Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografavimas (2 dalis)

QUOTE(Tosk @ 2006 10 24, 11:56)
Baubazz... Na nuejau y ta pirma rar. O ten kaip ir du PS... Koky reikia spaust? Kazhka dar virshui galima spausti... Na as zhalia visai......

ten kaip suprantu programa suskaldyta į dvi dalis. abi reikia parsisiųsti

arba pažiūrėk čia http://www.supermama...?...1690&st=432 pačiam gale yra nuoroda į photoshop
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2006 10 24, 11:56)
Baubazz... Na nuejau y ta pirma rar. O ten kaip ir du PS... Koky reikia spaust? Kazhka dar virshui galima spausti... Na as zhalia visai......

man paciam ten kazkas nesigauna parsisiusti, bet zmones is ten siuntesi.
cia yra dvieju daliu. part1 ir part 2, juos abu parsisiusk...
Atsakyti
Ech.... Man per sudetinga... Teks su sesike bendraut. Kad ji lygegrechiai viska darytu ir man nupasakotu. Vistiek jai reikes tos programos.
Pries kazhkur men nusipirkom nauja printery, jus net neysivaizduojat - visa diena pravargom kol su mb instaliavomes. Jo kompo pusej taip ir nesugebejom doh.gif lotuliukas.gif Chia kaip mano sesike kompiuteraste sako - duok durniui gera daikta.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na sesike pasirodo jau turi ta gery doh.gif Na kaip nors pades...
Manishkis daba toks gerietis - reikia trikojo? Nusizhiuret liepe ir kaledom padovanos... Zhinau ko jis nori.... Kad jo zhuvikes paveiksluochiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2006 10 24, 13:00)
Na sesike pasirodo jau turi ta gery doh.gif Na kaip nors pades...
Manishkis daba toks gerietis - reikia trikojo? Nusizhiuret liepe ir kaledom padovanos... Zhinau ko jis nori.... Kad jo zhuvikes paveiksluochiau lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Seimynine ranga biggrin.gif O ka? Ir jam gerai, ir tau praktika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 10 24, 16:06)
lotuliukas.gif
Seimynine ranga biggrin.gif O ka? Ir jam gerai, ir tau praktika biggrin.gif

Chia mes dar pazhiuresim lotuliukas.gif Zhvejyba kokiam Tobage, LT, Ispanijoj - tai chia chiki. Bet zhvejyba norges shiaurej - ten mane tik surishta nutems. As ten po kokiu 10min uodu toj sherykloj staugt pradechiau lotuliukas.gif
Atsakyti
nu va, šiandien photosig peržiūrėjaau blogai įvertintas nuotraukas, kai kurios mano akimis buvo visai nieko, bet įsigilinau į kritiką - nagi teisybė. Įdėjau ir aš ten savo vieną foto - gėlytes juodam fone... Gavau pliusiuką už kompoziciją ir pastabą dėl ryškumo (o aš jau maniau kad ji normaliai ryški...)
Norėjau įdėti dar vieną kritikai, bet žiūriu, kad nei vienos, normalios foto neturiu... tai tas negražu, tai anas g.gif
Eisiu iš naujo mokytis fokusuoti
Atsakyti
QUOTE(Ispanė @ 2006 10 23, 23:50)
Gerai būtų, kad paaiškėtų kas nors apie fokusavimą, jį panagrinėjus, bet taip nėra  doh.gif Paprastame režime net nėra fokusavimo pasirinkimo galimybių, kurios mane būtent ir domina. Keista, kad instrukcijoje irgi nieko neaprašyta  unsure.gif
Nors įdomiausia, kad teko lankyti foto kursus kadaise (spėju tuos pačius kaip Ginijos), kišau savo fotiką fotografei, kuri dėstė, tai irgi nesugebėjo paaiškinti. Išvada - apie fokusavimą neverta aiškintis, per daug čia įsigilinau  lotuliukas.gif

o tavo fotiko fotografavimo mygtuką pusiau paspaudus kasnors darosi? ar eina paspausti pusiau - ne iki galo?

pas mane bet kokiam režime pusiau paspaudus mygtuką fotikas bando fokusuoti, jei sufokusuoja - dega spec. baltas taškiukas, jei nesufokusuoja - raudonas...
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2006 10 24, 21:06)
o tavo fotiko fotografavimo mygtuką pusiau paspaudus kasnors darosi? ar eina paspausti pusiau - ne iki galo?

pas mane bet kokiam režime pusiau paspaudus mygtuką fotikas bando fokusuoti, jei sufokusuoja - dega spec. baltas taškiukas, jei nesufokusuoja - raudonas...

darosi darosi, paspaudus iki pusės, jeigu susifokusuoja - tai žalias rėmelis pasidaro. Visgi norėjau daugiau išsiaiškinti, nes nuotraukoms ryškumo trūksta.
Atsakyti
na o jūs man nemokšai paaiškinti, kaip photoshopo pagalba vyksta tas "pasharpinimas" blush2.gif kur ta funkciją rasti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sannda @ 2006 10 24, 21:34)
na o jūs man nemokšai paaiškinti, kaip photoshopo pagalba vyksta tas "pasharpinimas"  blush2.gif  kur ta funkciją rasti  ax.gif

pvz as tai filter>sharpen>smart sharpen
Atsakyti
Sveikuciai mirksiukas.gif

Siandien bandziau zaisti su vandeniu kaip kazkada rsaulyte moke
Prasau ivertinti ax.gif

Belmonto kriokliai
user posted image

Fontanas
user posted image

Krioklys
user posted image

Kitos nuotraukytes is Belmonto ax.gif :