Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybos

Nenorėjau kurti naujos temos,kažko panašesnio neradau...Net nežinau,kaip trumpai aiškiai viską išdėstyt...Žodžiu,vyras davė 2 dienas apsispręsti dėl skyrybų.Tas reikalas seniai brendo,ne perkūnas iš giedro dangaus,bet aš tikėjaus ir vis dar tikiuos išsaugot santuoką...Kas įdomiausia,mano vyras nori oficialiai išsiskirt,bet gyvent toliau kartu,t.y.vest "bendrą ūkį",jokių intymių nebėr verysad.gif Jo žodžiais tariant,gal tada kas pasikeis išsiskyrus,tik aš taip nemanau-ką tie popieriai pakeis,nebent jam lengviau bet kuriuo momentu išskleist sparnus...Kas skyrėtės-pasakykit,kuo skiriasi geranoriškos skyrybos nuo tų,kai aš nesutiksiu,labai reikia žinoti.
Daug čia neparašiau,nes nėr ūpo,jei kas įdomu-klauskit,atsakysiu.Noriu sulaukt konkrečių pasisakymų,o ne "puolimo",moralizavimo,kas šiame forume įprasta cool.gif

QUOTE(Bagyra @ 2004 10 02, 11:49)
O mes labai nutolom nuo vienas kito. Pradėjau jausti šaltį nuo jo (bet dar vis puoslėjau viltį, dar vis stengiausi, mėginau jį lepinti)......ir taip tolom tolom vienas nuo kito, galiausiai apisprendžiau ir pati žengiau tą žingsnį santykių nutraukimo link. Žinoma, būna visko būna, kad išsiskyrusios poros vėl sueina į krūvą, bet čia nebe tas variantas - jis man aiškiai pasakė po viso to, kad pats nebežino ko nori, kad nejaučia man meilės, tačiau ir kartu negali susitaikyti su skyrybom....

Panašu į mano situaciją,tik aš pati to žingsnio nežengiau,nes pragyventa n metų,kažkaip viliuosi,kad jam "menopauzinė" krizė smile.gif

QUOTE(vaidile @ 2004 10 02, 16:58)
APIE SKYRYBAS GALIU IR AS PAKALBETI, BUVOME ISSISKYRE 8 MEN, OFICIALIAI, TAIP NOREJAU AS, SUTIKO IR JIS, NES NEBUVO TARPUSAVIO SUTARIMO, BET PRAEJUS TIEK LAIKO , MES IR VEL ESAME KARTU, BANDOME GYVENTI IS NAUJO

Aš kantri,galiu laukti,jei tik būtų ko unsure.gif

QUOTE(viskas svarbu @ 2006 01 05, 14:53)
jo teorija tokia: blogu mergaiciu niekas nepalieka, palieka tik gerasias  g.gif  Ka manote?

Panašu į maniškį,bet aš kardinaliai pasikeist nemoku ir negaliu,nebe tas amžius,sutikčiau tik su abipusiais kompromisais

Atsakyti
QUOTE(nesvarbu* @ 2006 07 01, 19:08)
Nenorėjau kurti naujos temos,kažko panašesnio neradau...Net nežinau,kaip trumpai aiškiai viską išdėstyt...Žodžiu,vyras davė 2 dienas apsispręsti dėl skyrybų.Tas reikalas seniai brendo,ne perkūnas iš giedro dangaus,bet aš tikėjaus ir vis dar tikiuos išsaugot santuoką...Kas įdomiausia,mano vyras nori oficialiai išsiskirt,bet gyvent toliau kartu,t.y.vest "bendrą ūkį",jokių intymių nebėr  verysad.gif Jo žodžiais tariant,gal tada kas pasikeis išsiskyrus,tik aš taip nemanau-ką tie popieriai pakeis,nebent jam lengviau bet kuriuo momentu išskleist sparnus...Kas skyrėtės-pasakykit,kuo skiriasi geranoriškos skyrybos nuo tų,kai aš nesutiksiu,labai reikia žinoti.
Daug čia neparašiau,nes nėr ūpo,jei kas įdomu-klauskit,atsakysiu.Noriu sulaukt konkrečių pasisakymų,o ne "puolimo",moralizavimo,kas šiame forume įprasta cool.gif
Panašu į mano situaciją,tik aš pati to žingsnio nežengiau,nes pragyventa n metų,kažkaip viliuosi,kad jam "menopauzinė" krizė smile.gif
Aš kantri,galiu laukti,jei tik būtų ko unsure.gif
Panašu į maniškį,bet aš kardinaliai pasikeist nemoku ir negaliu,nebe tas amžius,sutikčiau tik su abipusiais kompromisais

Labai panasu i mano situacija. Esame labai nutole, jokio intymumo jau seniai neliko, tik kazkoks seksas is pareigos. Barames, riejames kaip sunys del kiekvienos smulkmenos doh.gif Man jau nebera kantrybes taip gyvent zeminamai vadinamai psiche ir pan verysad.gif Nebegaliu tvert. Bet kai pasiulau skirtis, jis apsimeta, kad negirdi. Be to as pati bijau likti viena su mazu vaiku uzsienyje, be darbo.
Nezinau ka daryti. O save nuvaryt iki depresijos irgi nenoriu.
O seimos normalios jau nebera....
Atsakyti
QUOTE(smiltesmama @ 2006 07 02, 10:44)
1. tik kazkoks seksas is pareigos.
2.Barames, riejames kaip sunys del kiekvienos smulkmenos 
3.Man jau nebera kantrybes taip gyvent zeminamai vadinamai psiche ir pan 
4. Bet kai pasiulau skirtis, jis apsimeta, kad negirdi.
5. O save nuvaryt iki depresijos irgi nenoriu.

1. Nebėra ir iš pareigos
2. Baramės,bet netriukšmingai,tiesiog susikerta nuomonės
3. Manęs taip nevadina
4. Skirtis nori jis
5. Kažkas panašaus į depresiją man jau kokie antri metai.Prašviesėja-ir vėl nieko nesinori,neturiu jėgų net už save pakovot,tiesiog kažkoks tingulys,apatija verysad.gif
Atsakyti
Mielos istorijos. Tik nesuprantu dvejopu vertinimu, - vienur nieksas ir kiaule kad isejo ir paliko, kitur, - saunuole ir stipruole kad isejo. Cia lyciu vertinimo skirtumai?
Vienuose forumo skyreliuose - neverta gyventi del vaiku, - a lia "niekas aciu nepasakys kad aukojaisi" visai kitas temos motyvas yra cia.
Kai telefonu paskambina ir pakviecia i pasimatyma - gerai ir saunu. Kai pasako kad daugiau jokiu pasimatymu nebus, - kiaulyste.
Telefonas suteikia galimybe bet kada padeti rageli ir nutraukti pokalbi, jei matai kad jis krypsta netinkama linkme. Nemanau kad kas priima sprendimus nepagalvojes, neapsvarstes ir neturedamas tvirtos nuomones. O kai yra tvirta nuomone, kokia gali buti diskusija apie priimta sprendima? Tereikia isklausyti ir suprasti kad viskas baigta. Greiciausiai ir as telefonu informuosiu. Nesinori sneketis apie tai, apie ka jau senai nebera poreikio ir tikslo kalbetis.
Gyvenimas del seimos ir vaiku - isbandytas ir nepasiteisines eksperimentas, bent jau manuoju poziuriu. Antrosios puses nuomone siuo klausimu kaip ir neidomi, bet butu malonu, kad isvada butu ta pati. Jei ne, - kaip nors isgyvensime.
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2004 10 04, 18:55)
Stebukliuke, matau susitvarke viskas pas jus. bet jei dar karta taip pasielgs, mesk net negalvodama!!!
Ziv, nebebandyk taikytis ir prasyt, kad gryztu. Jis ne tau, o ir tu ne jam. Suprantu, kad dabar tau skaudu... Bet, patikek, tai praeis ir tu atsitiesi. Sekmes!!!  heart.gif  wink.gif

brangute....kiekvienam ivykiui, kiekvienai netekciai ateina galas...sakoma pirmos 3 dienos kritines, po to darosi lengviau ir lengviau...na kitaip juk zmogus neisgyventu. Kiek daug tu netekciu isgyvenam...baisu pagalvoti...o vis atsitiesiam ir judam...
Atsakyti
QUOTE(PaMeL @ 2006 02 02, 23:46)
o del uzsienio tai ne visi atlaiko ta atstuma schmoll.gif

Va va-butent atstumas mus ir išskyrė.. doh.gif NOrs pati esu visiškai ant skyrybų slenksčio, vis tiek manau, kad skyrybose vienas kaltas nebūna-kalti abu-tik vienas daugiau, kitas mažiau.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiparise @ 2006 07 21, 09:49)
NOrs pati esu visiškai ant skyrybų slenksčio, vis tiek manau, kad skyrybose vienas kaltas nebūna-kalti abu-tik vienas daugiau, kitas mažiau.. unsure.gif

Pasikartosiu, jau esu tai sakęs. Visuomet ir visur kaltas(a) esi tik tu. Nes tik tu darai savo gyvenimą vienokiu ar kitokiu (minus nelaimingi atsitikimai). Tik nuo tavęs, tavo poelgių, tavo norų ir veiksmų tiems norams įgyvendinti priklauso tavo gyvenimas. Jei tu skiriesi - tu nori skirtis, nes pakeisti santykius yra sunkiau nei išsiskirti. Arba padaryta jau tiek klaidų, kad atitaisyti jas yra labai sunku ir užims daug laiko. Tik tiek. Visuomet kaltas(a) esi tu.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2006 07 21, 10:14)
Pasikartosiu, jau esu tai sakęs. Visuomet ir visur kaltas(a) esi tik tu. Nes tik tu darai savo gyvenimą vienokiu ar kitokiu (minus nelaimingi atsitikimai). Tik nuo tavęs, tavo poelgių, tavo norų ir veiksmų tiems norams įgyvendinti priklauso tavo gyvenimas. Jei tu skiriesi - tu nori skirtis, nes pakeisti santykius yra sunkiau nei išsiskirti. Arba padaryta jau tiek klaidų, kad atitaisyti jas yra labai sunku ir užims daug laiko. Tik tiek. Visuomet kaltas(a) esi tu.
[quote=Medinis,2006 07 21, 10:14]

Na tai ta pati gali pasakyt ir man ir mano vyrui-tai isvada ta pati , kad kalti abu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(nesvarbu* @ 2006 07 01, 21:08)
Žodžiu,vyras davė 2 dienas apsispręsti dėl skyrybų.Tas reikalas seniai brendo,ne perkūnas iš giedro dangaus,bet aš tikėjaus ir vis dar tikiuos išsaugot santuoką...Kas įdomiausia,mano vyras nori oficialiai išsiskirt,bet gyvent toliau kartu,t.y.vest "bendrą ūkį",jokių intymių nebėr  verysad.gif

...Kas skyrėtės-pasakykit,kuo skiriasi geranoriškos skyrybos nuo tų,kai aš nesutiksiu,labai reikia žinoti.

Nera pilnos situacijos, todel patarimai gali buti netikslus. Gal vyra neramina turtiniai klausimai, gal dar kas. Atrodo, kad ir nesikalbat ta pacia kalba.
2 dienos del skyrybu - juokingas terminas.

Paprastai besiskiriantys zmones apsilanko bend dviejuose kabinetuose - seimos psichoterapijos (tam, kad suprastu, kodel nustojo kalbetis vienas su kitu ir pamegintu, jei yra noras, vel ta daryti) ir advokato (tam, kad issiaiskintu darytinus veiksmus ir ju pasekmes).

Jei atsisakysi skirtis - sugriausi seima ir sankykius, jei jis rysis teismo procesui. T.y. tada jis tave paduos i teisma, tampysites, nervuosites, gadinsit nuotaika sau, teismui ir advokatams. Leisit pinigus.

Jei skirsies susitarimu - biski lengviau, nes tai derybinis procesas. Lengviau ta prasme, kad pats darai nuolaidas, sprendimus, supranti, koki rezultata turesi.

Siulau tavo atveju pagalvoti apie separacija (gyvenima skyrium). Tai pusines skyrybos - kada del religiniu ar moraliniu nuostatu skyrybos nepriimtinos, arba dar tikites atkurti seima. Separacija irgi nustato teismas. jos metu padalinsit turta, vaikus, nustatysit islaikyma vaikams. Ir liksit..... susituoke. T.y. moralines pareigos isliks (seksas i jas neina), taciau bet kada praejus metams bet kurio iniciatyva galesite nutraukti santuoka. Separacija man patinka tada, kai is tiesu vienas nenori skyrybu, mano, kad situacija gali keistis, nera galutinio sprendimo issiskirstyt savais keliais.

Anyway, lieka palinketi kantrybes papuolusiems i ta verpeta. Kartais atrodo, kad tai kaip kokia epidemija - aplink tiek seimu griuva.
Atsakyti
uzjauciu, nes skirybos reiskia truputi mirti
Atsakyti
QUOTE(Ekranas @ 2006 09 01, 08:40)
uzjauciu, nes skirybos reiskia truputi mirti

ziurint, kurioj puseje esi... man skyrybos reiske kad pradedu gyventi...
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2006 09 01, 16:02)
ziurint, kurioj puseje esi... man skyrybos reiske kad pradedu gyventi...

drinks_cheers.gif
Atsakyti