sveikos mamos, turiu dvi panas tai pėdkelnių irgi nemažai sudėvim
Rewon man ko gero labiausiai patinka ir dėl kokybės ir dėl spalvų paletės ir dėl piešinukų gražumo ant jų. nemėgstu aš pastelinių .....
tiesa dar keli pastebėjimai dėl pėdkelniu priežiūros...išvaizda bus daug geresnė po plovimų jei pėdkelnių nedėsite su kitais rūbais į skalbimo mašiną ir būtinai išverskite į "blogąją" puse t.y. skalbiu išvirkščias

Rewon man ko gero labiausiai patinka ir dėl kokybės ir dėl spalvų paletės ir dėl piešinukų gražumo ant jų. nemėgstu aš pastelinių .....

tiesa dar keli pastebėjimai dėl pėdkelniu priežiūros...išvaizda bus daug geresnė po plovimų jei pėdkelnių nedėsite su kitais rūbais į skalbimo mašiną ir būtinai išverskite į "blogąją" puse t.y. skalbiu išvirkščias

As perku SKINIJOS pedkelnes,apsibumbuliuja, bet kai berniukui sijoneliu nereik nesiot
tai nieko tokio

QUOTE(xmoteris @ 2007 01 05, 16:34)

as irgi perku skinijos, bet po keliu skalbimu neatrodo graziai

Na va, kaip gerai, kad radau tokia temele!!!
Mano dukrytes kaikurios pedkelnes bumbuliuojasi. As vis galvoju, ka cia daryti? Tiesiog bendysiu dabar skalbti isvirkscias!
Aciu! Tikuosi, kad daugiau jos nesibumbuliuos..
Mano dukrytes kaikurios pedkelnes bumbuliuojasi. As vis galvoju, ka cia daryti? Tiesiog bendysiu dabar skalbti isvirkscias!

Aciu! Tikuosi, kad daugiau jos nesibumbuliuos..

man visos lietuviskos pedkelnes 
lapatynuose dazniausiai perku, kokybe zymiai geresne, be to grazesnes + pigesnes. nesiojasi daug geriau, nenusiskalbia, tik kartais sunku rast
jei randu tai ir i prieki perku, daug atsargos turim

lapatynuose dazniausiai perku, kokybe zymiai geresne, be to grazesnes + pigesnes. nesiojasi daug geriau, nenusiskalbia, tik kartais sunku rast

QUOTE(Siracusa @ 2007 01 08, 15:53)

Bepigu tau nupirkt metinukei, o kai man reikia keturmetei

Latviškas pabandžiau, nepatiko, nepatariu. Išsitampė vietomis ir vaizdo nebeturi
aš perku tik Skinija, man jos super. skaliu dažnai, 700 apsukų ir 60 laipsnių. nei jos bumbuluojasi, nei ką. turiu ir gerų, ir tų nekondicinių. ir dar dvi vilnietės draugės vis prašo nekondicinių atvežti.
QUOTE(dzindzilia @ 2007 01 03, 23:37)
Anyta nupirko turguje, po 3 Lt. Dydis 104-116 cm, medvilninės ir labai geros...
Jei uz tris 3lt tai medvilnes gal 30proc. nes uz tokia kaina tai netikiu kad butu jos labai daug.
QUOTE(Siracusa @ 2007 01 08, 15:53)

aš irgi džiaugiuosi, jei pavyksta rasti padėvėtuose, kadangi nors būna ramu, kad bus kokybiškas daiktas. Mūsų problema - ne burbuliavimasis, bet išlendantys pirštai. Nespėju adyti