QUOTE(egleegle3002 @ 2011 01 06, 09:39)
Man po operacijos kai pripažino I stadiją tai sakė,kad užtenka gerti kontraceptikus,tie vaistai leidžiami pilvan skiriami jau III-IV stadijoje. Beje jei norėčiau pastoti,tai minėjo,kad kontraceptikus reikėtų keisti kitais hormonais,kurie stabdo endometriozės vystymąsi,bet netrukdo pastojimui.
Na bet gerti kažką reikia,kitaip ta operacija neturės prasmės,nes židiniai ir vėl ims vešėti.
Vienai pažįstamai IV stadijoje teko ir kiaušides išimt,nes jos buvo visiškai suniokotos ir negalėjo atlikt savo darbo.
Lolita la,manau Jums reikėtų pasikonsultuoti ne pas vieną gydytoją.
Na bet gerti kažką reikia,kitaip ta operacija neturės prasmės,nes židiniai ir vėl ims vešėti.
Vienai pažįstamai IV stadijoje teko ir kiaušides išimt,nes jos buvo visiškai suniokotos ir negalėjo atlikt savo darbo.
Lolita la,manau Jums reikėtų pasikonsultuoti ne pas vieną gydytoją.
Tai, va, kad dabar radau gera gyditoja, iki tol pakeiciau 4 ginek. ir visi jie man sutartinai tvirtino, kad esu sveikutele, tad kreipiausi i vaisingumo klinika (nes pastot taip ir neisejo) o tada is karto pamate mano visas bedas..paprasciausiai as nezinojau ko man klausti(del tu stadiju) gyditoja sake, kad laiku atsiduriau pas ja,ir, kad po operacijos mane padare kaip "nauja"gal del to dar nerase tu leidziamuju?.. reiks vaziuot ir issiaiskint.