esu vaikui rodžiusi kaip reikia nulipti. po to jau nebėra jokių bum ir dar pati į lovą įsirioglina

mes tai viena kart parodem.o paskui nuo broliuko ismoko

as nulipt mokinau,o uzlipt tai dar nemokau
nes dar neseniai pradejom vaikscioti,dabar jau nebevaiksto o tiesiog begioje
tai dar ismoks uzlipti ant lovos tai visai vienos negalesiu palikti
dar prades sokineti nuo lovos kaip brolis
dar bus tam laiko

Reikia paprasčiausiai parodyt,kai priropoja prie lovos krašto,apverst ant pilvuko ir kojytes nuleist žemyn,taip dažniau padaryt,vaikai tai greit pagauna,mano labai greit išmoko

pati ismoko, atbuline eiga
.

Kai mazoji prieidavo prie krasto, tai as apsukdavau ja, nuleisdavau kojytes ir leisdavau nuslysti paciai, aisku prilaikant
. Taip rodziau rodziau - ir ismoko
O uzlipti pati ismoko, maciau, kad prieina prie lovos, isikabina rankom i patala ir kelia kojyte, taip ir uzlipa

O uzlipti pati ismoko, maciau, kad prieina prie lovos, isikabina rankom i patala ir kelia kojyte, taip ir uzlipa

QUOTE(saule_vire @ 2007 09 21, 19:53)
Reikia paprasčiausiai parodyt,kai priropoja prie lovos krašto,apverst ant pilvuko ir kojytes nuleist žemyn,taip dažniau padaryt,vaikai tai greit pagauna,mano labai greit išmoko 

Mes irgi kaip tik taip rodem.Labai greit ismoko.

Nieko nemokinau,pats užlipa ir nulipa kuo geriausiai.
As irgi tap dariau,pora kartu parodziau ir ismoko!
As irgi tap dariau,pora kartu parodziau ir ismoko!
Kažkaip pats įsigudrino, šunį vaikydamas
O dabar jam pati geriausia mankšta: aukštyn-žemyn

Mes tai mažutei vieną kartą parodėme ir viskas .Geriausia išmokinti, kad liptų apbulom. Mūsiškė, tai priropoja iki krašto apsisuka atbula ir nukabina pirma vieną kojytę, o paskui ir kitą. iš pradžių nevisada sekėsi tas kojytes nuleisti ant žemės, viena būdavo ant žemės, o kita dar viršuje užkliūdavo.