Įkraunama...
Įkraunama...

Šokoladas

Neduodu. Galvoju, kol nezino, kas yra sokoladas, neprasys. Karta daviau - isbere. Gyd. ant greicio nustate Atopini dermatita. Dabar neduodu. Berimas, tfu tfu tfu, praeina. Kazin, ar cia AD buvo?
Atsakyti
Duodu, bet labai retai, prie dziovintu vaisiu pratinu smile.gif
Atsakyti
Stengiuosi duoti labai retai, bet patys jį dažnai valgom, tai pamato ir prašo 4u.gif
Atsakyti
stengiosiu kuo reciau,bet jau ragavusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eegle @ 2009 12 03, 15:08)
duodu, ir nematau cia nieko blogo bigsmile.gif , tai kada valgyti saldainius ir sokolada. jei ne vaikystej g.gif  bigsmile.gif

100% drinks_cheers.gif

Žinoma, pagrindinė taisyklė, kad saldumynai neturi pakeisti pagrindinio maisto. O jei į dieną duodi šokolado gabaliuką ar sausainį su šokoladu - tikrai nieko blogo nematau ax.gif
Atsakyti
Tikrai nematau nieko blogo jei duodama nedaznai ir po nedaug.Pradzioje gavo nelabai patiko,bet veliau jei ant akiu nera ir nenori,kitaip valgytu be saiko turbut nzn,tik matau kad skaniai lenda lotuliukas.gif Ypac jei vaikas nealergiskas tada kodel gi nepavaisinus sokoladu ar saldainiu mirksiukas.gif
Atsakyti
as savo 1,4metu dukrytei neduodu jokiu saldainiu-kol nesupranta,nepraso,tikrai neduosiu ir nematau reikalo.Kam pratinti vaika prie saldumynu.Uztenka dziuveseli ar baranka pagriauzia
Atsakyti
Neturiu tokios problemos, nes mano pupa nemėgsta šokolado ir apskritai saldumynų. Išvynioja, paragauja, susirauko ir meta lauk biggrin.gif
Atsakyti
Neduodam, kol dar neragavo, tol ramu.
Atsakyti
Paragavo nes tevelis davė megejas šokoladu, aš tai pienišku visokių vaniliniu saldumynų. Tai kaip tik valgo tai ir prisistato kaip žvakė. Mūsų neberia , tik bandom valgyti ,kad mematytų
Atsakyti
Aš saviškei duodu kasdien po juodojo šokolado gabalėlį.
Atsakyti
As neduodu, dar spes pasmaliziaut, kai paaugs. Yra ragavusi tik varskes sureli su sokaladu. I saldainius ziuri kaip i grazius zaisliukus biggrin.gif
Atsakyti