o ar siejasi kuom nors endometrioze ir gimdos kaklelio zaizdele?
QUOTE(Betukas @ 2006 01 14, 17:02)
Sveikutės
Tai va neseniai grįžau su diagnoze III-IV laipsnio endometriozė. Endometroidinė cista.Anksčiau gydžiausi hormon. kontraceptikais, o dabar lauksiu operacijos.Žiauriai bijau, nes noriu antro vaikelio. Gal kam darė tokią laparoskopiją?Parašykit kiek laiko viskas truko, ar greit galėsiu grįžt į darbą? O kaip sekėsi po to , ar susilaukėt vaikelio??? Turiu problemų ir su skydliauke, tai bijau, kad tie hormonai visai išėję iš pusiausvyros

Tai va neseniai grįžau su diagnoze III-IV laipsnio endometriozė. Endometroidinė cista.Anksčiau gydžiausi hormon. kontraceptikais, o dabar lauksiu operacijos.Žiauriai bijau, nes noriu antro vaikelio. Gal kam darė tokią laparoskopiją?Parašykit kiek laiko viskas truko, ar greit galėsiu grįžt į darbą? O kaip sekėsi po to , ar susilaukėt vaikelio??? Turiu problemų ir su skydliauke, tai bijau, kad tie hormonai visai išėję iš pusiausvyros

Net nubėgau pasiskaityti gydytojo išvadas, kokio laipsnio endometriozė pas mane buvo. Taigi I-II

Pirmą mėnesį po operacijos siūlo susilaikyti, o antrą mėnesį jau galima bandyti pastoti. Ir mums pavyko

Sveikos,
ar galite pasakyti man, ka gali reiksti gausus rudas tepliojimas, bet ne pries menesines ir po ju, o per ovuliacija, nu kaip tik ovuliacija, taip ir tepa man rudai? Ar cia taip pat gali buti vienas is endometriozes pozymiu?
Dekoju is anksto:)
ar galite pasakyti man, ka gali reiksti gausus rudas tepliojimas, bet ne pries menesines ir po ju, o per ovuliacija, nu kaip tik ovuliacija, taip ir tepa man rudai? Ar cia taip pat gali buti vienas is endometriozes pozymiu?
To cisarTyela,
wa jo, rimtai, as ir dabar pasiskaiciavau dienas, kad kaip tik per ovuliacvija man tejp ir buna.. As dar manau gal cia koks kiausidziu sutrikimas gal, nemazai nervu turejau pastaroju metu
wa jo, rimtai, as ir dabar pasiskaiciavau dienas, kad kaip tik per ovuliacvija man tejp ir buna.. As dar manau gal cia koks kiausidziu sutrikimas gal, nemazai nervu turejau pastaroju metu

Jei nera tu tepliojimu gali buti ta pabaisa endometrioze???
Gydytoja itaria,nes gimdos siena yra sustorejusi

Ar nieks nieko nerasys?

QUOTE(gulia2004 @ 2006 02 04, 19:04)
Jei nera tu tepliojimu gali buti ta pabaisa endometrioze???

Deja, gali

QUOTE(cisarTyela @ 2006 01 25, 13:13)
Sveikos,
Man taip buvo

undefErina Paskelbta Vakar, 12:42
Sveikos,
Man taip buvo .
ined
Sveikos,
Man taip buvo .
ined
Erina ar dabar praejo?Kaip sekasi?
QUOTE(Gulia @ 2006 02 12, 23:47)
Erina ar dabar praejo?Kaip sekasi?
Praėjo, bet su Kontracept. tablečių pagalba. Gyd. patarė gerti "Novynette". Ir praėjo, nes tepliojimas vidurį ciklo buvo gana gausus, nu to plono kasdieninio paketo neužtekdavo, reikdavo ieškot storesnio.
Paskui mečiau tas KT, pastojau, pagimdžiau. Kol kas viskas normalu, tfu tfu tfu, kad tik neprisišnekėčiau. Dabar ne tik kad vidury ciklo neteplioja, bet ir prieš mėnesines labai labai mažai rudai tepa. Tas nėštumas turbūt labai pagerino padėtį, tik neaišku ar ilgam