Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išmokyti nulipti nuo lovos?

esu vaikui rodžiusi kaip reikia nulipti. po to jau nebėra jokių bum ir dar pati į lovą įsirioglina ax.gif
Atsakyti
mes tai viena kart parodem.o paskui nuo broliuko ismoko biggrin.gif
Atsakyti
as nulipt mokinau,o uzlipt tai dar nemokau blush2.gif nes dar neseniai pradejom vaikscioti,dabar jau nebevaiksto o tiesiog begioje doh.gif tai dar ismoks uzlipti ant lovos tai visai vienos negalesiu palikti bigsmile.gif dar prades sokineti nuo lovos kaip brolis lotuliukas.gif dar bus tam laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Reikia paprasčiausiai parodyt,kai priropoja prie lovos krašto,apverst ant pilvuko ir kojytes nuleist žemyn,taip dažniau padaryt,vaikai tai greit pagauna,mano labai greit išmoko 4u.gif
Atsakyti
pati ismoko, atbuline eiga biggrin.gif .
Atsakyti
Kai mazoji prieidavo prie krasto, tai as apsukdavau ja, nuleisdavau kojytes ir leisdavau nuslysti paciai, aisku prilaikant mirksiukas.gif . Taip rodziau rodziau - ir ismoko lotuliukas.gif
O uzlipti pati ismoko, maciau, kad prieina prie lovos, isikabina rankom i patala ir kelia kojyte, taip ir uzlipa bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saule_vire @ 2007 09 21, 19:53)
Reikia paprasčiausiai parodyt,kai priropoja prie lovos krašto,apverst ant pilvuko ir kojytes nuleist žemyn,taip dažniau padaryt,vaikai tai greit pagauna,mano labai greit išmoko 4u.gif

Mes irgi kaip tik taip rodem.Labai greit ismoko. thumbup.gif Musiske nemokejo vaiksciot,o jau nulipdavo ir uzlipdavo ant sofos,foteliu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nieko nemokinau,pats užlipa ir nulipa kuo geriausiai.
Atsakyti
Reikia paprasčiausiai parodyt,kai priropoja prie lovos krašto,apverst ant pilvuko ir kojytes nuleist žemyn,taip dažniau padaryt,vaikai tai greit pagauna,mano labai greit išmoko
As irgi tap dariau,pora kartu parodziau ir ismoko!
Atsakyti
Mes parodeme kaip cia mamytes raso, kad apverti ant pilvuko ir kojytes nuleidi tai labai greit ismoko.
Atsakyti
Kažkaip pats įsigudrino, šunį vaikydamas tongue.gif O dabar jam pati geriausia mankšta: aukštyn-žemyn mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes tai mažutei vieną kartą parodėme ir viskas .Geriausia išmokinti, kad liptų apbulom. Mūsiškė, tai priropoja iki krašto apsisuka atbula ir nukabina pirma vieną kojytę, o paskui ir kitą. iš pradžių nevisada sekėsi tas kojytes nuleisti ant žemės, viena būdavo ant žemės, o kita dar viršuje užkliūdavo.
Atsakyti