Įkraunama...
Įkraunama...

Ramadanas

QUOTE(Julija_Idig @ 2007 01 24, 13:00)
4u.gif Insomnia nepakenciu as alyvuogiu... tongue.gif O mano vyras jas su malonumu valgo.

Čia turbūt beveik visoms, kurių antrosios pusės iš tų kraštų lotuliukas.gif Man tas pats smile.gif
Atsakyti
jau alyvuoges... tai fu.. blush2.gif vyrui salotos be ju - ne salotos.. o man tik smarve jos duoda ir viskas doh.gif .. ar koks avokadas, ar koks ten vaisius, kur skoniu be galo i pasmirdusi suri atsiduoda.
man kad valgyt - turi ir kvapa gera turet blush2.gif

kas jusu vyrams is lietuvisku patiekalu patinka? padekit, nes kartais-nusisauk, neitinku, valgo, giria bet matosi nepatinka tongue.gif antra karta nepraso, kad pagaminciau lotuliukas.gif na isskyrus balandelius megsta ir bulviniu blynus, bet ir tai tik su farsu.
Atsakyti
QUOTE(Imen @ 2007 01 24, 18:01)
kas jusu vyrams is lietuvisku patiekalu patinka? padekit, nes kartais-nusisauk, neitinku, valgo, giria bet matosi nepatinka tongue.gif  antra karta nepraso, kad pagaminciau lotuliukas.gif  na isskyrus balandelius megsta ir bulviniu blynus, bet ir tai tik su farsu.

Nedarau praktiškai nieko lietuviško schmoll.gif Net bulvių košė netinka. Prisibarsto druskos, alyvuogių aliejaus užsipila ir tada valgo su duona doh.gif Pasityčiojimas iš bulvių košės biggrin.gif Užtai koldūnus labai gerai valgo. Tik ne virtus, o keptus. Aj "zuikio blynus" valgo (keptus varškėtukus mes taip vadinam) ir lietinius blynus. Dar kartais paprastai bulvių iškepu ir su kefyru valgom ax.gif O šiaip tai daug ką pagal Sonatiną gaminu mirksiukas.gif http://www.supermama...howtopic=147224
Jei jau iš viso tingiu ką nors daryti, tai foul (pupos turbūt unsure.gif) iš skardinkių pakepinu su česnaku ir pomidoru, citrinos sulčių pripilu ir gerai. Arba humus iš skardinkių biggrin.gif Tahinijos dadedu, jogurto, citrinos sulčių ir viskas. Tegu kapoja su duona ax.gif Arba yra toks haloumi sūris. Gal ir taviškis žino. Tai jį tik pakepini ant keptuvės ir viskas. Na dar salotų kokių. Privengiu arabiškus patiekalus gaminti ax.gif Padariau kelis kartus maklouba ir baba ganouj, tai išbrokijo... Nu ir nebedarau tongue.gif

Dar mes tokią gerą tradiciją turim. Savaitgaliais ir per šventes vyras gamina thumbup.gif O jei tingi, tai važiuojam kur nors pavalgyti.

Ot aš tai kitą bėdą turiu. Maniškis kitą dieną to paties nevalgo doh.gif Jei jau ko nors liko, tai galiu pati kapoti arba iš karto mesti, nes tikrai nevalgys. Nors ir sako: na gerai, suvalgysiu. Bet kai jau ateina laikas valgyti tada: aj aš ka nors kitą valgysiu. Tai man kaip tais pikta... Iškepi, pvz. kokią vištą, ir pusė lieka. Na vištą tai į lietinius sukišu. O ką su kitkuo daryti? Tai va stengiuos vienam kartui viską gaminti. Bet tai žinok, kiek alkanas grįš ir kiek to maiso liks unsure.gif
Atsakyti
Užtat aš alyvuoges kapoju, kad net ausys raitosi. Tik tos turkiškos man nelaba, labiau patinka konservuotos be kauliukų. Nusiperku alaus ir geriu juodosiom alyvuogėm užkąsdama rolleyes.gif
Atsakyti
Iš Ramadano, kada reikia susilaikyti nuo valgymo, patapo pokalbiai apie maistą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2007 01 26, 11:54)
Užtat aš alyvuoges kapoju, kad net ausys raitosi. Tik tos turkiškos man nelaba, labiau patinka konservuotos be kauliukų. Nusiperku alaus ir geriu juodosiom alyvuogėm užkąsdama rolleyes.gif

Man Lietuvoj irgi skanių yra ax.gif Juodų be kauliukų. Bet UAE pasirinkimas - kokių 50 rūšių ir visos schmoll.gif

QUOTE(M & G @ 2007 01 26, 11:57)
Iš Ramadano, kada reikia susilaikyti nuo valgymo, patapo pokalbiai apie maistą biggrin.gif

Tai kada dar apie maistą kalbėti? Gi kai pasninkauji/dietinies hihihi.gif
Atsakyti
Į Islamo temą reikia persikelti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2007 01 26, 13:47)
Į Islamo temą reikia persikelti mirksiukas.gif

a tai dar islamo tema cia turit g.gif ? neuzmaciau...
o tai i koki www.islamas.lt forume ar lankotes, ar koki musulmonas.lt?

o kas maista liecia, musu skoniai labai skirias, tai stengiuosi taisyti vos ne kasdien po du patekalus. Db atostogos pas jo broliu(susipazinau su jais siuose atostogose), tai jie taiso, vakar iskepe puszalios mesos, atseit kepsniukai, vydurys raudonas... dabar prisiminus - nupurto, ir tos mesos sultys... mega_shok.gif vyras dar pries tai prase, kad neisbrokyciau ir valgyciau ka nors... tai gerai, kad salotu buvo, alyvom dvoke,pomidoriukus isrankiojau su agurkiukais - visa vakariene... laukiu siandienos, reikes pries vakariene i koki macdonalda uzsukti.
Atsakyti
islamas ir musulmonai .lt nepatinka. Yra tų temų, tik reikia paieškot smile.gif

Islamas

Musulmonai

Ar islamas tikrai priešas?

Čia tokia ne visai rimta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Imen @ 2007 01 26, 16:22)
o kas maista liecia, musu skoniai labai skirias, tai stengiuosi taisyti vos ne kasdien po du patekalus. Db atostogos pas jo broliu(susipazinau su jais siuose atostogose), tai jie taiso, vakar iskepe puszalios mesos, atseit kepsniukai, vydurys raudonas... dabar prisiminus - nupurto, ir tos mesos sultys... mega_shok.gif  vyras dar pries tai prase, kad neisbrokyciau ir valgyciau ka nors... tai gerai, kad salotu buvo, alyvom dvoke,pomidoriukus isrankiojau su agurkiukais - visa vakariene... laukiu siandienos, reikes pries vakariene i koki macdonalda uzsukti.

O tai ne geriau tada pačiai gaminti? Arba kokią picą užsisakyti, kol tie giminaičiai pas jus svečiuojasi? ax.gif Šiaip tai skani būna grill mėsytė arabiškoj virtuvėj. Bet daugumai patiekalų, gaminamų namie (t.y. neturint grilio lauke), mėsytę iš pradžių apverda.

QUOTE(M & G @ 2007 01 26, 16:31)
islamas ir musulmonai .lt nepatinka. Yra tų temų, tik reikia paieškot smile.gif

Islamas

Musulmonai

Ar islamas tikrai priešas?

Čia tokia ne visai rimta smile.gif

Et tai kad praktiškai mirusios tos temos ax.gif O iš kitos pusės, net jei ir 20 panašių temų būtų, tai visada labai jau panašios mintys. Net neskaičius gali spėti apie ką ir kas kokią stovyklą palaiko rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2007 01 26, 17:47)
Et tai kad praktiškai mirusios tos temos  ax.gif O iš kitos pusės, net jei ir 20 panašių temų būtų, tai visada labai jau panašios mintys. Net neskaičius gali spėti apie ką ir kas kokią stovyklą palaiko rolleyes.gif

Mes kokią mažiausiai prirašytą galėtume atgaivint smile.gif Visada įdomu padiskutuot šia tema . Ir šiaip pasidalintume patarimais, karts nuo karto pamokydamos visokius išsišokėlius biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Insomnia,2007 01 26, 19:47]
O tai ne geriau tada pačiai gaminti? Arba kokią picą užsisakyti, kol tie giminaičiai pas jus svečiuojasi? ax.gif Šiaip tai skani būna grill mėsytė arabiškoj virtuvėj. Bet daugumai patiekalų, gaminamų namie (t.y. neturint grilio lauke), mėsytę iš pradžių apverda.

gerai, kad jie pas mus sveciuotusi, tai kad mes pas ju doh.gif pasigirsiu vakar taj oj koki patiekala pataise... kuskus su tokia labai skania mesyte... pirma ir tikiuos ne paskutine tokia vakariene buvo cool.gif
Atsakyti