QUOTE(ziaurioji @ 2011 07 22, 12:28)
man ir paciai gaila, kad taip tenka gyventi ir is begalines meiles gaunasi snipstas...
jus saunuole, kad kalbates ir ieskote iseiciu. Iseiciu visada yra 33. Tik suraskite sau tinkama. o kodel jums neprisiminus, koki zmogu jus isimylejote ir paziureti i ji taip pat? Nezinau, man atrodo, kad si jusu seimos krize yra laikina ir viskas praeis. Manau, jus is tu seimu, kur nesiskiria. Duok jum ta D.
QUOTE(Mislingoji @ 2011 07 22, 23:12)
Sveikos, mane irgi vakar nutiko siurprizas, iki vakar vakaro buvo gerai, kai vyras isvaziavo pas tevus,telefonu jis pareiske, kad viskas, daugiau nebenori su manim gyventi, jei as nenunesiu skyrybom tai padarys jis pats

Tiesiog pagal ji nusibodo kad mazai dirbu, nors namie visa tvarka kliuna man, vaiko prieziura taip pat.... Nieko nepadeda... As sergu depresija jau keleta metu vazineju privaciai pas gydytoja, israso vaistus, bandau gydytis.... Iki vestuviu zinojo kokia tai liga ir viskas jam tiko, dabar jau priekaistauja, kad kiek daug isleidziu vaistam pinigu bereikalo, o kad jis dvigubai tiek praruko tai nesiskaito. Buna daznai, kad verkiu nei is sio, nei is to, o vyras nesupranta, kad tai tokia liga ir pradejo vadint mane debile jei jau man taip yra, kad ieskociausi invalidumo... Viskas buvo kaip zaibas is giedro dangaus... Dabar esu tokioj padeti, kad nezinau nei ka daryt... Tai kam reikejo mane vesti, jei dabar tyciojasi, kad kazkas man blogai....

Esu pasimetusi
O kaip tu pati kovoji su depresija? juk ne vien vaistu pagalba? Zinau, kad si moteris daug ka isgelbejo per 2 seansus. Nes jeigu prireikia trecio - reiskia, zmogus nenori. Pamatysi. Man atrodo i kituose miestuose yra panasus centras, visu ju 3 ar 4 per Lietuva. Nes naujas mokslas (kokie 10 metu jam). Manau, tau padetu. Del saves pacios. Ne del vyro.
bandymas padeti
QUOTE(migluma @ 2011 08 03, 10:11)
na jau atleiskit, bet jusu nuomone kiek ziauri.. tipo ji dabar pati kalta? zmones ligu nesirenka.. taip depresija nelengva liga, mano teta sirgo, bet visi artimieji jai padejo, palaike, o ne izeidinejo ar nusisuko, jei vyras ja tikrai myli tai padetu jai kuo greiciau pasveikti, bet jis matyt nesistengia ir dar turi izulumo tai pranesti per sms.. siaubas.. visai be atsakomybes zmogus.. jei butu normalus vyras, susestu ir ramia pasneketu, paaiskintu kas ir kodel negerai, o ne pabegtu ir viskas..
Papildyta:
ir jusu pasisakymas gan ziauriai skamba, bent man.. ji gi ne preke o zmogus, zmogus kuriam galbut reikia daugiau demesio ir supratimo! jei jusu vyras susirgtu depresija jus ji ismestumet kaip sugadinta preke?
manau ji cia parase savo situacija, tam kad gautu supratimo ir paguodos, o ne tam, kad dar labiau butu skaudinama, nepagalvojot, kad jusu zodziai gali zeisti.. linkiu jom jos vietoje neatsidurti
O as palaikau Tikaram. Mes visi norime sau geriausio. Tikrai tai nera sergancios beda, kad vyras nori skirtis ir tai pranesa per sms. Tiesiog toks vyras. po mamos padu, norintis linksmo, lengvo gyvenimo. O jus tokio nenoretumete? Beprobleminio, ruzavo, turtingo (arba bent jau ne skurdaus). Bet sis vyras nera ismokintas padeti, isijausti, pakenteti, palaikyti. Tai toks vyras. O ne tokia serganti zmona. Kas myli - tas buna salia ir nepavargsta. Tik tiek.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.