Įkraunama...
Įkraunama...

Moterų baubas...endometriozė

o ar siejasi kuom nors endometrioze ir gimdos kaklelio zaizdele?
Atsakyti
Man irgi taip truputi tepliojo, tai kaip jau rasiau anksciau, tai tera endometriozes zidinelis kaklelyje, kuris visiskai nera pavojingas vaisingumui ir pan. Tereikia uzdeginti pas ginekologa.
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2006 01 14, 17:02)
Sveikutės 4u.gif
Tai va neseniai grįžau su diagnoze III-IV laipsnio endometriozė. Endometroidinė cista.Anksčiau gydžiausi hormon. kontraceptikais, o dabar lauksiu operacijos.Žiauriai bijau, nes noriu antro vaikelio. Gal kam darė tokią laparoskopiją?Parašykit kiek laiko viskas truko, ar greit galėsiu grįžt į darbą? O kaip sekėsi po to , ar susilaukėt vaikelio??? Turiu problemų ir su skydliauke, tai bijau, kad tie hormonai visai išėję iš pusiausvyros g.gif  verysad.gif

Net nubėgau pasiskaityti gydytojo išvadas, kokio laipsnio endometriozė pas mane buvo. Taigi I-II g.gif . Šiaip niekas nieko man neįtarė. Kol nepavyko antrą kartą pastoti. Iš karto užsispyriau kad darytų laparoskopiją, kurios metu ir nustatė endometriozę. Trečiadienį padarė operaciją, pirmadienį aš jau buvau darbe blush2.gif , o prieš tai šeštadienį dar sudalyvavau vienam renginy darbo reikalais ax.gif . Po operacijos tik pabudusi ir gi pati (prižiūrima gydytojų) nuėjau į WC. Aišku, ne visos tokios užsispyrusios, bet kai nori - viskas įmanoma biggrin.gif
Pirmą mėnesį po operacijos siūlo susilaikyti, o antrą mėnesį jau galima bandyti pastoti. Ir mums pavyko thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
ar galite pasakyti man, ka gali reiksti gausus rudas tepliojimas, bet ne pries menesines ir po ju, o per ovuliacija, nu kaip tik ovuliacija, taip ir tepa man rudai? Ar cia taip pat gali buti vienas is endometriozes pozymiu?
Dekoju is anksto:)
Atsakyti
Apie endometrioze labai daug prirasyta skyrelyje "Nesulaukiancioms gandro". taip kad temos visiskai dubliuojasi 4u.gif
Atsakyti
To cisarTyela,

wa jo, rimtai, as ir dabar pasiskaiciavau dienas, kad kaip tik per ovuliacvija man tejp ir buna.. As dar manau gal cia koks kiausidziu sutrikimas gal, nemazai nervu turejau pastaroju metu verysad.gif
Atsakyti
Jei nera tu tepliojimu gali buti ta pabaisa endometrioze???
Gydytoja itaria,nes gimdos siena yra sustorejusi verysad.gif
Atsakyti
Ar nieks nieko nerasys? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gulia2004 @ 2006 02 04, 19:04)
Jei nera tu tepliojimu gali buti ta pabaisa endometrioze???
Gydytoja itaria,nes gimdos siena yra sustorejusi verysad.gif

Deja, gali verysad.gif . Sustorėjusioje gimdos sienelėje gali būti miomos užuomazga arba adenomiozė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cisarTyela @ 2006 01 25, 13:13)
Sveikos,
ar galite pasakyti man, ka gali reiksti gausus rudas tepliojimas, bet ne pries menesines ir po ju, o per ovuliacija, nu kaip tik ovuliacija, taip ir tepa man rudai? Ar cia taip pat gali buti vienas is endometriozes pozymiu?

Man taip buvo verysad.gif .
Atsakyti
undefErina Paskelbta Vakar, 12:42
  QUOTE(cisarTyela @ 2006 01 25, 13:13)
Sveikos,

Man taip buvo  .
ined

Erina ar dabar praejo?Kaip sekasi?
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2006 02 12, 23:47)
Erina ar dabar praejo?Kaip sekasi?

Praėjo, bet su Kontracept. tablečių pagalba. Gyd. patarė gerti "Novynette". Ir praėjo, nes tepliojimas vidurį ciklo buvo gana gausus, nu to plono kasdieninio paketo neužtekdavo, reikdavo ieškot storesnio.
Paskui mečiau tas KT, pastojau, pagimdžiau. Kol kas viskas normalu, tfu tfu tfu, kad tik neprisišnekėčiau. Dabar ne tik kad vidury ciklo neteplioja, bet ir prieš mėnesines labai labai mažai rudai tepa. Tas nėštumas turbūt labai pagerino padėtį, tik neaišku ar ilgam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erina: 13 vasario 2006 - 16:09