laba diena.
nutariau cia parasyti savo "beda". gal kas nors patars, kur kreiptis ir ka daryti.
mes gyvenam kaune, nuo kovo 1 issinuomavom 2 kambariu buta sename name, dainavos rajone. butas buvo be baldu, tai kol isikurem, susitvarkem, baldus susivezem... aisku, kazkiek investavom
kai jau pradejom gyvent, pamatem, kad aplinkui vieni pensininkai gyvena, bet cia nieko. supratom, kad sildymo sezonu diena jie radiatorius atjungia, o nakti siek tiek ijungia. salta ziauriai, nors tik kova dar cia gyvenom...
bet aktualiausia tema siuo metu, kad dar ir karsta vandeni nuo 24 val atjungia, ijungia apie 7 ryte, tuo paciu atjungia ir gyvatuka
pas mus maza dukryte (1,5 men). nu mes ja maudom tik apie 12, o tai kur jau patiem nusipraust? ir is viso nerealiai uznkiso gyventi pagal kazka. mes jauni, daznai griztam velai, o vandens- ba ba.
kol dar buvau nescia nuejom su vyru pas namo pirmininke, pasakem, kad mums netinka, kad turesim vaika greit, tai ji pazadejo pagalvoti, bet jau 2 menesius galvoja. mums isaiskino,kad del tu junginejimu jie sutaupo NET po 2-3 litus per menesi
Nu vienu zodziu esu pikta, jau vien del to, kad ta pirmininke pati kaip moteriske galejo nors i vaika atsizvelgti, pati yra kazkuo su medicina susijusi, manau sesele...
sus siaubu galvoju apie rudeni. juk vaikas sirgs visalaika, kai temperatura kambary 12 laipsniu. o jie su kailiniais namie vaiksto. taupo. nu negaliu as taip.
kito buto ieskotis kazkaip nesinori, be to kainuoja jau vien uz tai, kad suranda, o po to vel tas kraustymasis, tvarkymasis, o vaikas mazas, vyras velai is darbo grizta.
patarkit, kur kreiptis? ar i vartotojo teisiu apsauga, ar net i vaiku?
ka jus darytumete mano atveju?