Įkraunama...
Įkraunama...

Šokoladas

Pati neduodu,bet močiutės kartais palepina kokiu saldainiuku su vafliu ir šokoladu doh.gif Aišku daug neduoda,koki 1,bet man vistiek tai nepatinka schmoll.gif Manau dar spės prisiragaut mirksiukas.gif O šiaip jai labai patinka doh.gif
Atsakyti
as ir tos nuomones, kad spes dar paragauti, taciau tos mociutes vis palepina. Per Velykas teko suvalgyti net kelis Kinder siurprizus, ka padarysi...
Atsakyti
Kartais paciumpa rolleyes.gif bet tai buna kartais.
Atsakyti
Aišku, kad duodu, bet su saiku... smile.gif nematau saldumynuose jokios problemos: apetitu nesiskundžia, dantis tėvai išvalo... tongue.gif jau geriau tėvai duos, o ne seneliai pasislepę privaišins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2006 10 18, 17:19)
Paragauti jau daviau,bet mano panike neliko suzaveta schmoll.gif .Ja mesa labiau suvfiliotai nei saldumynais biggrin.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

Kaip jums gerai, o mano panėlei anita davė paragauti apie 10 mėn., aš aišku nebuvau tuo sužavėta apie ką jai ir pasakiau, bet dukrytei labai patiko, ir buvo laaabai nepatenkinta, kai atėmiau.
Dabar mum metukai, daviau paragauti šokoladinio sūrelio, suvalgė su dideliu malonumu, tai dabar nuimu šokoladą ir duodu tik surelį
Atsakyti
as kartais duodu,bet juodojo sokolado.
Atsakyti
kad ir duociau ,bet jis jo nevalgo schmoll.gif
Atsakyti
Siaip tai neduodame, bet karta nuciupo, paragavo ir suprato kad tai labai skanus dalykas lotuliukas.gif dabar tenka slepti smile.gif
Atsakyti
mes irgi su vyru pasislepe valgom. kartais duodam po gabaliuka, bet daug negalim del alergiju visokiu rolleyes.gif
Atsakyti
pas mus tai sokoladas jam yra vienas is labiausiai megiamu dalyku doh.gif tad jai valgom patys tai dazniausiai pasislepe.bet kartais duodu ir jam po gabaliuka bet tai buna labai retai mirksiukas.gif
Atsakyti
Patys nelabai valgom, o jei ir valgom, tai neprašo, nes nežino kas tai smile.gif
Atsakyti
duodam 4u.gif mano mergaite labai megsta bigsmile.gif
Atsakyti