Įkraunama...
Įkraunama...

Valų korgis pembrukas

Sveikos, supermamamos. Ar teko girdėti apie šitą veislę?

Gal kuri žinos, kur galėčiau įsigyti šitą šunelį?

Atsakyti
Susirask šiame forume Laisą smile.gif
Ji tokią laputę turi biggrin.gif
Atsakyti
Nu turiu aš tokia laputę 4u.gif O šuniukų turėtų būt sausio-vasario mėnesį ax.gif
Atsakyti
Valų korgis pembrukas 4u.gif

QUOTE(Sinuhe @ 2006 10 26, 14:12)
Koks gražus šunelis wub.gif Gal ir durnas klausimas, o kokio dydžio jie auga? blush2.gif

Tokio dydžio kokio nuotraukoj matai biggrin.gif
Atsakyti
Ot čia tai geras wub.gif Aš kiek šunų auginau, vis sakydavau - va kad liktų toks mažiukas, tokie gražiausi ax.gif
Beje, apie tokią veislę pirmą kartą išgirdau blush2.gif Jei ne paslaptis, kiek toks kainuoja?
Atsakyti
Laisa,
kaip Barbei parodoj sekėsi?
Atsakyti
as tai jau žinau kad Korgis bus sekantis mano šuniukas po dabartinio jie man tokie tokie ach nu va tokie thumbup.gif mano draugė turi irgi mergytę irgi planuoja vadą pavasarį va jos foto:
http://www.biteplius...47-=(1791966830

dievinu aš tas laputes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Deviante @ 2006 12 19, 11:48)
as tai jau žinau kad Korgis bus sekantis mano šuniukas po dabartinio jie man  tokie tokie ach nu va tokie thumbup.gif mano draugė turi irgi mergytę irgi planuoja vadą pavasarį va jos foto:
http://www.biteplius...47-=(1791966830

dievinu aš tas laputes wub.gif

Čia taigi Gutukas wub.gif Ir tėtušis bus grazus tai šuniukai iš vis bus pasaka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Acacia @ 2006 12 19, 11:05)
Laisa,
kaip Barbei parodoj sekėsi?

Geriau neklausk biggrin.gif Pirma diena tai elgesi nepriekaistingai, o antra diena mes rodem gulesena o ne stovesena biggrin.gif
Atsakyti
Na gulėsena - irgi neblogai biggrin.gif
Baronas tai visada tik sėdėseną rodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2006 12 19, 15:18)
Na gulėsena - irgi neblogai biggrin.gif
Baronas tai visada tik sėdėseną rodo biggrin.gif

Bet sėdėsena gal sakau geriau g.gif Nes maniškė prie gulėsenos dar sumastė kad jai ta teisėja visai nepatinko ir pareiškė norą išeiti iš ringo biggrin.gif Vnz, sekmadieni musų pasirodymas buvo vertas dėmesio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisa @ 2006 10 16, 09:04)
Nu turiu aš tokia laputę  4u.gif O šuniukų turėtų būt sausio-vasario mėnesį  ax.gif

Laisa, ar sulauket suniuku vados? bigsmile.gif Gal turi daugiau info apie siuos suniukus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agotas @ 2007 01 31, 09:48)
jezus koks grazus lapiukas. O vardas tai jai  thumbup.gif  tinka.

Barbe laukė pamurgdymo parodoj, bet nesulaukė g.gif biggrin.gif
Atsakyti