Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybos

QUOTE(Tikaram @ 2011 08 04, 17:20)
o tu jei pamokyt nori, tai gal i kita tema, naujoke, eik.
cia kiekvienas laisvas savo nuomone reiksti ir ji nebutinai turi sutapt su tavaja, tai netildyk tu cia kitu. ir ne aiskinimams si tema skirta, tei jei turi, ka pasakyt, rasyk PM, o tai nepalaikai zmogaus, bet komentuoji kitu pasisakymus, advokata, gal ji pati susiras  lotuliukas.gif

pas jus tiesiog truksta zmoniskumo.. sekmes jum gyvenime.. ir tikiuos nebusit vyro palikta kaip brokas
Atsakyti
2010 m. 471 porų tik metus pragyvenę santuokoje išsituokė, o 127 poros išsiskyrė santuokoje pragyvenę iki metų.

doh.gif
Atsakyti
Pinigai į balą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Verutea @ 2011 08 31, 13:54)
Pinigai į balą biggrin.gif

kodel? svarbu svajone isgyveno...geles,balta suknele,visu demesys...ko dar noret
Atsakyti
QUOTE(ziaurioji @ 2011 07 22, 12:28)
man ir paciai gaila, kad taip tenka gyventi ir is begalines meiles gaunasi snipstas...
jus saunuole, kad kalbates ir ieskote iseiciu. Iseiciu visada yra 33. Tik suraskite sau tinkama. o kodel jums neprisiminus, koki zmogu jus isimylejote ir paziureti i ji taip pat? Nezinau, man atrodo, kad si jusu seimos krize yra laikina ir viskas praeis. Manau, jus is tu seimu, kur nesiskiria. Duok jum ta D.

QUOTE(Mislingoji @ 2011 07 22, 23:12)
Sveikos, mane irgi vakar nutiko siurprizas, iki vakar vakaro buvo gerai, kai vyras isvaziavo pas tevus,telefonu  jis pareiske, kad viskas, daugiau nebenori su manim gyventi, jei as nenunesiu skyrybom tai padarys jis pats  unsure.gif Tiesiog pagal ji nusibodo kad mazai dirbu, nors namie visa tvarka kliuna man, vaiko prieziura taip pat.... Nieko nepadeda... As sergu depresija jau keleta metu vazineju privaciai pas gydytoja, israso vaistus, bandau gydytis.... Iki vestuviu zinojo kokia tai liga ir viskas jam tiko, dabar jau priekaistauja, kad kiek daug isleidziu vaistam pinigu bereikalo, o kad jis dvigubai tiek praruko tai nesiskaito. Buna daznai, kad verkiu nei is sio, nei is to, o vyras nesupranta, kad tai tokia liga ir pradejo vadint mane debile jei jau man taip yra, kad ieskociausi invalidumo... Viskas buvo kaip zaibas is giedro dangaus... Dabar esu tokioj padeti, kad nezinau nei ka daryt... Tai kam reikejo mane vesti, jei dabar tyciojasi, kad kazkas man blogai.... cray.gif Esu pasimetusi  verysad.gif  verysad.gif

O kaip tu pati kovoji su depresija? juk ne vien vaistu pagalba? Zinau, kad si moteris daug ka isgelbejo per 2 seansus. Nes jeigu prireikia trecio - reiskia, zmogus nenori. Pamatysi. Man atrodo i kituose miestuose yra panasus centras, visu ju 3 ar 4 per Lietuva. Nes naujas mokslas (kokie 10 metu jam). Manau, tau padetu. Del saves pacios. Ne del vyro. bandymas padeti

QUOTE(migluma @ 2011 08 03, 10:11)
na jau atleiskit, bet jusu nuomone kiek ziauri.. tipo ji dabar pati kalta? zmones ligu nesirenka.. taip depresija nelengva liga, mano teta sirgo, bet visi artimieji jai padejo, palaike, o ne izeidinejo ar nusisuko, jei vyras ja tikrai myli tai padetu jai kuo greiciau pasveikti, bet jis matyt nesistengia ir dar turi izulumo tai pranesti per sms.. siaubas.. visai be atsakomybes zmogus.. jei butu normalus vyras, susestu ir ramia pasneketu, paaiskintu kas ir kodel negerai, o ne pabegtu ir viskas..
Papildyta:
ir jusu pasisakymas gan ziauriai skamba, bent man.. ji gi ne preke o zmogus, zmogus kuriam galbut reikia daugiau demesio ir supratimo! jei jusu vyras susirgtu depresija jus ji ismestumet kaip sugadinta preke?

manau ji cia parase savo situacija, tam kad gautu supratimo ir paguodos, o ne tam, kad dar labiau butu skaudinama, nepagalvojot, kad jusu zodziai gali zeisti.. linkiu jom jos vietoje neatsidurti

O as palaikau Tikaram. Mes visi norime sau geriausio. Tikrai tai nera sergancios beda, kad vyras nori skirtis ir tai pranesa per sms. Tiesiog toks vyras. po mamos padu, norintis linksmo, lengvo gyvenimo. O jus tokio nenoretumete? Beprobleminio, ruzavo, turtingo (arba bent jau ne skurdaus). Bet sis vyras nera ismokintas padeti, isijausti, pakenteti, palaikyti. Tai toks vyras. O ne tokia serganti zmona. Kas myli - tas buna salia ir nepavargsta. Tik tiek.
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 08 31, 16:35)
kodel? svarbu svajone isgyveno...geles,balta suknele,visu demesys...ko dar noret

Man svarbiau, kad už tą svajonę nebūčiau bankui įsiskolinus kokiai 10 - čiai metelių biggrin.gif
Abydna, ką.
Atsakyti
kad seimos nebera greiciau nesuzinojau , o pajutau ir pamaciau . Kaip sakoma per didelis vyro demesys , svelnumas ir ilgas plaukas , kuri istraukiau is po jo marskiniu . Nuojauta neapgavo , jis apgaudinejo mane . Todel atrode be galo laimingas ir svytintis kaip niekada . Na kur nebusi toks , kai dvi is karto turi ir tau dar stovi ... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(larada @ 2011 09 05, 16:18)
kad  seimos  nebera  greiciau nesuzinojau ,  o pajutau ir pamaciau . Kaip sakoma  per didelis vyro demesys  , svelnumas  ir  ilgas plaukas ,  kuri istraukiau is po jo  marskiniu . Nuojauta  neapgavo , jis  apgaudinejo  mane . Todel atrode  be galo laimingas ir svytintis kaip niekada . Na kur  nebusi toks , kai dvi is karto turi  ir  tau dar stovi ...  thumbup.gif

o maniškiui atvirkščiai...buvo visas piktas, priekabus, isteriškas...
ir nestovėjo:))
Tai ką paleidau, ten kur stovi;))
Atsakyti
QUOTE(vise @ 2011 09 05, 16:32)
o maniškiui atvirkščiai...buvo visas piktas, priekabus, isteriškas...
ir nestovėjo:))
Tai ką paleidau, ten kur stovi;))

smile.gif matai kaip skirtingai , mano eks buvo kaip niekad istroskes sekso , matomai vien tik mintis kad jis toks geidziamas ji vare is proto ... aistra buvo didele , gaila kad trumpa ... blush2.gif
Atsakyti
as jau po truputi pradedu suvokti ir suprasti kad nera seimos verysad.gif ,mes nebemiegam kartu o jei ir miegam kart ai menesi tai malonumo as nejauciu jokio,mes 7 kartu,jis leidzia sau mane vadinti grubiais zodziais.kai as nusileisdavau jam ir darydavau tai ka jis noredavo viskas buvo gerai doh.gif ,bet dabar deja mano kantrybe truko ir pradejau jam priestarauti ,jis labai pedantiksas, o daugiau meniska asmenybe taip pat megztu tvarka bet ne tokia sterilia kaip vyras,jis supyksta ir rekia del smulkmenu be itampos net pasivaikscioti negalime nes tai vaikas isipurvina,tai valgydamas ranku nenusivalo jam iskart nervai irt... doh.gif gun_bandana.gif Esu jau nat ribos tik va bijau nes grasinasi sunu atimti jam tik 3 metukai..tai ir kankinuosi dabar neviltyje g.gif reikejo skirtis kai dar vaiko neturejom bet tada buvau isimylejusi ir akla viskam... blink.gif Jis sake kad bandys pasikeisti viska isaugoti bet deja praeina kiek tai laiko ir vel..o sunkiausia tai kad aprekia o po kiek laiko ateina apsikabina ir kaip niekur nieko ,net nezinau ka ir daryti,bet jauciu kad plystu viduje cray.gif Bet taip gyventi daugiau nebenoriu
Atsakyti
QUOTE(himeira @ 2011 09 08, 09:07)
as jau po truputi pradedu suvokti ir  suprasti kad nera seimos  verysad.gif ,mes nebemiegam kartu o jei ir miegam kart ai menesi tai malonumo as nejauciu jokio,mes 7 kartu,jis leidzia sau mane vadinti grubiais zodziais.kai as nusileisdavau jam ir darydavau tai ka jis noredavo viskas buvo gerai  doh.gif ,bet dabar deja mano kantrybe truko ir pradejau jam priestarauti ,jis labai pedantiksas, o daugiau meniska asmenybe taip pat megztu tvarka bet ne tokia sterilia kaip vyras,jis supyksta ir rekia del smulkmenu be itampos net pasivaikscioti negalime nes tai vaikas isipurvina,tai valgydamas ranku nenusivalo jam iskart nervai irt... doh.gif  gun_bandana.gif Esu jau nat ribos tik va bijau nes grasinasi sunu atimti jam tik 3 metukai..tai ir kankinuosi dabar neviltyje g.gif reikejo skirtis kai dar vaiko neturejom bet tada buvau isimylejusi ir akla viskam... blink.gif Jis sake kad bandys pasikeisti viska isaugoti bet deja praeina kiek tai laiko ir vel..o sunkiausia tai kad aprekia o po kiek laiko ateina apsikabina ir kaip niekur nieko ,net nezinau ka ir daryti,bet jauciu kad plystu viduje cray.gif Bet taip gyventi daugiau nebenoriu

Pirmiausiai, žmonės nesikeičia.
...labai pažįstama situacija. Pedantas kitų rankomis, riksmas dėl smulkmenų...Betrūktų įsimaišyti trečiam asmeniui ...
Pasakysiu, brangioji, toliau bus viskas baisiau, dar reaguojate, po to nebereaguosite - plauksite...dėl vaiko, dėl baimės likti vienai...prarasite save, keiksite save, bet tai suprasite kai gausite laisvę... kalbu iš patirties.
Norite išsaugoti šeimą, parodykite savo stuburą, baikite nenormaliai šokinėti dėl smulkmenų. Kalbėkitės kas nepatinka, nebijokite pasakyti tiesos.
Ar turite darbą? Ar esate išlaikoma? Kodėl grąsina vaiką atimti?
Atsakyti
Turiu darba bet jis moka uz paskola ir komunalinius mokescius o as perku maista ir rengiu vaikus..Bet dabar uzdirba maziau todel pradejo reikaulauti is mane spinigu uz komunalines visas sumoketi..nes jis neturi uz ka, bet mano alaga minimumas tai uz ja perku maista ,rubus vaikam ir moku 200 lt uz darzeli verysad.gif
Atsakyti