Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybos

QUOTE(severa @ 2011 09 23, 16:53)
Oooiii nesakyk nesakyk schmoll.gif

Oi nesakykit nesakykit, kad vat tyros dūšios nekaltos moteriškės taip va nepelnytai kenčia ir yra niekuo dėtos dėl to, kad gyvena su tokiais vyrais...
Atsakyti
QUOTE(severa @ 2011 09 23, 14:59)
Aš ir nesakau, kad reikia "drėbti į akis", "siųsti po velnių". protingi žmonės kalbasi kitaip, nereikia mano parašymo suprasti paraidžiui.

QUOTE(Pikų dama @ 2011 09 23, 15:16)
nu manau,kad jūsų vyras dabar tikrai nėra toks su kuriuo pakalbėjusi rastumėt išeitį,jei butų kitaip čia nediskutuotume,

Būtent, kiek kartų sakiau, iš pradžių šimtą kartų švelniai ir gražiuoju, daugybę kartų, kad mane tai skaudina, ir kad aš taip negaliu ir t.t. ir pan., kad man tai nepriimtina, ir kad reikia pakalbėti ir t.t. ir pan. Vyro reakcija - ignoravimas, lyg jokio garso nebuvo.

Šaip maniškis gabus tais klausimais - jei klausimas jam nepriimtinas, pavojingas ar nepatinkantis, jis gali vidury sakinio nustoti kalbėtis arba tiesiog neatsakyti į patį nekalčiausią klausimą. Jei pradėsiu kartoti klausimą, jis nereaguos tol, kol mano bus normalus tonas. Jei tonas jau pakeltas, tai tipo - ko čia nori, ko čia kabinėjies, ko vėjus keli. Suprask, atėjau ir sugadinau viską. Žodžiu, stručio politika.

QUOTE(severa @ 2011 09 23, 14:59)
Sakiau visų ypač vyro pykčiui ta prasme, kad savyje nusiteikti ir ką kiti besakytų, kaip tavo sėkme netikėtų, pasiekti savo tikslą.

Tada man kyla klausimas - kodėl aš turiu gyventi priešo teritorijoj, ir tarsi apkasuose paslapčia daryti tai, kam jis nepritaria? Tai kodėl tuomet to paties negalėčiau padaryti bent jau nežlugdoma nesitikėjimo atmosferos? Tai kam tada man vyras reikalingas, jei jo rolė yra tik sunkinti man gyvenimą?

Aš esu tikra, kad mes abu turėtume savo jėgas skirti kilnesniems tikslams, kuriantiems, o ne griaunantiems.

Net jei ir pavyks, aš juk žinosiu, kad jis manęs nepalaikė, jis netikėjo manimi, jis prieštaravo tam, ką aš dariau, tai kaip aš pati su juo gyvensiu, kai negalėsiu pasitikėti, kad sunkią valandą turėsiu artimą žmogų? Ką, aš jam reikalinga tik tuomet, kai man sekasi? O kai man blogai, ir kai man labiausiai tuomet ir reikia palaikymo, tai aš vėl sulauksiu iš jo pusės tik dar didesnių problemų?

Aš nenoriu, kad tai skambėtų vartotojiškai, kad man vyras reikalingas tik toks, kuris man tik duoda. Aš pati jį palaikiau tiek, kiek galėjau, ir tikrai, jei mano palaikymas, jis tiesiog nebūtų karjeroje pasiekęs to, ką turi dabar. Aš to nuoširdžiai norėjau, tik nemaniau, kad toks vienas nedidelis pokytis taip pakeis visą mūsų situaciją. Bet kai buvo mano eilė, palaikiau jį neprašyta, savo noru (ir ne tik profesinėj srity), nes man tai buvo svarbu. Deja, iš jo pusės nesulaukiu analogiško elgesio. Dideliam savo nusivylimui.

Tai kokia prasmė siekti savo sėkmės "jam ant pykčio"? Aš sėkmės siekiu dėl to, kad ji svarbi man, o ne kažkam ant pykčio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nebelikonormaliaiskambancio: 23 rugsėjo 2011 - 16:13
QUOTE(Musinukė @ 2011 09 23, 16:38)

Vyro elgesys visad priklauso nuo žmonos elgesio.

Visiška nesąmonė rolleyes.gif Nėra tie vyrai tokie asilai kaip kad kai kurioms norėtųsi galvoti rolleyes.gif

Nors tikrai yra vyrų, kurie labai puikiai moka manipuliuoti aukščiau išsakytu įsitikinimu biggrin.gif tada prasideda "tu kalta kad aš geriu", "jei tu nebūtum tokia aukšta/žema/stora/plona/rami/pikta/ir t.t., tai man nebūtų tos kitos reikėję", " jei nebūtum nosies suraukus, tai nebūtum į ją ir gavus" nu ir taip toliau ir panašiai. Vat kai moterys pačios patiki tokiais briedais, tada jos tampa aukomis.
Papildyta:
QUOTE(Musinukė @ 2011 09 23, 17:06)
Oi nesakykit nesakykit, kad vat tyros dūšios nekaltos moteriškės taip va nepelnytai kenčia ir yra niekuo dėtos dėl to, kad gyvena su tokiais vyrais...

Taip, moterys atsakingos už tai, kad gyvena su tuo, su kuo gyvena. Nu bet jos jokiu būdu neatsakingos už kito suaugusio žmogaus debilišką elgesį.
Atsakyti
QUOTE(Musinukė @ 2011 09 23, 17:06)

Kad gyvena, tai taip, bet, kad vyrai tokie šmikiai - tai moterys kaltos, niekada nesutiksiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo severa: 23 rugsėjo 2011 - 16:16
QUOTE(Hmmm... @ 2011 09 23, 16:13)
Taip, moterys atsakingos už tai, kad gyvena su tuo, su kuo gyvena. Nu bet jos jokiu būdu neatsakingos už kito suaugusio žmogaus debilišką elgesį.

thumbup.gif

nors turiu pasakyt, kad mano vyras man vis dėlto turi įtakos, kaip aš elgiuosi. Žiauru, bet santykyje su juo atrandu tokias tamsias savo asmenybės puses, kurių niekad nesitikėjau, kad turiu. O gal čia aš tik per daug patikėjau vyro propaganda, kokia esu bloga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2011 09 23, 17:13)

Jos atsakingos už tai, kaip su jomis elgiamasi. Vat tarkim vieną moterį visi jos vaikinai ar vyrai muša, kitos - niekuomet. Kodėl? Nugi žmogus savo gyvenimą kuria pats, ir pritraukia beigi turi jame tokius žmones, kokius užsisako bigsmile.gif

O kai žmogus vien kritikuoja antrą pusę save piešdamas rožine ir žydra spalvom - nepykit, nepatikėsiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nebelikonormaliaiskambancio @ 2011 09 23, 17:15)
thumbup.gif

nors turiu pasakyt, kad mano vyras man vis dėlto turi įtakos, kaip aš elgiuosi. Žiauru, bet santykyje su juo atrandu tokias tamsias savo asmenybės puses, kurių niekad nesitikėjau, kad turiu. O gal čia aš tik per daug patikėjau vyro propaganda, kokia esu bloga?  g.gif

Kokia esi tu, kokias tamsias puses turi, mes čia nepamatysim, bet kad žmogui galima įvaryti kompleksų, tai tiesa
Atsakyti
QUOTE(severa @ 2011 09 23, 17:14)
Kad gyvena, tai taip, bet, kad vyrai tokie šmikiai - tai moterys kaltos, niekada nesutiksiu

Geros moterys turi gerus vyrus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Musinukė @ 2011 09 23, 17:19)
Geros moterys turi gerus vyrus  mirksiukas.gif

Geros moterys gali gyventi ir su despotais, tik jos gali būti silpnos, kad palikti juos ir kurtis kitokį gyvenimą
Atsakyti
QUOTE(severa @ 2011 09 23, 17:23)
Geros moterys gali gyventi ir su despotais, tik jos gali būti silpnos, kad palikti juos ir kurtis kitokį gyvenimą

Be abejo, bet tada tik jos pačios kaltos, kad gyvena tokį gyvenimą, kokį pasirinko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musinukė: 23 rugsėjo 2011 - 16:25
QUOTE(Musinukė @ 2011 09 23, 17:18)
Jos atsakingos už tai, kaip su jomis elgiamasi. Vat tarkim vieną moterį visi jos vaikinai ar vyrai muša, kitos - niekuomet. Kodėl? Nugi žmogus savo gyvenimą kuria pats, ir pritraukia beigi turi jame tokius žmones, kokius užsisako  bigsmile.gif

Tai jei man kas nors sugalvos duoti į snukį, tai aš pati kalta būsiu? biggrin.gif

Taip, žmonės prie savęs traukia (arba prisileidžia) tam tikrą "tipą" žmonių. Taip, moteris atsakinga už antros pusės pasirinkimą arba pasirinikimą gyventi su tokiu žmogumi, kurį "prisitraukė". Nu bet moteris niekada nebus atsakinga už tai, kad rankų nevaldantis subingalvis jai šonkaulius sulaužė schmoll.gif Su tokia logika kalėjimų nereiktų.

Jei mano vyras pasiųstų mane nx... aš galėčiau rinktis - ieškoti kočėlo ir užvažiuoti juo per makaulę/duoti snukin kumščiu/pasiųsti jį dar toliau ir dar išradingiau, kad nebežinotų kaip iš ten grįžti/apsiverkti ir pradėti psichologinę paskaitą tema "aš tau jaunystę paaukojau"/pratęsti diskusiją tema "kuris tolimesnius kraštus žino"/išeiti iš kambario ir palaukti kol emocijos aprims/palinkėti geros dienos ir pabučiuoti ir t.t. Dabar pasakykit, kodėl mano vyras būtų atsakingas už tai, kurį elgesio variantą aš pasirinksiu?
Atsakyti
QUOTE(Musinukė @ 2011 09 23, 17:24)
Be abejo, bet tada tik jos pačios kaltos, kad gyvena tokį gyvenimą, kokį pasirinko.

Tai niekas jų kaltės ir neneigia, jos yra psichologiškai taip paveiktos, kad bet koks pagarbos ar skaitymosi reikalavimas, joms tolygus skyryboms, ko jos labai bijo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo severa: 23 rugsėjo 2011 - 16:35