso nieko nepasake. o dabar visai dingo menesines g.gif
Atsakyti
Niu matyt kad jei menesines dingo tai cia kita liga kokia nors... Arba ne liga o laukimas smile.gif
Atsakyti
Siaubas, kai pasiskaitau čia pas jus tai net nebežinau kaip čia ta liga iš viso gydoma. Vienoms antibiotikus rašo kitoms hormonus.. Kiek skaičiau tai tik hormonai pristabdo šią "bjaurybę", o kažin kaip gydo jei hormonų iš viso negalima žmogui gert?
Atsakyti
QUOTE(Besupratimo @ 2009 03 13, 10:53)
Niu matyt kad jei menesines dingo tai cia kita liga kokia nors... Arba ne liga o laukimas smile.gif

uz tai kad negali buti ,nes jau neimanoma blush2.gif
Atsakyti
[quote=lelicka,2009 03 12, 21:55]
O kokia stadija tau nustate?
[/quote]
tej va, man 3 stadija, bet mano ginekologe kuri operavo kazkodel paskyre man tik Lindynnete 30, 3 men be pertraukos,, tej net nzn ar tai pakankamas gydymas ar nelabai... g.gif
[/quote]

Na va, kaip ir pas mane, mane operavusi gyd buvo man nieko neskyrusi, liepe bandyt pastot, bet nuejau pasikonsultuoti dar pas kelias gyd ir jos patare KT pagert tris men o paskiau iskart bandyt nestuke.gif
O tau nesake, kad po KT bandyt pastot? g.gif
Atsakyti
[quote=Garbanike,2009 03 13, 11:57]
tej va, man 3 stadija, bet mano ginekologe kuri operavo kazkodel paskyre man tik Lindynnete 30, 3 men be pertraukos,, tej net nzn ar tai pakankamas gydymas ar nelabai... g.gif
[/quote]

Na va, kaip ir pas mane, mane operavusi gyd buvo man nieko neskyrusi, liepe bandyt pastot, bet nuejau pasikonsultuoti dar pas kelias gyd ir jos patare KT pagert tris men o paskiau iskart bandyt nestuke.gif
[/quote]
Na man išvis paskyrešiandien gerti 3 mėnesius kontraeptikus REGULON,ir jej tiks dar 3 menesius,o je ne tinka tei teks nauduotis makšties žieda,kad gymdai stimulioti,o ne visam organozmui g.gif ,nanieko aš nesupratau,bet bandisiu sulaukti mėnesiniu,jos turetu but 19,ir pradesiu gerti,o ejj ne tai skyrs kažka kita mirksiukas.gif ,antibiotikus,man skyte ligioninei,todęl kad buvo uždegymas gymdos blush2.gif ax.gif
Atsakyti
[quote=Garbanike,2009 03 13, 11:57]
[/quote]

[/quote]

na o sian ejau pas savo ginekologe, nes pas ta kuri operavo, tai ta kazkodel nustepo kad man tu kompensuojamu stipresniu vaistu neisrase, tai sita dar kitus pasiule gert, tipo kokius 9 men, bet kas 3 vis tikrintis, tipo kol neplanuosiu pastot tol teks gert kontraceptikus, biski as jau susipainiojau, ir dbr nzn kurios klausyt ir kuriuos KT gert... g.gif
Atsakyti
As siulau nueit dar pas viena koki gydytoja pasikonsultuot. Gal aiskiau pasidarytu tuomet, gal pritartu kazkuriam is tu siulomu gydymo budu, tai vis dvi nuomones patikimiau skambes smile.gif
Bent as taip dariau, kai man itarinejo visas imanomas negandas. Apejau kokius 5 ir kai sutartinai 4 is ju patikino kad nepiktybinis daiktas ir greiciausiai endometrioze patikejau smile.gif o su gydymu kazkaip man nebuvo painiavos, visi vienbalsiai skyre toki koki daba vartoju.
Atsakyti
QUOTE(tam_taram @ 2009 03 13, 11:53)
Siaubas, kai pasiskaitau čia pas jus tai net nebežinau kaip čia ta liga iš viso gydoma. Vienoms antibiotikus rašo kitoms hormonus.. Kiek skaičiau tai tik hormonai pristabdo šią "bjaurybę", o kažin kaip gydo jei hormonų iš viso negalima žmogui gert?

Negirdėjau, kad enometriozę gydytų antibiotikais. schmoll.gif
O kodėl tau negalima hormonų gerti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2009 03 23, 15:02)
Negirdėjau, kad enometriozę gydytų antibiotikais. schmoll.gif
O kodėl tau negalima hormonų gerti? g.gif

Pasirodo ne endometriozę ten gydė, o gimdos uždegimą...
O man negalima, nes turiu trombozę.. hormonus iš viso uždraudė. Bet aš tik įtariu pati, kad man ta liga gali būti, reiktų konkrečiai spaust gydytoją, kad pradėtų ieškot ta linkme...
Atsakyti
QUOTE(Besupratimo @ 2009 03 13, 10:53)

Kaip jau anksciau rasiau, as jau neturiu menesiniu beveik 2 metus.. Visokiu tyrimai prisidariau, bet gydytojai padare isvada, kad cia endometrioze kalta. Bet ir po laparaskopijos jos neatsirado... Tai jau nebezinau kuo tiket ir ka daryt, ar nusispajut ir gyvnet toliau, ar vel is naujo eit per daktarus ir ieskot kitu ligu... Tiesa, pradejau gert paskirtus KT, tai vis dar puoseleju vilti, kad sugerus pirmaji kursa jos atsiras ax.gif . Bet..., kaip sako, viltis durniu.... cool.gif
Atsakyti