Daug čia neparašiau,nes nėr ūpo,jei kas įdomu-klauskit,atsakysiu.Noriu sulaukt konkrečių pasisakymų,o ne "puolimo",moralizavimo,kas šiame forume įprasta

QUOTE(Bagyra @ 2004 10 02, 11:49)
O mes labai nutolom nuo vienas kito. Pradėjau jausti šaltį nuo jo (bet dar vis puoslėjau viltį, dar vis stengiausi, mėginau jį lepinti)......ir taip tolom tolom vienas nuo kito, galiausiai apisprendžiau ir pati žengiau tą žingsnį santykių nutraukimo link. Žinoma, būna visko būna, kad išsiskyrusios poros vėl sueina į krūvą, bet čia nebe tas variantas - jis man aiškiai pasakė po viso to, kad pats nebežino ko nori, kad nejaučia man meilės, tačiau ir kartu negali susitaikyti su skyrybom....
Panašu į mano situaciją,tik aš pati to žingsnio nežengiau,nes pragyventa n metų,kažkaip viliuosi,kad jam "menopauzinė" krizė

QUOTE(vaidile @ 2004 10 02, 16:58)
APIE SKYRYBAS GALIU IR AS PAKALBETI, BUVOME ISSISKYRE 8 MEN, OFICIALIAI, TAIP NOREJAU AS, SUTIKO IR JIS, NES NEBUVO TARPUSAVIO SUTARIMO, BET PRAEJUS TIEK LAIKO , MES IR VEL ESAME KARTU, BANDOME GYVENTI IS NAUJO
Aš kantri,galiu laukti,jei tik būtų ko

QUOTE(viskas svarbu @ 2006 01 05, 14:53)
jo teorija tokia: blogu mergaiciu niekas nepalieka, palieka tik gerasias
Ka manote?

Panašu į maniškį,bet aš kardinaliai pasikeist nemoku ir negaliu,nebe tas amžius,sutikčiau tik su abipusiais kompromisais