Aš buvau.. su dviem mažais vaikais ir tėvais.. Na greičiau tai jie su manim
10 val ryto. Spūstis prasideda dar ant tilto (to, greitkelinio). Tėvai jau kiek anksčiau buvo toje spūstyje eilę užsiėmę, tai aš prilėkiau ant "gatavo". Bet vistiek, dar 45 minutes po metrą slinkom iki to momento, kai įvažiavom į parodos teritoriją. Šviesoforas, reguliuojantis eismą, tskant, blyksėjo geltonai. Ką nori, tą daryk...
Kas gavo vietą miestely statyt, tam pasisekė o kas ne - tai teko vėl per tokį tiltelį važiuot, vos ne į gretimą kaimą, ir ten ant smėliuko, bijant suklimpti, pasistatyti.
Policija.. Policija, tiesą sakant, vieną vietą kasėsi. Mačiau daug policininkų, kurie užpakaliais savo mašinų dureles parėmę, stebėjo bardakus. O galėjo šiek tiek ir pareguliuoti...
Žmonių daug daug. Su vežimėliu sunkiai einas pravažiuoti. Traktoriai, kombainai ir kiti dalykai manęs nedomino, bet pastebėjau, kad buvo daug žinomų firmų.
Šiltnamį iš aliuminio konstrukcijų ir PAPRASTO 3 mm stiklo mačiau. 11 kv metrų. Kaina - 5 tūkstančiai litų. Meistrai atveža, sukonstruoja už tą pačią kainą. Į klausimą, ką patartų auginti, kad atsipirktų, neatsakė
Daug dekoratyvinių medelių, vaismedžių.
Pirkom iš Babtų vardo "narvelio", tai vyšnios žemaūgės, skiepytos, vaisiai iki 5 - 6 gramų, - 20 litų, trešnės raudonos - 25 litai. Dar nusiderėjom.
Medelių dekoratyvinių nesiciekavinau. Na, už araukariją prašė 3500 litų.
Gėlės. Daug ir įvairiausių. Nuo jurginų iki streptokarpų. Tik kainos nedžiugina, nes arba lygiai kaip pardėj, arba brangiau. Na gal labai pradėjus derėtis, tai būtų galima ir pigiau nusipirkti

Tik va man labai patiko, kad sėklų ar gumbų pardavėjai noriai leidžiasi į pasakojimus apie savo prekę, tai tikrai daug sužinojau sau įdomių dalykų pvz "Erfurto sėklose".
gelsvas kalijas (mažus gumbelius) pardavinėjo po 5 litus, arizema - 5 litai.
daug kas prekiavo svogūnų sėjinukais. Kilogramo kaina nuo 5 iki 7 litų, raudoni - 10 litų.
Prekiavo sveriamom runkelių sėklom. Kilo kaina: 30 litų - Brigadier, 15 litų - pusiau cukriniai.
Apie pintus, drožtus, kalto metalo dirbinius tai nerašau. buvo ir kinietiškų bezdeluškių... kaip visada..
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...