Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdkelnės mažiukams

Visu cia taip giriamu, bet mano pacios nebandytu smile.gif "Vegateksos" pedkelniu ir kojiniu labai daug uzmaciau "Prisma" parduotuvej.
Atsakyti
QUOTE(gresa @ 2010 03 14, 01:11)
turim lindexo tamsiai melynas vienspalves ir rudas vienspalves butu,bet sone yra sirdutes baltos, dar baltu su matrioskem turim, jos spalvotos smile.gif siaip turiu is anglijos giedruciu, pamirsau pavadinima, bet ziuriu cia daug kas jas veza, tai po vieno skalbimo matosi,kad nesiotos, po antro - nusibumbuluoja  doh.gif  lindex'o patvaresnes... ir medziaga malonesne lindex'o giedruciu smile.gif dabar tai pilnas stalcius, uzsipirke , bet kai isaugsim , reikes tas Vegatekso pabandyt, taip giriat  rolleyes.gif

ar po skalbimo Lindex pedkelnes minkstos?
nes pvz lietuviskos pasitraukia,sunku uztempti ant vaiko,nervina mane .
tik vienos gerai po skalbimo uzsitempia,tai skinijos,bet tik tas modelis kur ties kojos kauliuko prie kulno,buna pasiaurinta
Atsakyti
QUOTE(Individualistė @ 2010 03 14, 20:55)
Man labai patiko eoxox.com pirktos pėdkelnės. Storos, gera kokybė, nesibumbuluoja.
Šiaip visada Skinijos perku. Jokių bėdų nebuvo. Spalvotos, gražios, nesibumbuluoja. Svarbu ne 1 porą turėt.

Ten man atrodo, kad VEGATKESA gamybos pėdkelnės ax.gif Bent jau piešinukai tokie patys 4u.gif
QUOTE(ruoniniene @ 2010 03 15, 12:54)
Visu cia taip giriamu, bet mano pacios nebandytu smile.gif "Vegateksos" pedkelniu ir kojiniu labai daug uzmaciau "Prisma" parduotuvej.

Tikrai ten didelis pasirinkimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 03 16, 10:39)
Tikrai ten didelis pasirinkimas  thumbup.gif

Man net liudna pasidare, kad dabar turim pilna spinta pedkelniu ir mum ju nereikia. smile.gif Nu nes labai graziu maciau. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Individualistė @ 2010 03 14, 19:55)
Man labai patiko eoxox.com pirktos pėdkelnės. Storos, gera kokybė, nesibumbuluoja.
Šiaip visada Skinijos perku. Jokių bėdų nebuvo. Spalvotos, gražios, nesibumbuluoja. Svarbu ne 1 porą turėt.

labai nusivyliau paskutinį kartą Skinijos pirktom pėdkelnėm. Po trijų dienų švietė nykštys ir keliai nudilę buvo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 03 15, 18:10)
ar po skalbimo Lindex pedkelnes minkstos?
nes pvz lietuviskos pasitraukia,sunku uztempti ant vaiko,nervina mane .
tik vienos gerai po skalbimo uzsitempia,tai skinijos,bet tik tas modelis kur ties kojos kauliuko prie kulno,buna pasiaurinta

aha turim ir mes is kazkur vienas tokias, kurias tiesiog sveiciau i maisa nenesiojamu, kurias isskalbus pasidare kietos, tokios fui... Lindex'o tokiu sposu nekrecia giedrutes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ruoniniene @ 2010 03 12, 15:57)
Kazkaip neatkreipiau demesio, ar tik su Skinija taip nutinka, ar ir su kitu firmu kojinem, bet negaliu pekest, kai ties rasto ar piesinio sudurimu siulai islandzioja. gun_bandana.gif

nu mes kitokiu neturim - tik skinijos kelias (issipase ir pirstai islindo gana greit) ir vegateksos - tik va jas megstu didesnes pirkt - nes skalbiant pasitraukia, daugiau nesam nunesioje ne vienu iki skyliu ar siulu issipasymu schmoll.gif , jos ir neblinka, kai kurios biski pasibumbuliuoja - bet gerokai maziau nei kitos thumbup.gif
Atsakyti
Naudojam Skinijos pėdkelnes, jų pigiau galima nusipirkti ugio.lt
Atsakyti
o mums labai patinka Wola firmos pedkelnes, thumbup.gif
superines:
drinks_cheers.gif
labai geros pedkelnes

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(joljo @ 2010 05 01, 19:51)
o mums labai patinka Wola firmos pedkelnes, thumbup.gif
superines:
drinks_cheers.gif
labai geros pedkelnes
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aha labai geros pedkelnes wub.gif
Atsakyti
Na isvada, paskaicius tema, kad mamytems labiausiai patinka Skinija ir Vegateksa.
smagu, kad patinka lietuviskas produktas smile.gif.
Na o siaip, nusipirke garsesniu brandu pedkelnes, nepuoselekite vilciu, kad jos pagamintos JAV; UK, Italijoj, ar dar kazkur. Deja dazniausiai Azijoje... Yra teke buti Vegateksoje, pries keleta metu gamino labai daug eksportui, ganetinai zinomiems prekiniams zenklams, tikiu, kad ir dabar gamina. Gaila, kad uzsienieciams ``made in Lithuania`` jau tampa per brangu.

O gal kas rekomenduotumete, kur perkate mergaitems sventines-plonesnes pedkelnes?
Atsakyti
QUOTE(Cristata @ 2010 05 05, 10:44)
O gal kas rekomenduotumete, kur perkate mergaitems sventines-plonesnes pedkelnes?

Skinijos yra šventinių pėdkelnių ir DANA yra, dar kažkokių lenkiškų 4u.gif Didžiuosiuose prekybos centruose rasite 4u.gif
Atsakyti