Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie sveikatą Airijoje

QUOTE(mammy1 @ 2013 02 23, 23:51)
man nesvarbu lietuvis ar ne, tik nenoriu laukti iki balnadzio, ir nenoriu pas vyra,Ir noriu, kad butu padaryta nemokamai, pagal ta programa, Turiu ju kvietima.
tai dabar as pasimeciau- ar galiu bet kur pasidaryti testa, ar tik pas savo gp...susimaisiau cia beskaitydama.

gali bet kur, tik jei ne pas savo gp eisi, teks uzsiregistruot ten, bet tai kaip ir nera problema manau..
Atsakyti
hm..na dekui, bandysiu iesoti kazka..smile.gif
Papildyta:
o dar klausimukas, ta gyd Naciene dirba 384 CLONTARF ROAD, DUBLIN 3? gal jos nr turite?
Papildyta:
ir apskritai- kuri geriausia ginekologe yra Airijoje, kuri butu visada.? noretusi tureti viena ir pastovia,prireikus kokiam atvejui, ar nestumui.aciu
Atsakyti
QUOTE(mammy1 @ 2013 02 23, 22:07)
o dar klausimukas, ta gyd Naciene dirba 384 CLONTARF ROAD, DUBLIN 3? gal jos nr turite?
Papildyta:
ir apskritai- kuri geriausia ginekologe yra Airijoje, kuri butu visada.? noretusi tureti viena ir pastovia,prireikus kokiam atvejui, ar  nestumui.aciu

Įdėjau jos psl prieš kelis psl mirksiukas.gif http://www.sveikaszmogus.ie/

Bijau, kad du ir likę, Nacienė ir Kazlauskas g.gif
Atsakyti
aha, dekui, susisiekiau su Naciene, as buvus pas ja pora kart. Tik tik skaitinejau forumuose- ne visi patenkinti. Na...ji megsta atlikineti tyrimus,visko ieskoti,ko ner:) o tai kainuoja $.....taciau pasirode miela man ji. net nezinau...
gaila, kad nera daugiau gydytoju cia Airijoje,Lietuviu...
dekui mergaites...
Atsakyti
QUOTE(mammy1 @ 2013 02 24, 12:37)
aha, dekui, susisiekiau su Naciene, as buvus pas ja pora kart. Tik tik skaitinejau forumuose- ne visi patenkinti. Na...ji megsta atlikineti tyrimus,visko ieskoti,ko ner:) o tai kainuoja $.....taciau pasirode miela man ji. net nezinau...
gaila, kad nera daugiau gydytoju cia Airijoje,Lietuviu...
dekui mergaites...

As apie Naciene ir labai ne kokiu atsiliepimu girdejus
Atsakyti
tai vat. na is savo patirties- galiu patvirtinti, kad iesko to, ko nera-daro tyrimus,raso vaistus,moki pinigus,ir nemazus.- O pasirodo,to ne neriekejo biggrin.gif
na...bet,kad nelieka pas ka eiti, Jeigu is Lietuviu....O su airiais,tai susidurus tik per nestuma. Tai nzn...kai gerai viska,tai gerai,Bet as lankiausi labai daznai LT.,tai buvau rami....
Atsakyti
QUOTE(mammy1 @ 2013 02 24, 13:25)
tai vat. na is savo patirties- galiu patvirtinti, kad iesko to, ko nera-daro tyrimus,raso vaistus,moki pinigus,ir nemazus.- O pasirodo,to ne neriekejo biggrin.gif
na...bet,kad nelieka pas ka eiti, Jeigu is Lietuviu....O su airiais,tai susidurus tik per nestuma. Tai nzn...kai gerai viska,tai gerai,Bet as lankiausi labai daznai LT.,tai buvau rami....

dar Kazlauskas yra, bet jei pas vyra nenori, tai tada tik ji ir lieka
Atsakyti
ai...kazkaip nesinori:) nors gimdziau prie vyro gyd, bet tada jau buvo niekas nesvarbu:)
Atsakyti
QUOTE(mammy1 @ 2013 02 24, 13:44)
ai...kazkaip nesinori:)  nors gimdziau prie vyro gyd, bet tada jau buvo niekas nesvarbu:)

as buvau tokios nuomones kaip tu, sakiau nei uz ka neisiu pas vyra biggrin.gif , bet kadangi nebuvo kitos iseities, tai ir nuejau, nieko baisaus biggrin.gif
Atsakyti
na zinoma, as neko blogo ir neturiu,,,,bet..jei galima pasirinkti, geriau moteris biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti