Įkraunama...
Įkraunama...

Ankstyvas snėštumas - nesimato embriono :(

QUOTE(spurgiux21 @ 2009 05 25, 13:13)
Nebijok 4u.gif  nieko blogo. Pas mane tokia pat situacija;) Musu leliukas irgi 1 savaite mazesnis, bet cia del to kad as pastojau ne 13-14CD, o 18CD;)
As praitoj savaitej buvau pas gine, tai ji sake nieko baisaus - gali buti iki 2 savaiciu skirtumas. Va jei daugiau tada reikia susirupinti.

Oi kaip nuraminot mane merginos, nes irgi ziauriai pergyvenau kad mano lelius tik 9 mm, o laiko tai jau 7 sav ir 5 dienos, savaitele kazkur atsilieka schmoll.gif
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Man kai darė echo 6 savaičių, leliukas atitiko tik 4 su pora dienelių, širdutės nesimatė. Na, o kai atėjau 10 savaičių ir 4 dienų, lelius jau atitiko 11 savaičių ir 3 dienas. Spardėsi ir mojavo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anikute: 15 spalio 2009 - 19:46
as ir noriu pasidalinti savo patirtimi. kai buvo 6 sav. gydytoja mate tik puslele nu ir su abejonemis del embriono. lyg tai mate ji lyg tai ne... mane tokios gydytojos varo i nevilti doh.gif . geriau jau sakytu tiktai ka tikrai mato ir nenervintu daugiau. dar prisake kad gali buti bet kada persileidimas, kad tai gamtos atranka ir pan. (zinau kad gydytojai sneka taip del apsidraudimo ir iki 12 sav, neteikia daug vilciu). isejau visa susinervinusi... kita diena patekau pas gydytoja prvaciai, kur paziurejo ir man pasake kad viskas yra tvarkoj ir parode man zirniuka, kuris atitinka 6 sav. bigsmile.gif , irgi nemate sirdeles plakimo bet sake kad cia priklauso ir nuo echoskopo aparato jei senesnis tai ir nesimato. 8 sav pasidariau echo ir pagaliau pasake kad sirdutes veikla yra rolleyes.gif .
taip kad stenkites pries laika nepergyvent, manau geriau nueiti pas kelis gydytojus, nes matot kaip buna su tais gydytojais ir aparatais. o mano vyras sake kad apskritai sis mokslas echo vadinamas "seseliniu mokslu" ir ne kiekvienas gydytojas gali buti geru echoskopuotoju.
kantrybes ir ramybes... smile.gif
Atsakyti
Ir aš noriu jus nuraminti.
man irgi buvo, kad 5-6 savaičių jau matė širdutę, o apie 8 sav. viskas buvo paaugę ir reikiamo dydžio lėliukas, o širdelės niekap nerado. Tiesa, vėliau (po ilgos apžiūros) lyg suplazdėjo. Bet jau buvo papasakoję apie abraziją apie viską, kas bus jei ir vėliau neatsirastų. Dėl viso pikto po savaitės ėjau net į aukušerinį į ligoninę ten su gerais aparatais pažiūrėjo ir pamatė nusotabų lėliuką 9 savaičių su širdelel ir rankytėm, kojytėm.
Tada pamenu tiek verkiau iš laimės, kad kelio nemačiau. Dar kai 9 metus laukėm šito lėliuko ir pasidarėm 6-ias inseminacijas, kad jį pagautume. Ir vieną persileidimą ankstyvą esu turėjus (5-6 sav.), tai vos nepražilau po tokių išgyvenimų.
Bet juk taip būna. Tiesiog reikia kantrybės išlaukti, ilgesnį laiką ir tada viskas pasimato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 13 lapkričio 2009 - 20:08
man 12 sav.nemate sirdeles...abrazija.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tikroji meile @ 2009 11 17, 23:01)
man 12 sav.nemate sirdeles...abrazija.. verysad.gif

man 7 sav. pradejau kraujuot nuvaziavom i ligonine pasake , kad neplaka sirdele, o turetu, o paskui ivyko persileidimas.......verysad.gif
Atsakyti
papasakosiu savo istorija.

atejau pas daktare kai turejo buti 8 savaites, deja mate tik 6 sav.

nuejau pas kita datare......dariausi HCG deja vistiek ant galo dare ABRAZIJA, NES LELIUS mire ties 6 savautem . isgyvenau, verkiau, o dar po abrazijos komplikacijos buvo....... schmoll.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Sveikos.
Irgi turiu dideli nerima. Planavom su vyru leliuka. MM buvo spalio 16d. Tada gaminom leliuka spalio 27 ir lapkricio 1d. Bet prasidejo menesines lapkricio 11d. kaip ir laiku, na gal 2 dienos uzdelse, bet man taip buna. Pagalvojau, kad vel nenusiseke. Taciau po normalaus menesiniu kraujavimo vis teplioja ir vel pradejo skaudeti kaip per menesiniu pirma diena pilvas. Pasidariau testa, parode rysku II. Tada visai pasimeciau kas cia su manim darosi. Maude pilva kokias 3 dienas. Nulekiau i Antakalnio klinikas, apziurejo, bet nestumo nerado. Jokiu pakitimu, jokiu cistu... Liepe pasidaryti HCG tyrima. Kita diena nulekiau to tyrimo, parode 755. Tai kaip ir nescia. Baisiai neramu, kad nestumas butu geras, nes iki siol dar teplioja rudai. Po savaites kartosiu HCG. Tada vel i klinikas. Baisiai neramu, kaip sunku islaukti ta nezinia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jasminete: 25 lapkričio 2009 - 18:10
QUOTE(Jasminete @ 2009 11 25, 20:07)
Sveikos.
Irgi turiu dideli nerima. Planavom su vyru leliuka. MM buvo spalio 16d. Tada gaminom leliuka spalio 27 ir lapkricio 1d.  Bet prasidejo menesines lapkricio 11d. kaip ir laiku, na gal 2 dienos uzdelse, bet man taip buna. Pagalvojau, kad vel nenusiseke. Taciau po normalaus menesiniu kraujavimo vis teplioja ir vel pradejo skaudeti kaip per menesiniu pirma diena pilvas. Pasidariau testa, parode rysku II. Tada visai pasimeciau kas cia su manim darosi. Maude pilva kokias 3 dienas. Nulekiau i Antakalnio klinikas, apziurejo, bet nestumo nerado. Jokiu pakitimu, jokiu cistu... Liepe  pasidaryti HCG tyrima. Kita diena nulekiau to tyrimo, parode 755. Tai kaip ir nescia. Baisiai neramu, kad nestumas butu geras, nes iki siol dar teplioja rudai. Po savaites kartosiu HCG. Tada vel i klinikas. Baisiai neramu, kaip sunku islaukti ta nezinia...

Tu tikrai esi nėštukė. bigsmile.gif Kadangi hcg skaičius nepasiekė 1000, todėl tau ir nemato nieko gimdoje. Dar anksti. Taip kitoms būna, kad dar praserga, o vis vien būna nėštukės. Dabar tik saugokis, daug gulėk, kad nustotų teplioti, gal čia gresiantis persileidimas. Už tat turi save labai saugoti. Gerti duphastoną, po dvi tabletes per dieną (ryte, vakare) jis išsaugo nėštumą. Bet tau šitą viską turėjo daktarė pasakyti aukušeriniam tam Antakalnyje.

Beje, tau dabar nėštumas apie 6 savaites turėtų būti, bet jei implantavosi vėliau, tai gal kiek ir mažiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 25 lapkričio 2009 - 18:43
HCG tyrimas parode tik 61. Viskas baigta... Zirniuko nebera...
Atsakyti
QUOTE(Jasminete @ 2009 12 02, 15:14)
HCG tyrimas parode tik 61. Viskas baigta... Zirniuko nebera...

uzjauciu unsure.gif
Atsakyti