QUOTE(Imen @ 2007 01 24, 18:01)
kas jusu vyrams is lietuvisku patiekalu patinka? padekit, nes kartais-nusisauk, neitinku, valgo, giria bet matosi nepatinka

antra karta nepraso, kad pagaminciau

na isskyrus balandelius megsta ir bulviniu blynus, bet ir tai tik su farsu.
Nedarau praktiškai nieko lietuviško

Net bulvių košė netinka. Prisibarsto druskos, alyvuogių aliejaus užsipila ir tada valgo su duona

Pasityčiojimas iš bulvių košės

Užtai koldūnus labai gerai valgo. Tik ne virtus, o keptus. Aj "zuikio blynus" valgo (keptus varškėtukus mes taip vadinam) ir lietinius blynus. Dar kartais paprastai bulvių iškepu ir su kefyru valgom

O šiaip tai daug ką pagal Sonatiną gaminu
http://www.supermama...howtopic=147224
Jei jau iš viso tingiu ką nors daryti, tai foul (pupos turbūt

) iš skardinkių pakepinu su česnaku ir pomidoru, citrinos sulčių pripilu ir gerai. Arba humus iš skardinkių

Tahinijos dadedu, jogurto, citrinos sulčių ir viskas. Tegu kapoja su duona

Arba yra toks haloumi sūris. Gal ir taviškis žino. Tai jį tik pakepini ant keptuvės ir viskas. Na dar salotų kokių. Privengiu arabiškus patiekalus gaminti

Padariau kelis kartus maklouba ir baba ganouj, tai išbrokijo... Nu ir nebedarau
Dar mes tokią gerą tradiciją turim. Savaitgaliais ir per šventes vyras gamina

O jei tingi, tai važiuojam kur nors pavalgyti.
Ot aš tai kitą bėdą turiu. Maniškis kitą dieną to paties nevalgo

Jei jau ko nors liko, tai galiu pati kapoti arba iš karto mesti, nes tikrai nevalgys. Nors ir sako: na gerai, suvalgysiu. Bet kai jau ateina laikas valgyti tada: aj aš ka nors kitą valgysiu. Tai man kaip tais pikta... Iškepi, pvz. kokią vištą, ir pusė lieka. Na vištą tai į lietinius sukišu. O ką su kitkuo daryti? Tai va stengiuos vienam kartui viską gaminti. Bet tai žinok, kiek alkanas grįš ir kiek to maiso liks