Įkraunama...
Įkraunama...

Švelnumas ir rūpestis

Kaip parodote savo antrosioms pusems savo svelnuma ir rupesti. Kas jiems patinka? pasidalinkit patirtim..
Atsakyti
Stipriai apkabinu, kada jam to reikia...Paslaugau, kada serga...Palepinu retkarčiais...
Atsakyti
nu as tai turbut svelnumo isikunijimas biggrin.gif nu niekaip negaliu nesiglauscius,be visokiu bucinuku ir t.t.charakteris jau toks doh.gif pati turbut greiciau nukvakciau,nei vyrui svelnumo truktu tongue.gif
Atsakyti
Paprasčiausia ką aš bedaryčiau darau su meile. Jis tai jaučia, žino, o tai svarbiausia.
Atsakyti
Mano vyras nemėgsta glaustymosi ir bučinukų, ypač jei norėčiau tai daryti nuolat. Stengiuosi jį suprasti, prisitaikyti, jis tai vertina. Mums gera pasėdėti kartu su kavos puodeliu, pakalbėti apie nieką, arba net nekalbėti tiesiog pabūti drauge vienas šalia kito ir žinoti , kad ir kas atsitiktų - mes kartu. Tai labai šiltos akimirkos.
Atsakyti
tiesa sakant kazkaip nesusimasciau iki dabar.. mastau.gif jis man taip daznai svelnuma rodo, kad as kazkaip pirma ir nepradedu rodyt.. nebent kartais gelyte, sokolada nuperku, ivynioju kaip nors idomiai ir padovanoju.. rolleyes.gif pirma prisiglaudziu kai man liudna nebent.. ax.gif
Atsakyti
sitas klasimas vertas apmastymu g.gif
manau svelnuma reikia rodyti subtiliai, svelniai: pvz lengvas rytinis bucinys, ranka perbraukti per plaukus kai ziuri tv... tai kzk ypatingo
na o rupestis svarbiausia kad neperaugti i "mamos globa", netiketai paskambinti paklausti kaip nuotaika, ka masto... wub.gif
Atsakyti
sakau atsipalaiduok ateik padaryt man masažą biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryzel @ 2007 06 13, 23:22)
sakau atsipalaiduok ateik padaryt man masažą  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
cia tu jam taip svelnuma rodai??? saunuole !! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(chiachia @ 2007 06 13, 23:25)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
cia tu jam taip svelnuma rodai??? saunuole !!  drinks_cheers.gif

aha, ir po to - nu gerai, jaumiegam ;]
Atsakyti
QUOTE(Ryzel @ 2007 06 13, 23:33)
aha, ir po to - nu gerai, jaumiegam ;]

thumbup.gif nu kur saunuole !!
o MB tai niekaip man nepadaro... schmoll.gif prasau prasau ir labai retai prisiprasau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chiachia @ 2007 06 13, 23:36)
thumbup.gif  nu kur saunuole !!
o MB tai niekaip man nepadaro...  schmoll.gif  prasau prasau ir labai retai prisiprasau  doh.gif

tinginiukas smile.gif gal galvoja, kad nemoka. berods kazkur youtubes yra masažo pamokėlės, galetu pasimokint
Atsakyti