Taigi apie mane mokiusiąs mokytojas atskirai.
Na pradėsiu nuo istorijos mokytojos Mildos Zemlevičiūtės. Mokytoja tikrai nebloga, bet griežtoka. Istorijos išmokė neblogai. Kiek atsimenu istorijos mokytojos dvi, viena Milda kita Daiva. Daiva kelis kartus mano klasę pavadavo. Atsimenu, kad per pamokas buvo žiauriai nuobodu. Per tas pamokas nieko neišmokau

Labai norėčiau padėkoti matematikos mokytojai Laimutei Karklienei. Viena geriausių mokytojų

Biologijos mane mokė chemijos mokytoja. Mokytoja nebloga. Biologija prastai sekėsi man ne dėl jos kaltės.
Dailės mokytoją Danguolę Pečiukolytę senai laikas iš darbo išmest. Rengiasi atsiprašau už tokį žodį, kaip prostitutė. Ir kalba labai nemaloniai, visi žodžiai mažybiniai.
Mačiau vyksta karštos diskusijos dėl technologijų mokytojų. Tai atsiliepsiu dėl Birutės ir Algio Brukštaus. Birutė labai reikli. Atsimenu nert nemokėjau. Tada labai bijojau jos pamokų. O Brukštus, tai rėkia pastoviai. Naudoja juodą humurą. Kažkada sakė, kad valgykloj galima nusipirkti tik prostitutes.
Dėl lietuvių mokytojų. Turėjau dvi Jorūnę ir Jovitą. Jorūnė puiki mokytoja tik prastai valdo klasę. O Jovita rėksnė, rengiasi per daug atvirai. Ir jos tarmė siaubinga. Per diktantus darėm klaidas dėl jos tarimo.
Man labai patiko prancūzų/anglų mokytoja Virginija Motiejūnaitė. Draugiška, visą laiką linksma. Bet man nepasisekė, anglų mokiausi pas tokią baisiai griežtą Dalią Daujotienę. Niekam nepatariu pas ją mokytis.
Kūno kultūros mokytojas Sergėjus Babošinas neblogas, man kūno kultūra nesisekė, o jis vistiek įskaitą rašydavo.
Daugiau ryškių mokytojų neatsimenu, o šiaip tai mokykla gera.