Įkraunama...
Įkraunama...

Ankstyvas snėštumas - nesimato embriono :(

sveikos panelytes biggrin.gif

priimkit ir mane i savo buri blush2.gif
as bandziau pastoti 7 metus, poto netiketai kaip tai.......... tai turiu sunu 9 metu. Poto vel visa laika bandem, ir stai netiketai nelauktai........po tiek metu uzsitese mm. padariau testa. akurat 4u.gif yra. taigi ir man 6 savaites.

Atsakyti
taigi siandien patyriau daug streso del tokad nesimate, nors pagal laika 7 sav. gavau siuntia abrazijai. matesi didele puslyte ir trynio maisas. o embrionas ne.
nuvaziavau i ligonine ir rado mano leliuka smile.gif tai baigiu nusiramint.
Atsakyti
Man tai paskutines menesines buvo balandzio 11, kai mmm velavo jau daugiau nei savaite, pasidariau testa, neigiamas. Laukiau mmmm, neatejo dar savaite ir nubegau pasidaryt kraujo tyrima. Patvirtino, kad man 2-3 savaites nestuke.gif , o nulekus pas gydytoja nieko nesimate, bet vakar buvau pakartotinai ir gydytoja net parode man ekrane puslyte su tryniu ir maza taskiuka, t.y. gemaliuka. Pagal mane turetu buti 5 realaus nestumo savaite, puslyte 11 mm, gydytoja irgi nustate 5 savaite. Taciau ju skaiciavimais, jau kokia 7 turetu buti. Taigi nenuogastaukite, pasimatys dar veliau, nes iki 5 savaiciu realaus nestumo pati gydytoja man sake, kad gali dar nieko ir nesimatyt. Dabar vizita paskyre po 4 savaiciu. Jau pradejau skaiciuoti savaiteles 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ireneri @ 2007 05 28, 19:14)
taigi siandien patyriau daug streso del tokad nesimate, nors pagal laika 7 sav. gavau siuntia abrazijai. matesi  didele puslyte ir trynio maisas. o embrionas ne.
nuvaziavau i ligonine ir rado mano leliuka smile.gif tai baigiu nusiramint.

Nors is tiesu dabar vel daug kur vel rekomenduoja eiti pas ginekologa apie 10 savaite,nes ankstyvas apziurejimas kartais gali turet pasekmiu.As nuvariau 11sav,tada viskas aiskiai matesi.o pirma kart,kai apziurejo analiniu budu su echoskopu,nes nemate vaisiaus 6sav,kt diena persileidau.Nes kai ikiso ta echoskopa tada jau atseit pamate vaisiu...kt gydytoja sake,kad kartais vaisius nebuna suspejes isitvirtint ir su echoskopu gydytoja ji kaip ir pribaige...
Papildyta:
QUOTE(violete @ 2007 06 01, 14:01)
Nors is tiesu dabar vel  daug kur vel rekomenduoja eiti pas ginekologa apie 10 savaite,nes ankstyvas apziurejimas kartais gali turet pasekmiu.As nuvariau 11sav,tada viskas aiskiai matesi.o pirma kart,kai apziurejo analiniu budu su echoskopu,nes nemate vaisiaus 6sav,kt diena persileidau.Nes kai ikiso ta echoskopa tada jau atseit pamate vaisiu...kt gydytoja sake,kad kartais vaisius nebuna suspejes isitvirtint ir su echoskopu gydytoja ji kaip ir pribaige...

taip kad islaukite laiko eikite ne 5-6 savaiciu,o kokiu 9 tai jau tikrai vien del saves..
Atsakyti
"Analiniu budu apziurejo su echoskopu"

Geras būdas g.gif Sorry, nesusilaikiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 01 birželio 2007 - 14:42
QUOTE(Mirėja @ 2007 06 01, 16:41)
"Analiniu budu apziurejo su echoskopu"

Geras būdas  g.gif Sorry, nesusilaikiau  biggrin.gif

blush2.gif ne analiniu ,o vaginaliniu nusipaisciau ,gerai kad pataisei
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violete: 01 birželio 2007 - 16:36
QUOTE(violete @ 2007 06 01, 17:35)

Dar kartą atsiprašau, bet jau labai gerai nuskambėjo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violete @ 2007 06 01, 16:35)

Oi, prisijuokiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ne visad ten, kur "pasėjo" išauga vaisius lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
prasau atsakykit ka man daryti...matau kad situacija labai panasi :verkiu:pagal mano skaiciavimus tureciau buti 7 savaite kaip nescia cray.gif bet neseniai pradejau kraujuoti cray.gif siandien buvau pas gydytoja persisviesti, bet ji man pasake nieko gero nelauk: labai neryskus tavo vaisiaus maiselis, matau tik seseli, pagal teisybe jis turetu but ryskesnis cray.gif ryt vel turiu eiti cray.gif labai bijau cray.gif nezinau kas man yra...ir biaju kad nepasiulytu darytis valymo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukas-kankoreziukas @ 2007 06 04, 09:32)
prasau atsakykit ka man daryti...matau kad situacija labai panasi :verkiu:pagal mano skaiciavimus tureciau buti 7 savaite kaip nescia  cray.gif bet neseniai pradejau kraujuoti cray.gif siandien buvau pas gydytoja persisviesti, bet ji man pasake nieko gero nelauk: labai neryskus tavo vaisiaus maiselis, matau tik seseli, pagal teisybe jis turetu but ryskesnis cray.gif ryt vel turiu eiti cray.gif labai bijau cray.gif nezinau kas man yra...ir biaju kad nepasiulytu darytis valymo verysad.gif

Tik jau pasistenk nepergyvent, nes stresuodama embriono tikrai neišsaugosi. Išgerk valerijono ekstrakto ir susikaupk. Jei Tavo skaičiavimai atitinka nėštumo laiką, tai turėtų matytis širdies darbas. Rytoj reikalauk, kad pažiūrėtų širdies veiklą. Jei ji yra, turi skirti gydymą (greičiausiai Duphaston, Spascupreel ir folinė rūgštis) + gulimą rėžimą. Jei gydytoja tiesiog tingi vargintis, ieškodama širdies veiklos ir nuteikia: "nieko gero nelauk", keisk gydytoją.
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 06 04, 13:45)
Tik jau pasistenk nepergyvent, nes stresuodama embriono tikrai neišsaugosi. Išgerk valerijono ekstrakto ir susikaupk. Jei Tavo skaičiavimai atitinka nėštumo laiką, tai turėtų matytis širdies darbas. Rytoj reikalauk, kad pažiūrėtų širdies veiklą. Jei ji yra, turi skirti gydymą (greičiausiai Duphaston, Spascupreel ir folinė rūgštis) + gulimą rėžimą. Jei gydytoja tiesiog tingi vargintis, ieškodama širdies veiklos ir nuteikia: "nieko gero nelauk", keisk gydytoją.

geriu as duphastona, bet siandien kazkodel ji man paske, kad jo nebegerciau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukas-kankoreziukas @ 2007 06 04, 13:12)
geriu as duphastona, bet siandien kazkodel ji man paske, kad jo nebegerciau verysad.gif

Aš nesu gydytoja, bet vat širdis liepia pasakyti: nenutrauk Duphaston vartojimo. Pakenkti jis tikrai nepakenks (juk tai yra nėštumą palaikantis hormonas, ne nuodas), o pagelbėti dar gali. Primygtinai rekomenduoju pasikonsultuoti su kitu gydytoju ir kuo skubiau.
Papildyta:
Tiesa doh.gif O kodėl Tu sėdi prie PC? Stenkis gulėti pasidėjus kojas ant aukštų pagalvių. Jei dirbi, atsiprašyk šiandienai iš darbo, susitark su savo gydytoja. Man, kai grėsė persileidimas, biuletenį 14 savaičių laikė atidarytą. Ir pratęsti siūlėsi, bet, praėjus rizikos laikui, pati to pratęsimo atsisakiau mirksiukas.gif Kaip pasakė vienas gydytojas: "Valstybė nepersileis nuo to, kad kelis mėnesius lovoj pagulėsi". O štai Tu persileist gali kaip tik dėl to, kad negulėsi.
Atsakyti