Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdkelnės mažiukams

Anyta nupirko turguje, po 3 Lt. Dydis 104-116 cm, medvilninės ir labai geros...
Atsakyti
Aš perku skinijos,bet man jos pasibumbuluoja, grazios kol naujos
Atsakyti
sveikos mamos, turiu dvi panas tai pėdkelnių irgi nemažai sudėvim smile.gif
Rewon man ko gero labiausiai patinka ir dėl kokybės ir dėl spalvų paletės ir dėl piešinukų gražumo ant jų. nemėgstu aš pastelinių .....schmoll.gif
tiesa dar keli pastebėjimai dėl pėdkelniu priežiūros...išvaizda bus daug geresnė po plovimų jei pėdkelnių nedėsite su kitais rūbais į skalbimo mašiną ir būtinai išverskite į "blogąją" puse t.y. skalbiu išvirkščias 4u.gif
Atsakyti
As perku SKINIJOS pedkelnes,apsibumbuliuja, bet kai berniukui sijoneliu nereik nesiot lotuliukas.gif tai nieko tokio
Atsakyti
QUOTE(xmoteris @ 2007 01 05, 16:34)
tiesa dar keli pastebėjimai dėl pėdkelniu priežiūros...išvaizda bus daug geresnė po plovimų jei pėdkelnių nedėsite su kitais rūbais į skalbimo mašiną ir būtinai išverskite į "blogąją" puse t.y. skalbiu išvirkščias  4u.gif
4u.gif Aš irgi taip visada plaunu, bet vien dėl to, kad taip nusimauna smile.gif Man niekada "neapsibumbuliuoja", tai vadinasi, kad išvirkščias plaunu smile.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delamorte: 07 sausio 2007 - 16:29
as irgi perku skinijos, bet po keliu skalbimu neatrodo graziai verysad.gif
Atsakyti
Na va, kaip gerai, kad radau tokia temele!!!
Mano dukrytes kaikurios pedkelnes bumbuliuojasi. As vis galvoju, ka cia daryti? Tiesiog bendysiu dabar skalbti isvirkscias! smile.gif
Aciu! Tikuosi, kad daugiau jos nesibumbuliuos.. smile.gif
Atsakyti
man visos lietuviskos pedkelnes schmoll.gif
lapatynuose dazniausiai perku, kokybe zymiai geresne, be to grazesnes + pigesnes. nesiojasi daug geriau, nenusiskalbia, tik kartais sunku rast unsure.gif jei randu tai ir i prieki perku, daug atsargos turim hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siracusa: 08 sausio 2007 - 16:01
QUOTE(Siracusa @ 2007 01 08, 15:53)
lapatynuose dazniausiai perku, kokybe zymiai geresne, be to grazesnes + pigesnes. nesiojasi daug geriau, nenusiskalbia, tik kartais sunku rast unsure.gif jei randu tai ir i prieki perku, daug atsargos turim hihihi.gif

Bepigu tau nupirkt metinukei, o kai man reikia keturmetei g.gif
Latviškas pabandžiau, nepatiko, nepatariu. Išsitampė vietomis ir vaizdo nebeturi
Atsakyti
aš perku tik Skinija, man jos super. skaliu dažnai, 700 apsukų ir 60 laipsnių. nei jos bumbuluojasi, nei ką. turiu ir gerų, ir tų nekondicinių. ir dar dvi vilnietės draugės vis prašo nekondicinių atvežti.
Atsakyti
QUOTE(dzindzilia @ 2007 01 03, 23:37)
Anyta nupirko turguje, po 3 Lt. Dydis 104-116 cm, medvilninės ir labai geros...

Jei uz tris 3lt tai medvilnes gal 30proc. nes uz tokia kaina tai netikiu kad butu jos labai daug.
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2007 01 08, 15:53)

aš irgi džiaugiuosi, jei pavyksta rasti padėvėtuose, kadangi nors būna ramu, kad bus kokybiškas daiktas. Mūsų problema - ne burbuliavimasis, bet išlendantys pirštai. Nespėju adyti g.gif kažkada Maximoje nupirkau už turbut 7 litus, tai pirštai išlindo per pusdienį doh.gif
Atsakyti