Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybos

QUOTE(virga @ 2006 11 22, 17:36)
merginos noriu pasakyti, kad taip daugiausia ir buna. drauge nuvilioja vyra! prasau neuzpykit ant manes tos, kurios del geriausios drauges eitu i ugni ir vandeni. bet, kai sukuriat seima, ar kartu pradedat gyventi, neturetu drauge zinoti jusu su vyru visu gyvenimo smulkmenu.ji neturi zinoti ka jis megsta ir ko nemegsta. o ir vyras pripranta prie drauges irgi, ji visada susitvarkius, besisypsanti, gera, ko negalima pasakyti apie mus.mumis mato ir nesisukavusias,ir susinervavusias. tai kas daugiau siuo atveju turi tasku? aisku drauge! taip kad eikit su geriausia drauge i kina, pasivaiksiot, i kavine. ir neatidarykit jai miegamojo duru! kiek zinau SM reik surinkt 100 zinuciu, kad pakliut i skyreli uz miegamojo duru, o geriausiai draugei prasau uzeit uz dyka! o tom kuriom taip atsitiko, linkiu stiprybes! nepaluzkit! gyvenimas nestovi vietoj!

Pritariu simtu procentu. Nereikia nieko svetimo ir ypac draugiu i miegamaji leisti. Pazistama net neleido, tik siaip pabendravo maloniai kelis kart, jie dabar tuokias.... tiksliau jie tai ismaste, kai mano drauge dar su juo gyveno... jai buvo daug raminamuju, kelis menesius.... o jiems medaus menuo...

vat tau ir moteriskas solidarumas... seniai as juo netikiu... dar paaugslystes laikas susipazinau... tad ...
Atsakyti
Labas merginos.Ir as sunkioj buklei .Su vyru susituoke du metus.Turim mergaite 2 metuku.Ir vyras visai apie mus pamirso.Geria ,praleidzia visa laika su draugais .Dabar jau trys menesius gyvena pas savo mamyte ir ten geria kiekviena diena.Noreciau patarymo , nuo ko pradeti skyribas?Nes daugiau taip nebegaliu.Kur kreiptis?Gal zinok tikrai verta demesio koki advokata , kuris padetu ir atimti visas teises i vaika.Nes jisai tikrai niekada nebuvo su ja, niekada nesirupino ir nesirupins.Prasau jusu pagalbos.........
Atsakyti
Pantera86, jau parasiau siek tiek patarimų kitoje temoje, tikiuosi padės ) svarbiausia pradėti mirksiukas.gif Dėl advokato bandyk užeiti ir jei tiks ir patiks tada bendradarbiauk, aš pvz užėjau vienus, man nelabai patiko, kitur patiko ir likau su ta advokate (Mano Eva Karsten (kontaktai )

Mano skyrybos (na bet santuokos nebuvo...) įvyko iš trečio karto...
Pirmas po 9 men pats dingo (tiesiog turejo atvykti, bet net i 4 smabucius neatsiliepe) ir niekaip nesiryžo pradėjęs bendrauti su manimi nutraukti ryšius su žmona...
Po metų laiko jis grizo, as neatsilaikiau, vel pradejom gyventi kartu.
Po 2 metu vienas insidentas su neistikimybe, kai norejau iseiti... Likau....
po to eile aplinkybiu ir vaikutis - va tada pajutau, kad neesam seima, nezinau kas ne taip.... Nesijauciau jam brangia... Galu gale mylima, geidziama...
Kritinis svoris, dienos internete, bendravimas mažėjo... Nors viskas vyko pagal plana - antras vaikutis...
Teisą pasakius būdavo ir pusmetis kai net neprisiliesdavo, uzklupdavau pazinciu svetainese, radau kazkokias kvailas zinutes... Itariau kad turi meiluze...
Bet meilės manyje nebebuvo tad stipraus pavydo jau neisgyvenau ( o gal jau pripratau prie tokiu smulkmenu kaip demesio reiskimas kitoms kai as salia...), nebuvo ir noro saugoti kazka, ko jau nera...
Kodel neisejau tada nezinau... Gal truko to tokio aiskaus suvokimo del ko skiriames - dazniausios priezasties - kitas nebuvo man, del jo - nepagautas ne vagis... Zinutes gi neirodymai... Ai tiesa karta uzklupau ji nesibuciuojant su buvusia meiluze, bet jis sako negi visa gyvenima tai prikaisiosi, gi girtas bla bla bla... O mano nuomone, jei girtas taip darai, vadinasi tikrai apie tai galvoji...
Plius du vaikai, darbas namie, neturėjau gal ir kada sustoti pagalvoti apie tai...

Ta akimirka kai aiskiai tai suvokiau - buvo atsitiktine pazintis, kuri pazadino viska, kas buvo slopinama... Kas leido uzverti duris be sazines grauzimo po 7 metu laukimo, vilciu ir neispildytu noru... Isejau ta pati menesi... Nesigailiu, nors tikrai yra sunkiu akimirku, nes ex nesuvokia kad zaidzia vaikais... Bet vel likimas iskrete poksta, kuris gal privers suvokti, kad vaikai ne zaisliukas ir ne priemone kazka skaudinti, susigrazinti....
Atsakyti
Su pirmu suzinojau priciupusi.
Antras pats pasisake.
Trecias... sunkus variantas. labai sunkus. logishkai nesuvokiamas.

Su pirmu ziauriai skiremes. Labai ilgai ir labai skausmingai.
Su antru - ore.
Su treciu - skausmingai, bet greitai. Labai greitai. pora menesiu truko. Skirybas palengvino dabartinis draugas. Kol kas su juo.. Dar nesiskiriam.. blink.gif kas cia bus... man jau santykiu paranoja.. kaip tik tas laikas ateina... 3 metai... man kazkoks kritinis laikotarpis.. galiu is tos paranojos pati mesti lotuliukas.gif

Bet kaip ten bebutu, viena galiu drasiai teigti: bet kokie santykiai, o ypach nesigave, palieka labai gylu randa, kazkiek zaloja emocine bukle... o dar jeigu vyru tiek kiek pas mane... doh.gif nezinau, sunkiai man.. bet, tiesa, paskutinieji 2 uzhsienieciai.. dabartinis irgi ne lietuvishkos gamybos.. bet ir as ne LT.. nu, nezinau... su siaubu laukiu 3 metu sukaktuviu... ziuriu, pas manes kaip pas beigbeder`i...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 02 11, 15:35)
Su pirmu suzinojau priciupusi.
Antras pats pasisake.
Trecias... sunkus variantas. labai sunkus. logishkai nesuvokiamas.

Su pirmu ziauriai skiremes. Labai ilgai ir labai skausmingai.
Su antru - ore.
Su treciu - skausmingai, bet greitai. Labai greitai. pora menesiu truko. Skirybas palengvino dabartinis draugas. Kol kas su juo.. Dar nesiskiriam..  blink.gif kas cia bus... man jau santykiu paranoja.. kaip tik tas laikas ateina... 3 metai... man kazkoks kritinis laikotarpis.. galiu is tos paranojos pati mesti  lotuliukas.gif

Bet kaip ten bebutu, viena galiu drasiai teigti: bet kokie santykiai, o ypach nesigave, palieka labai gylu randa, kazkiek zaloja emocine bukle... o dar jeigu vyru tiek kiek pas mane...  doh.gif nezinau, sunkiai man.. bet, tiesa, paskutinieji 2 uzhsienieciai.. dabartinis irgi ne lietuvishkos gamybos.. bet ir as ne LT.. nu, nezinau... su siaubu laukiu 3 metu sukaktuviu... ziuriu, pas manes kaip pas beigbeder`i...

gal 3 metu krizes kamuoja gilios?
man tai metu visad sukiausia... viena istempia - bet veltui... kita...grazu bet nezinau kazko ligu man ir truko... a trecia su varpais nuskambejo ir baubai issibaide smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzuss @ 2008 02 11, 23:25)
gal 3 metu krizes kamuoja gilios?
man tai metu visad sukiausia... viena istempia - bet veltui... kita...grazu bet nezinau kazko ligu man ir truko... a trecia su varpais nuskambejo ir baubai issibaide smile.gif

Na, gal ir krize smile.gif juokingos man tos krizes, bet ka as zinau....
Atsakyti
QUOTE(panterra86 @ 2008 02 10, 20:26)
Labas merginos.Ir as sunkioj buklei .Su vyru susituoke du metus.Turim mergaite 2 metuku.Ir vyras visai apie mus pamirso.Geria ,praleidzia visa laika su draugais .Dabar jau trys menesius gyvena pas savo mamyte ir ten geria kiekviena diena.Noreciau patarymo , nuo ko pradeti skyribas?Nes daugiau taip nebegaliu.Kur kreiptis?Gal zinok tikrai verta demesio koki advokata , kuris padetu ir atimti visas teises i vaika.Nes jisai tikrai niekada nebuvo su ja, niekada nesirupino ir nesirupins.Prasau jusu pagalbos.........

Mano manymu, kerstauti, atemineti tevo teises - neverta, vien del to, ad atiduotum bereikalo tiek pinigu advokatam, geriau vaikui ta suma isleistum ar poilsiui kur nors. Issiskirkit abipusiu sutarimu, maziau islaidu ir maziau nervu bei nemiegotu naktu... Tevo elgesi vaikas po kurio pats ivertins..
Atsakyti
o as norejau vyrui iteikti dovan saukima i teisma del istuokos ...bet teko visgi eiti kartu pas advokate tai jis suzinojo anksciau iratsake man jei myli tai paliesk...
myli jis mane myli bet jo veiksmu ir visokiu ydu nu netoleruoju nu niekaip ...
ir dar keistas poziuris i savo vaika mane isvis zudo doh.gif
o kaip i tai sureguos tevbai ir gimine tai nzn jo gimine visa jau zino o is mano pusei nei vienas nes prasides masine psihoze doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwvilma @ 2008 02 15, 11:59)
o as norejau vyrui iteikti dovan saukima i teisma del istuokos ...

Tai skiriatės... Kažkodėl nesistebiu. Vyrui tik reikėtų kitą moterį susirast. Taip jam lengviau bus.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 02 15, 12:15)
Tai skiriatės... Kažkodėl nesistebiu. Vyrui tik reikėtų kitą moterį susirast. Taip jam lengviau bus.

kodel jau taip nesistebi?
Atsakyti
QUOTE(wwwvilma @ 2008 02 15, 12:30)
kodel jau taip nesistebi?

Todėl, kad jums nereikia vyro. Ateityje pilnai tenkinsitės meilužiais.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 02 15, 12:31)
Todėl, kad jums nereikia vyro. Ateityje pilnai tenkinsitės meilužiais.

blink.gif blink.gif is ku tu taip nusprendei? blink.gif blink.gif
man reikia vyro kuris myletu savo dukteri ir laikytu ja tokiu pat zmogumi kaip ir berniuka ....koks skirtumas berniukas ar mergaite juk jo vaikas ...
kas per tevas jei vaikui negali net pamperso pakeisti ar soskes trecia karta ikisti .
kas per vyras jei del kiekvieno s... bega pas mama skustis ir klausti patarimo, man reikia vyro
kuris mastytu kaip tikras vyras... kuriam nereiketu aiskinti ka daryti su masina kuriai nusedo akumas nors pati nevairuoju taciau zinau ka daryt ir man tryju valandu galvojimui tikrai nereikia...
man reikia vyro kuris nebutu egoistas jis tik zino kur jo daiktai ko jam truksta ir ko reikia o kad yra seima tai dzinas gal as paprastu paketu neturiu o jis galvoja apie flesa geresni printeri ir .t.t o gal maze pampersu neturi ar maikutes iseigines ...jam tas nerupi nes jis net nzn kur namie cukrus ...
va tokio vyro man tikrai nereikia jau geriau meiluzis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wwwvilma: 15 vasario 2008 - 12:40