Kaip parodote savo antrosioms pusems savo svelnuma ir rupesti. Kas jiems patinka? pasidalinkit patirtim..
Stipriai apkabinu, kada jam to reikia...Paslaugau, kada serga...Palepinu retkarčiais...
Mano vyras nemėgsta glaustymosi ir bučinukų, ypač jei norėčiau tai daryti nuolat. Stengiuosi jį suprasti, prisitaikyti, jis tai vertina. Mums gera pasėdėti kartu su kavos puodeliu, pakalbėti apie nieką, arba net nekalbėti tiesiog pabūti drauge vienas šalia kito ir žinoti , kad ir kas atsitiktų - mes kartu. Tai labai šiltos akimirkos.
tiesa sakant kazkaip nesusimasciau iki dabar..
jis man taip daznai svelnuma rodo, kad as kazkaip pirma ir nepradedu rodyt.. nebent kartais gelyte, sokolada nuperku, ivynioju kaip nors idomiai ir padovanoju..
pirma prisiglaudziu kai man liudna nebent..
sitas klasimas vertas apmastymu
manau svelnuma reikia rodyti subtiliai, svelniai: pvz lengvas rytinis bucinys, ranka perbraukti per plaukus kai ziuri tv... tai kzk ypatingo
na o rupestis svarbiausia kad neperaugti i "mamos globa", netiketai paskambinti paklausti kaip nuotaika, ka masto...
manau svelnuma reikia rodyti subtiliai, svelniai: pvz lengvas rytinis bucinys, ranka perbraukti per plaukus kai ziuri tv... tai kzk ypatingo
na o rupestis svarbiausia kad neperaugti i "mamos globa", netiketai paskambinti paklausti kaip nuotaika, ka masto...
sakau atsipalaiduok ateik padaryt man masažą
QUOTE(Ryzel @ 2007 06 13, 23:22)
cia tu jam taip svelnuma rodai??? saunuole !!
QUOTE(chiachia @ 2007 06 13, 23:25)
aha, ir po to - nu gerai, jaumiegam ;]
QUOTE(Ryzel @ 2007 06 13, 23:33)
aha, ir po to - nu gerai, jaumiegam ;]
o MB tai niekaip man nepadaro...
QUOTE(chiachia @ 2007 06 13, 23:36)
o MB tai niekaip man nepadaro...
tinginiukas