Įkraunama...
Įkraunama...

Padidėję limfmazgiai

Sveiki,

mane ir sudomino tie pleistrai. mes turim pazasty tris guziukus nuo skiepo. neatmetu galimybes isbandyt juos. parasyk kaip juos ten reikia naudot?
o ar 2 men kudikiui jie tiks?

lauksiu labai atsakymo

Sveiki, 

Pas mus tokia pati situacija.. Ar išbandėte pleistriukus? Buvo efektas? Ačiū, jeigu pasidalinsite patirtimi! 

Atsakyti

Sveiki, limfmazgai bet kokiu atveju yra gynybinė organizmo reakcija į uždegimą. Uždegimo kilmę ir rūšį sužinoti sudėtinga, bet manau svarbu pradėti nuo kraujo tyrimų. Ne tik bendrųjų pilno kraujo tyrimų, bet ir pasidaryti kraujo tyrimus nuo galimų infekcinių ligų (mononukleozė, kuriai būdingas limfmazgių padidėjimas, laimo liga ir pan.).
Svarbu pasidaryti limfmazgių echoskopiją, galbūt net magnetinį rezonansą, kad pamatyti, ar nėra audinio pokyčių. Galiausiai jei niekur nieko nėra, gal verta pasidaryti biopsiją?
Kadangi organizme yra uždegimas, su juo verta kovoti ir alternatyviais būdais: česnaku, medetkų arbata, imbieru, citrina ir medumi. Stiprinti imunitetą ir gerti daug vandens.

Mums limfmazgiai padidėjo nuo tuberkuliozės skiepo. Vaikui 4 mėnesiai. Kraujas rodo alergiją. 

Kokį kovos būdą su uždegimu pasirinkti tokio amžiaus vaikui? Ačiū už atsakymą. 

Atsakyti
vaikui kirksnyse padideje limfmazgiai. galvoju pabandyt kinotakara tuos pleistrus. ar dar kas bandet? vaikui 2,5 metu. sakau gal tikrai butu koks teigiamas poveikis.

ir kaip daroma biopsija vaikams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amatevi: 08 vasario 2020 - 12:51