Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklų programa, mokymosi krūvis

Ir dar. Jei jau toks lengvas tas mokytojo darbas, kodėl jų taip trūksta? g.gif
[/quote]
OGI TODEL KAD DIRBTI REIKIA O NESINORI MUSU MOKYTOJAI TA DARYT 4u.gif
KRUVIS PER DIDELIS g.gif
Papildyta:
QUOTE(Arktos @ 2007 05 16, 16:30)
o nuo pirmos iki penktos klasės vaikas gaudavo pažymius? Ar atsiversdavote sąsiuvinius ir pažiūrėdavote,kas ir kaip daroma? Turiu pavyzdžių ne vieną,kai pradinėse,atrodo,viskas ir gerai,bet štai ateina į penktą klasę ir kažkaip blogi įvertinimai prasideda. Bandėme drauge ieškoti priežasčių...Atradome,tik kadangi pati esu pedagogė,tai apie koleges arba gerai,arba nieko mirksiukas.gif
Aš išties norėčiau,kad tėvai bent retkarčiais ateitų į pamokas,pastebėtų,kaip jų vaikai dirba,o tik tada darytų štai tokias išvadas g.gif

Taip ir labai buvau patenkinta 4u.gif Su pirma mokytoja mano vaikui pasisieke 4u.gif thumbup.gif Ir esu jai labai labai dekinga 4u.gif
Bet dabar po mokyklos reorganizacijos(kaip vasada norejo kaip geriau padaryt o isejo kaip visada) doh.gif neturiu ne vieno gero zodzio schmoll.gif Galu galia mokyti vaika namie tai ne mano reikalas ir as uz tai moku (mokisciai ir ne mazi) ir turiu teise reikalauti kokybes kurios deja nera o girdziu tik pazadus ir skundus kad blogas finansavimas doh.gif
O i mokykla uzeinu daznai nes man buvo keista girdeti is vaiko kad pamokos jis padare mokykloj ir jam nieko neuzduota, pasirodo kad nemelavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eris: 16 gegužės 2007 - 23:51
[quote=eris,2007 05 16, 23:50]
Ir dar. Jei jau toks lengvas tas mokytojo darbas, kodėl jų taip trūksta? g.gif
[/quote]
OGI TODEL KAD DIRBTI REIKIA O NESINORI MUSU MOKYTOJAI TA DARYT 4u.gif
KRUVIS PER DIDELIS g.gif
Papildyta:

Taip ir labai buvau patenkinta 4u.gif Su pirma mokytoja mano vaikui pasisieke 4u.gif thumbup.gif Ir esu jai labai labai dekinga 4u.gif
Bet dabar po mokyklos reorganizacijos(kaip vasada norejo kaip geriau padaryt o isejo kaip visada) doh.gif neturiu ne vieno gero zodzio schmoll.gif Galu galia mokyti vaika namie tai ne mano reikalas ir as uz tai moku (mokisciai ir ne mazi) ir turiu teise reikalauti kokybes kurios deja nera o girdziu tik pazadus ir skundus kad blogas finansavimas doh.gif
O i mokykla uzeinu daznai nes man buvo keista girdeti is vaiko kad pamokos jis padare mokykloj ir jam nieko neuzduota, pasirodo kad nemelavo.
[/quote]

tada kažkas čia nesuprantama:jei pradinėse buvo viskas thumbup.gif ,kaip dabar galėjo viskas apvirsti aukštyn kojomis? Vadinasi,reikia eiti pas mokytojas,klausti,kokios problemos kyla,galų gale susėsti dabartinėms mokytojoms ir buvusiai ir žiūrėti,kas vyksta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arktos: 17 gegužės 2007 - 09:19

tada kažkas čia nesuprantama:jei pradinėse buvo viskas thumbup.gif ,kaip dabar galėjo viskas apvirsti aukštyn kojomis? Vadinasi,reikia eiti pas mokytojas,klausti,kokios problemos kyla,galų gale susėsti dabartinėms mokytojoms ir buvusiai ir žiūrėti,kas vyksta g.gif
[/quote]
Suprantama viskas buvo thumbup.gif gera mokytoja ji tevus klause ar sutinkant kad bus namu darbai, o as dar prasiau kad maniskiuj papildomai butu uzduota nes protingas vaikis 4u.gif O dabar perziurejau specialiai ir lietuviu ir gamtos ir istorijos pratybos sasiuvinius ir ne tik saviskio bet ir jo klasiokus- rezultatas: dar gerai jei uzpildyta puse nes kai kuriuose tik trecdali uzduociu padaryta apie papildomus uzdavinius tikrinimus net zodziu nera labai uzimtos tamstos mokytojos
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2007 05 17, 00:50)
Taip ir labai buvau patenkinta  4u.gif  Su pirma mokytoja mano vaikui pasisieke 4u.gif  thumbup.gif Ir esu jai labai labai dekinga  4u.gif
Bet dabar po mokyklos reorganizacijos(kaip vasada norejo kaip geriau padaryt o isejo kaip visada)  doh.gif neturiu ne vieno gero zodzio schmoll.gif  Galu galia mokyti vaika namie tai ne mano reikalas ir as uz tai moku (mokisciai ir ne mazi) ir turiu teise reikalauti kokybes kurios deja nera o girdziu tik pazadus ir skundus kad blogas finansavimas doh.gif

Mokytojai taip pat moka mokesčius! Beje, ne visi moka didelius mokesčius, kaip bebūtų, daug kur vis dar ne visą atlyginimą rodo. schmoll.gif
ir niekas čia nesiskundžia, tik tamsta. Tik ir girdim:AŠ NORIU, AŠ REIKALAUJU, PRIVALO... Nuo savęs reikia pradėti pasaulį keisti.

QUOTE(eris @ 2007 05 17, 14:56)

Suprantama viskas buvo  thumbup.gif gera mokytoja ji tevus klause ar sutinkant kad bus namu darbai, o as dar prasiau kad maniskiuj papildomai butu uzduota nes protingas vaikis 4u.gif  O dabar perziurejau specialiai ir lietuviu ir gamtos ir istorijos pratybos sasiuvinius ir ne tik saviskio bet ir jo klasiokus- rezultatas: dar gerai jei uzpildyta puse  nes kai kuriuose tik trecdali  uzduociu padaryta apie papildomus uzdavinius tikrinimus net zodziu nera labai uzimtos tamstos mokytojos

O kodėl mokytoja turi dirbti su jūsų vaiku daugiau, kuo jis geresnis už kitus? Kodėl reikia kažką išskirti? Gal jūs mokytojai pasiryžusi papildomai už tai sumokėti? Norėčiau sužinoti, kokius gi jūs darbus dirbate, už kuriuos jums nemoka? Mokytoja dirba tiek, kiek jai priklauso.
Ir šiaip, nekalbėkit daugiskaita, jei susidūrėte su viena mokytoja, kurios darbu jūs esate nepatenkinta.
Atsakyti
Dažniausia programas kuria tie , kurie niekada nedirbo mokykloje ar visai neturi su ja jokio ryšio. Tad, kas ten turetu buti suderinta ir normalu doh.gif g.gif
Atsakyti
Tai tada nesuprantu kam tada reikia spausdinti pratybos sasiuvinius reikalauti jos pirkti jei vis tiek beveik mokytojos nenaudoja is ten uzduociu
Jei jau men laiko nebuvo lietuviu pamoku tai serga tai mokausi tai dar ka nors ir susidaro ispudis kad mokykloj tik viena mokytoja ir tai gera kokybe? Jei einat i kirpykla bara juk reikalaujate svezios kavos skaniai pagamintu patiekalu ir geros tinkancios jums sukuosenos ar gero ir greito aptarnavimo parduotuvej. Nesuprantu kuom tai skiriasi mokytojos kad is ju negalima reikalauti gero,kokybisko darbo??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eris: 20 gegužės 2007 - 15:32
QUOTE(eris @ 2007 05 20, 16:31)
Tai tada nesuprantu kam tada reikia spausdinti pratybos sasiuvinius reikalauti jos pirkti jei vis tiek beveik mokytojos nenaudoja is ten uzduociu 
Jei jau  men laiko nebuvo lietuviu pamoku tai serga tai mokausi tai dar ka nors ir susidaro ispudis kad mokykloj tik viena mokytoja ir tai gera kokybe? Jei einat i kirpykla bara juk reikalaujate svezios kavos skaniai pagamintu patiekalu ir geros tinkancios jums sukuosenos ar gero ir greito aptarnavimo parduotuvej. Nesuprantu kuom tai skiriasi mokytojos kad is ju negalima reikalauti gero,kokybisko darbo??? g.gif

O jūs niekada nesergate, jūsų vaikai neserga?
Galima reikalauti kokybės visur, tik daug kas piklauso nuo situacijos. Kiek suprantu, pačią piktina konkreti situacija su konkrečia mokytoja. Reiktų jai visus savo pamąstymus ir abejones išsakyti. unsure.gif
Atsakyti
man labai cekavna pasidare,kiek namu darbu is vienos temos pvz matematikoje galima uzduoti moksleiviui astuntoje klaseje? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 05 21, 23:03)
O jūs niekada nesergate, jūsų vaikai neserga?
Galima reikalauti kokybės visur, tik daug kas piklauso nuo situacijos. Kiek suprantu, pačią piktina konkreti situacija su konkrečia mokytoja. Reiktų jai visus savo pamąstymus ir abejones išsakyti. unsure.gif

Ne konkrecia mokykla bet ziuriu kad tokia situacija beveik visose mokyklose. Labai patogu pasakyt tevams tai jusu problema jus ir mokykit savo vaikus ir stumti laika darbe.
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2007 05 22, 19:01)
man labai cekavna pasidare,kiek namu darbu is vienos temos pvz matematikoje galima uzduoti moksleiviui astuntoje klaseje? doh.gif

Nėra tokių apribojimų. Tiesiog yra nustatyta, kiek, kokios klasės moksleivis turi skirti laiko per dieną namų darbų ruošai.

QUOTE(eris @ 2007 05 22, 20:52)
Ne konkrecia mokykla bet ziuriu kad tokia situacija beveik visose mokyklose. Labai patogu pasakyt tevams tai jusu problema jus ir mokykit savo vaikus ir stumti laika darbe.

Labai jau čia įdomu darosi. Ir keliose mokyklose mokėsi tamstos vaikas/-ai, kad taip viską absoliutinat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ezra: 22 gegužės 2007 - 22:53
QUOTE(ezra @ 2007 05 22, 23:53)
Nėra tokių apribojimų. Tiesiog yra nustatyta, kiek, kokios klasės moksleivis turi skirti laiko per dieną namų darbų ruošai.
Labai jau čia įdomu darosi. Ir keliose mokyklose mokėsi tamstos vaikas/-ai, kad taip viską absoliutinat?

Mano vaikas kol kas eina nuo pirmos klases i viena mokykla bet juk turiu draugus ir pazistamus ir kaip jums nebutu keista domemes kaip vaikams sekasi mokyklose ir paaiskejo kad situacija daugumoje mokyklose vienoda gal tik kelios turi gera varda tai gi nieko gero
Atsakyti
o tai koks tas apribojimas? g.gif
Atsakyti