Pastebejau, kad davus sokolado vaikas labai blogai miega nakti, rekia baisiausiai, vartosi, visa nakti vargau, bandziau nuramint, uzmigom abu tik ryte
. Daugiau stengsiuos nebeduot, nors kai tik pamato, tai net dreba, kaip nori.
Kol nemato - nenori.
, tai stengiuose matomoj vietoj nelaikyt.
Sveikutės,
Na aš galvoju, jog nėr ko skubėti su saldumynais, įvairiais šokoladais, kuo vėliau paragaus, tuo geriau, nes jei patiks, tai tik ir norės saldumynų, kaip MB sako, jam tada mažiau liks
.
Na aš galvoju, jog nėr ko skubėti su saldumynais, įvairiais šokoladais, kuo vėliau paragaus, tuo geriau, nes jei patiks, tai tik ir norės saldumynų, kaip MB sako, jam tada mažiau liks
As irgi propaguoju uogas ir vaisius kaip saldumynus, bet ir sokolado nesibaidau, duodu, ir ne tik ta kuris ant surelio (aisq ne kiekviena diena
Sako, sokoladas skatina smegenu veikla
(na cia tiketi ar ne pacioms spresti)
O blogiau vaikutis miega ne del pacio sokolado, o todel kad ji suvalgo antroje dienos puse (bent jau taip skaiciau)
Sako, sokoladas skatina smegenu veikla
O blogiau vaikutis miega ne del pacio sokolado, o todel kad ji suvalgo antroje dienos puse (bent jau taip skaiciau)
mano mazius jau ragaves ir sokolado, bet maza gabaliuka, oi, kaip drebejo, kad daugiau duociau, bet nepiknaudziauju, nemato-nenori.
anksciau nuimdavau sokolada nuo surelio, o dabar jau visa suriuka duodu. ir vakare suvalgo kita syk, jei ryte negaves. ir valgo ir miega pfu, pfu, pfu (kad nepsisisneket) labai gerai.
anksciau nuimdavau sokolada nuo surelio, o dabar jau visa suriuka duodu. ir vakare suvalgo kita syk, jei ryte negaves. ir valgo ir miega pfu, pfu, pfu (kad nepsisisneket) labai gerai.
QUOTE(Vilmami @ 2008 08 24, 22:43)
sokolada valgo nuo 14 men. Retkarciais po gabaliuka israsau. Nes mano manymu juodasis sokoladas yra tikraivertingesnis nei ciupa ciupsai, ar sintetiniai uzsieniniai sausainiai 
QUOTE(spindulka @ 2008 09 08, 14:20)
as irgi uz sokolada,bet maniskis jo labai nemegsta,o vat ciulpinukas tai pats geriausias jo draugas