Įkraunama...
Įkraunama...

Šokoladas

Pastebejau, kad davus sokolado vaikas labai blogai miega nakti, rekia baisiausiai, vartosi, visa nakti vargau, bandziau nuramint, uzmigom abu tik ryte doh.gif . Daugiau stengsiuos nebeduot, nors kai tik pamato, tai net dreba, kaip nori. doh.gif
Atsakyti
Kol nemato - nenori. smile.gif, tai stengiuose matomoj vietoj nelaikyt.
Atsakyti
Sokolado dar nera ragavusi dar anksti, todel neduodu schmoll.gif
Atsakyti
su sokoladu susipazinom - paragave glaistyto surelio. dabar pro pieno skyriu ramiai praeiti negalim verysad.gif
Atsakyti
Mes irgi kol kas šokolado neragavę ax.gif kol nežino kas tai- tai ir nenori rolleyes.gif
Atsakyti
sokolada valgo nuo 14 men. Retkarciais po gabaliuka israsau. Nes mano manymu juodasis sokoladas yra tikraivertingesnis nei ciupa ciupsai, ar sintetiniai uzsieniniai sausainiai smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Na aš galvoju, jog nėr ko skubėti su saldumynais, įvairiais šokoladais, kuo vėliau paragaus, tuo geriau, nes jei patiks, tai tik ir norės saldumynų, kaip MB sako, jam tada mažiau liks biggrin.gif .
Atsakyti
As irgi propaguoju uogas ir vaisius kaip saldumynus, bet ir sokolado nesibaidau, duodu, ir ne tik ta kuris ant surelio (aisq ne kiekviena diena lotuliukas.gif
Sako, sokoladas skatina smegenu veikla mirksiukas.gif (na cia tiketi ar ne pacioms spresti)

O blogiau vaikutis miega ne del pacio sokolado, o todel kad ji suvalgo antroje dienos puse (bent jau taip skaiciau) ax.gif
Atsakyti
mano mazius jau ragaves ir sokolado, bet maza gabaliuka, oi, kaip drebejo, kad daugiau duociau, bet nepiknaudziauju, nemato-nenori.
anksciau nuimdavau sokolada nuo surelio, o dabar jau visa suriuka duodu. ir vakare suvalgo kita syk, jei ryte negaves. ir valgo ir miega pfu, pfu, pfu (kad nepsisisneket) labai gerai. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigeita: 03 rugsėjo 2008 - 10:37
QUOTE(Vilmami @ 2008 08 24, 22:43)
sokolada valgo nuo 14 men. Retkarciais po gabaliuka israsau. Nes mano manymu juodasis sokoladas yra tikraivertingesnis nei ciupa ciupsai, ar sintetiniai uzsieniniai sausainiai smile.gif

drinks_cheers.gif juodas šokoladas nėra laaaabai jau didelė blogybė,baisiau čipsai,čiulpiniai saldainiai,čiulpinukai,netgi mano manymų saldūs kukuruzai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spindulka @ 2008 09 08, 14:20)
drinks_cheers.gif  juodas šokoladas nėra laaaabai jau didelė blogybė,baisiau čipsai,čiulpiniai saldainiai,čiulpinukai,netgi mano manymų saldūs kukuruzai  smile.gif

as irgi uz sokolada,bet maniskis jo labai nemegsta,o vat ciulpinukas tai pats geriausias jo draugas doh.gif
Atsakyti
o mes bombonkiu nevalgom,megstam sokolada ir sokoladinius saldainius rolleyes.gif
Atsakyti