QUOTE(Pumpum @ 2012 11 17, 17:29)
Na o Jūs irgi neįsiskaitėt, apie ką kalbėjau. Kiek gi rašiau, kad žmonės prie mūsų ir miškuose kabinėjasi
Įsiskaičiau.

Todėl ir nesuprantu, kodėl jūs piktinatės, jei puikiai tvarkotės su situacija.

O žmonės ir prie šuns su pavadžiu ir antsnukiu ras, ko prikibti, jei norės, net miško nereikia.

Čia jau tų žmonių bėda. O tie, kurie proto ribose dėl realių priežasčių vengia šunų, išmoktų susigyventi su jais, kai pasikeitus tvarkai iki minimumo sumažėtų tiek nestabilių, nevaldomų šunų, tiek tokių pat šeimininkų.

Nes dabar tai man jau kuriozinės situacijos atrodo. Vedu palaidą šunį. Žiūriu, priekyje žmogus su pavadžiu maskatuoja, vadinasi ne vienas. Pririšu šunį, rankose dujų balionėlis (po praeito įvykio ginkluojuosi

). Mus irgi pamato, sustoja ir prisiriša šunį. Ir ką, aš vedu saviškę, pririštą, nes bijau jų, o jie apeina per pievas mus, nes matyt bijo mūsų.

Prasilenkėm, atsisuku, žiūriu - eina ramus, koja už kojos draugelis. Savąją paleidžiu, dairomės per petį vieni į kitus, visi taikūs, bet va prasilenkt nejauku buvo. Ir iki ko tie nemalonūs patyrimai priveda...
Papildyta:
QUOTE(Pumpum @ 2012 11 17, 17:40)
Jo niekur negalima vedžiot palaido

tik aikštelėse, kuriose velniai žino kuom apkrėst šunį gali, kokių brudų jis ten prisivalgo ir kiek dar pats į kakus įmini ten
Dar viena įstatymo spraga.

O kai tokius įstatymus turim, tai kartais tiesiog sveiku protu vadovautis reikia, nes kitaip...kaip čia pasakius, mano mieste nei vienos aikštelės, savo kiemo nėra, tai šuo kaip ir mumifikuotis bute jau turėtų.