Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterinė vaginozė

QUOTE(Limcamca @ 2007 03 02, 10:48)
O ta BV galima vyrą užkrėsti? ARba atvirkščiai?  blush2.gif

Bakterinė vaginozė būna tada,kai išvešėja anaerobinių bakterijų skaičius 100 ir tūkstančius kartų.Normoj-anaerobinės bakterijos:aerobinės bakterijos sudaro santykį 10:1,o bakterinės vaginozės metu pvz.200:1.
Užsikrėsti nuo vyro galima lytiškai plintančiom ligom:gonorėja,clamidijom,trichomonom,retesniais atvejais-kandidoze,o bakterinė vaginozė-nėra lytiškai plintanti liga.
Atsakyti
QUOTE(campanula @ 2007 03 02, 10:11)
Bakterinė vaginozė būna tada,kai išvešėja anaerobinių bakterijų skaičius 100 ir tūkstančius kartų.Normoj-anaerobinės bakterijos:aerobinės bakterijos sudaro santykį 10:1,o bakterinės vaginozės metu pvz.200:1.
Užsikrėsti nuo vyro galima lytiškai plintančiom ligom:gonorėja,clamidijom,trichomonom,retesniais atvejais-kandidoze,o bakterinė vaginozė-nėra lytiškai plintanti liga.

Aišku. O va mes su draugėmis pliurpėme, nes vienai nėštukei nustatė tą bakterinę vaginozė. Kita primygtinai liepė ir vyrą gydyti, tai kam? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 03 02, 11:16)
Aišku. O va mes su draugėmis pliurpėme, nes vienai nėštukei nustatė tą bakterinę vaginozė. Kita primygtinai liepė ir vyrą gydyti, tai kam?  g.gif

Bakterinė vaginozė nėštumo metu susijusi su persileidimu ir priešlaikiniu gimdymu,tai ji turi būt gydoma(šiaip nėštumo metu dažnai būna kandidozės,vaginozės).Gydytojas skiria gydymą,o ne draugės,o ypač nėštumo metu mirksiukas.gif
Vyras negydomas,nebent buvo kartotinė kandidozė arba tai nebuvo bakterinė vaginozė,o kita gal lytiškai plintanti infekcija.
Atsakyti
QUOTE(campanula @ 2007 03 02, 10:29)
Bakterinė vaginozė nėštumo metu susijusi su persileidimu ir priešlaikiniu gimdymu,tai ji turi būt gydoma(šiaip nėštumo metu dažnai būna kandidozės,vaginozės).Gydytojas skiria gydymą,o ne draugės,o ypač nėštumo metu mirksiukas.gif
Vyras negydomas,nebent buvo kartotinė kandidozė arba tai nebuvo bakterinė vaginozė,o kita gal lytiškai plintanti infekcija.

Nu mes jai gydymo neskyrėm, gydytoja jai išrašė kažkokius vaistus iš M berods raidės. Nežinau tiksliai. Tik, kai kita pasakė, kad reikia gydyti vyrą ji sunerimo, kad gal brangusis neištikimas. Bet dabar galėsiu ją nuraminti, kad viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 02 kovo 2007 - 10:36
QUOTE(Limcamca @ 2007 03 02, 11:36)
Nu mes jai gydymo neskyrėm, gydytoja jai išrašė kažkokius vaistus iš M berods raidės. Nežinau tiksliai. Tik, kai kita pasakė, kad reikia gydyti vyrą ji sunerimo, kad gal brangusis neištikimas. Bet dabar galėsiu ją nuraminti, kad viskas gerai  thumbup.gif

Metronidazolis skirtas,labai tinka bakt.vaginozės atveju.
Vyras šiuo atveju išteisintas mirksiukas.gif
Dar noriu pasakyt,kad labai retais atvejais net lytine infekcija gali užsikrėt ne lytiniu būdu,o naudojantis viešais WC ir pan.
Atsakyti
ačiū 4u.gif
Atsakyti
Noreciau paklausti apie bakterine vaginoze. Mes planuojam pastoti, bet vakar pastebejau, kad atsirado zuvies kvapas. Jis nera stiprus ir isskyros nepakitusios, ju nera daugiau. Gyvenam ne Lietuvoj ir pas gydytoja reiktu laukti maziausiai dvi, tris savaites. Gal zinot, ar gali ta liga praeiti savaime. Turiu profilaktiskai naudojamu pieno bakteriju (laktobakterijos), tai spacialus tepaliukas purskaimas i maksti. Ten parasyta, kad atstato normalia pH. Man viena karta irgi yra buve, tik kvapas buvo stipresnis, bet viskas eme ir praejo po poros dienu. Gal ir si karta taip bus. Ir gal zinot, ar yra kokiu naturaliu priemoniu. Skaiciau, kad galima apsiplauti su valgomosios sodos tirpalu. Gal kas daugiau apie tai nusimanot?
Atsakyti
Sakykit kokiais vaistais gydyt tą vaginozę? aš jau ilgai su ja kankinuos, naudojau macmiror, poligynax ir arilin. Gal kuris iš šitų vaistų jus išgydė? ir ar jiems reikia recepto? dėkui.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 05 26, 16:00)
Sakykit kokiais vaistais gydyt tą vaginozę? aš jau ilgai su ja kankinuos, naudojau macmiror, poligynax ir arilin. Gal kuris iš šitų vaistų jus išgydė? ir ar jiems reikia recepto? dėkui.

Jeigu ilgai kankinies su vaginoze, ko gero, rimtesne priezastis yra. Sie vaistai turi isgydyt ja ir neturetu kartotis, bet jeigu kartojasi, reiketu geriau issitirti. g.gif Nes pvz., man bakterine vaginoze kartojosi metus laiko beveik kas menesi, bet kai pakeiciau ginekologe, ji nusiunte issitirt del chlamidiju, ureoplazmu ir mikoplazmu, ir pasirodo, mikoplazmu ir ureoplazmu rado. Tai jos ir sukelinejo ta vaginoze ir net dar daugiau uzdegimu dubens srity... verysad.gif Dabar zarazos jau isgydytos ir jokiu bakterines vaginozes pozymiu ne kvapo! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ahimsa @ 2007 05 26, 18:54)
Jeigu ilgai kankinies su vaginoze, ko gero, rimtesne priezastis yra.

man jau gal daugiau nei 2 metai BV tęsias... bet kažkaip mąstau, kad gal dėl draugo negalėjau išsigydyt. dabar esu viena, noriu pabandyt pakartotinai pasigydyt, tik ar šiems vaistams reikia recepto ir kuris geriausias?
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 05 27, 00:01)
man jau gal daugiau nei 2 metai BV tęsias... bet kažkaip mąstau, kad gal dėl draugo negalėjau išsigydyt. dabar esu viena, noriu pabandyt pakartotinai pasigydyt, tik ar šiems vaistams reikia recepto ir kuris geriausias?

Tai jau cia merginos kalbejo, kad vaikinas negali uzkresti BV. Tai nera lytiskai plinanti liga. Man atrodo, nors nesu tikra, kad visiems vaistams is tavo isvardintu reik receptu. O kuris geriausias nezinau, nes visi man padedavo tik tam kartui.. unsure.gif Tikrai siulau issitirt rimciau, nes taip ilgai besikartojanti BV tikrai nera normalu. Jeigu yra kokia nors bakterija, kuri, sukelia BV, jos jokie vaistai gali neisgydyt visa gyvenima.... verysad.gif
Atsakyti
Įtariu, kad kad ir aš turiu šitą nelemtą ligą. Jau kuris laikas antroje ciklo pusėje pradeda niešėti lytinius organus. Bet nieštėjimas toks žiaurus, nors sienom lipk. Praeitą savaitę dariausi tepinėlio tyrimą, tai registratorė po rezultatų pasakymo pasakė, kad privalau apsilankyti pas gydytoją. Būtinai. Labai iššigandau. Ar jums tokie sindromai, bijau, kad nebūtų kas nors biausiau... verysad.gif
Atsakyti