Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išmokyti nulipti nuo lovos?

pirmakart girdziu, kad si dalyka reikia ismokinti bigsmile.gif mano mergaite pati ismoko, reikejo nulipt nuo lovos, tai labai atsargiai atbulom stumesi ir nulipo thumbup.gif
Atsakyti
mes savo dukrytei kelis kartus parodem kaip nulipti, ir ismoko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameya @ 2009 03 04, 19:06)
pirmakart girdziu, kad si dalyka reikia ismokinti  bigsmile.gif mano mergaite pati ismoko, reikejo nulipt nuo lovos, tai labai atsargiai atbulom stumesi ir nulipo  thumbup.gif

Niu ir mes taip pat mirksiukas.gif , bet draugės bendraamžė mergytė nemoka, nors maniškė jau seniai tai daro wub.gif
Atsakyti
QUOTE(emilijos_mama @ 2009 03 04, 22:21)
mes savo dukrytei kelis kartus parodem kaip nulipti, ir ismoko thumbup.gif

pas mus taip pat gavosi... viena karta tetis parode, kai ji jau pati nora rode, ir nuo tada ismoko.
Atsakyti
Pats laikui begant ismoksta wink.gif is pradziu nuciuozia labai, o paskui isikabina i paklode ar vel kur ir isliuogia wink.gif laiko klausimas ir taip karstysis, kad bus neilipimas i lova kaip grazus prisiminimas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kai pirmakart musu mazius uzlipo ant sofos, as is karto parodziau, kaip reikia nulipti. Gal pora kartu pakartojau, ir savaime pats apsisukdavo atbulas ir nulipdavo teisingai smile.gif Padariau isvada, kad vaikams daug aiskinti nereikia, reikia tik PARODYTI smile.gif
Atsakyti
Mes sunui ir kelis kartus parodem kaip nulipt ir pats sekmingai nulipineja gal nuo 9 menesiu biggrin.gif O uzlipt ant lovos, tai ismoko neperseniausiai, nes lova ausktesne ir paprasciausiai neprisitraukdavo...O dabar jau sekmingai laipioja. Jam dabar beveik 13 menesiu.
Atsakyti
Aš sūnui porą kartų parodžiau, nes vis prašydavo nukelti, nusibosdavo lakstyti blush2.gif Tai greitai pats išmoko, ateidavo prie krašto, apsisukdavo užpakaliu į kraštą ir nuslysdavo biggrin.gif Dabar jau nušoka doh.gif
Atsakyti
Ir as parodziau keleta kartu, dar papasakojau, kaip kodel- nezinau ka jis suprato 4u.gif , bet nera iskrites is lovos - visada apsisuka ir nuciuocia ramiai smile.gif
Atsakyti
Kadangi mano mazius be baimis, tai nuo lovos buvo nukrites n... kartu doh.gif Tai kai jam dar nebuvo 8men - parodziau, kad atbulom galima nusliuogt. Tai tada ir baigesi musu nuvirtimai, budavo grazu ziuret, kai varo atbulom ir is pradziu nesuprasdavo, kad tik prie krasto galima nulipt - vis siena bandydavo isverst lotuliukas.gif O va uzlipt dar ir dabar neiseina, kelia kojyte, bando prisitraukt - bet lova per auksta.
Atsakyti
QUOTE(anny @ 2009 03 31, 14:42)
Ir as parodziau keleta kartu, dar papasakojau, kaip kodel- nezinau ka jis suprato 4u.gif , bet nera iskrites is lovos - visada apsisuka ir nuciuocia ramiai  smile.gif

pas mus irgi taip, parodziau pora kartu, paaiskinau ir viskas
Atsakyti
QUOTE(anny @ 2009 03 31, 14:42)
Ir as parodziau keleta kartu, dar papasakojau, kaip kodel- nezinau ka jis suprato 4u.gif , bet nera iskrites is lovos - visada apsisuka ir nuciuocia ramiai  smile.gif

Pas mus lygiai taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti