Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Žygimanto Augusto mokykla

Mokykla tikrai nebloga, aukštas mokymo lygis, bet vaikai tikrai (nevisai visi) nenori mokytis, nesupranta gabiųjų mokinių.

Labai puiki mokytoja Didžgalvienė ir mokytoja Kazlauskienė smile.gif
Atsakyti
Jei vaikas gabus ir stengiasi mokytis, visur jam gerai.Sūnus šiemet baigė ŽA m-klą, įstojo į gerą gimnaziją. Tačiau gerų mokytojų , kuriems norėtųsi padėkoti ir po kurių mokymo nereikia užkamšyti spragų, yra tik keli. Lenkiu galvą prieš matematikos mokytoją Kudžmienę, kuri sūnų pradėjo mokyti tik nuo 8 kl., bet sugebėjo per tuos vienus metus užtaisyti visas ankstesnių 3 metų spragas, ankstesnė mokytoja visai nesugebėdavo išaiškint. Dar turėjom fantastišką anglistę Stirbytę, gaila, kad ji vidury paskutinių mokslo metų išėjo kitur. Ankstesniam poste girta mokytoja Kazlauskienė atmušė vaikui bet kokį norą mokytis biologijos, nors anksčiau šis dalykas jam labai patiko. Lietuvių k. mokytoja Davlevičienė nors labai gera kaip žmogus, mylinti vaikus, bet savo dalyką išmokė labai silpnai, tenka korepetitorių ieškotis. Vienintelė mokykloje fizikė pensijinio amžiaus Zosė Milkevičienė irgi labai silpnai paruošė. unsure.gif
Klasės auklėtoja( jos pavardės viešai minėti nenoriu) buvo visiškai atsiribojusi, jei iškildavo kokių problemų ar nesupratimų su mokytojais , siųsdavo tėvus pačius aiškintis, pati nenorėjo niekur kištis ir gadinti santykius su kolegomis. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moon: 06 lapkričio 2011 - 15:47
QUOTE(renax @ 2011 03 27, 08:51)
Na maniškė baigia šį met 4 klasė tai mokytoja super , ir išmoko ir kantri, bet va jau į 5 klasę matyt vesim į Šeskinės mokyklą . Bet yra visur savu pliusų ir savų minusų .Tai kad drasiai galiu rekoenduoti busimiems pirmokams Alę Akuševičienę



Mes pas mokytoją Alę Akuševičienę, tikrai labai gera mokytoja...na aišku kam ko reikia bet ji labai švelni (maniškis toks jautruolis), tai va....esam patenkinti.
Atsakyti
Sveiki,
gal kas galėtų pasidalinti nuomonėmis apie direktorių - kaip specialistą, matematiką ir pavaduotoją lituanistę Jadvygą Kelertienę? Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(mordashka @ 2011 04 01, 13:08)
Mes kol kas nesimokome sioje mokykloje bet as buvau atviru duru dienoj. Nezinau, labai tikiuosi islaikyti ta gera ispudi, kuri gavau. Man labai patiko direktorius - grieztas, konkretus ir praktiskas. Man nebloga ispudi paliko ir mokytojai su kuriais kalbejome. Manoji eis i 5-a klase ir manau tai neblogas pasirinkimas.


Na ka gi, ne viskas auksas kas auksu blizga sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mordashka @ 2012 03 22, 14:36)
Na ka gi, ne viskas auksas kas auksu blizga sad.gif

gal galėtumėt konkrečiau? Galima ir į AŽ.
Atsakyti
Sveiki busimu pirmoku teveliai.Esu ne siuo metu baigenciu ketvirta klase vaiko mama,o pries tai buvusios 1-4k.laidos dukros mama.Nemalonu bet nerekomenduoju pradiniu klasiu mokytojos I.Chliupovienes.
Atsakyti
Pradinis skyrius - atskira kalba. Mano sūnus mokėsi pas mokytoją Dalią. Vaikas - l.judrus, reikalaujantis nemažai dėmesio ir etc. Na, suprantate...smile.gif Trumpai tariant - mokytojams "nepatogus". Kol mokėsi pradiniame skyriuje - negalėjau atsidžiaugti! Apie mokytoją Dalią iki šiol galiu pasakyti tik geriausius žodžius. Puikiai valdo klasę, sutaria su mokiniais ir vaikai ją myli. Juk tai taip svarbu. :)Kai yra abipusis ryšys, ir mokslai geriau į galvą lenda.
Situacija iš esmės pasikeitė, kai sūnus perėjo į 5-ą klasę....Mano nuomone - labi svarbu, kokią mokiniai gauna auklėtoją. Mums "kliuvo" ponia R.Kazlauskienė... Ištvėrėm pustrečių metų...Nesileisiu į smulkmenas, nes jau keletą mėnesių mokomės kitoje mokykloje, bet aš, kaip mama, galvojau - išprotėsiu.... Suskambus mob. telefonui, išmušdavo šaltas prakaitas, nes pirma mintis būdavo - gal iš mokyklos?.... Vienu žodžiu,- iš mano vaiko buvo daromas nusikaltelis. Kasmetiniai elgesio komisijos svarstymai ( ten eidavo beveik visi klasės judresni berniukai), kurie baigdavosi papeikimais, ar kaip ten...Vaikai gązdinami išmetimu iš mokyklos. Klasė tramdoma dvejetų rašymais. Mokymosi motyvacija numušama iki nulio....Kur aš savo vaiko tik netampiau...Pas psichologus - ir mokykloje, ir kitur...net PPT (pedagoginė psichologinė tarnyba) atlikom visus tyrimus, nes buvau suabejojus,- galgi kažkas su mano vaiko protiniais gebėjimais negerai?....Mokyklos logopedė, pabendravus 1-ą!!!! kartą su sūnum, įpylė išvadą, jog jis - negebantis įsisavinti mokymo programos!!!!Ir siūlė modifikuoti... Būtent PPT cenre buvo paneigti visi šitie kliedesiai!!!
Žinot, mielos Mamytės, jei turit judrų sūnų, ir norit ekstremalių pojūčių,- leiskit į Žygimantų mokyklą.
Atsakyti
Noreciau atgaivinti tema 4u.gif
Domintu nuomones placiau apie mokytojas
Laima Slajiene
Ramune Kazlauskiene
Dileta Misiuniene
Danguole Peciukonyte
Busiu labai dekinga uz jusu nuomones ir patarimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DianaS @ 2012 10 17, 14:33)
Noreciau atgaivinti tema  4u.gif 
Domintu nuomones placiau apie mokytojas
Laima Slajiene
Ramune Kazlauskiene
Dileta Misiuniene
Danguole Peciukonyte
Busiu labai dekinga uz jusu nuomones ir patarimu  ax.gif



D. Misiuniene - doh.gif
Kitos mano vaikui nedesto.

Dar noreciau atsiliepimu apie Technologiju mokytoja Vaiciuniene...
Atsakyti
QUOTE(qwerty0415 @ 2012 10 25, 09:53)
D. Misiuniene -  doh.gif
Kitos mano vaikui nedesto.

Dar noreciau atsiliepimu apie Technologiju mokytoja Vaiciuniene...

O kas negerai su Misiuniene,domina bet kokia info,galit ir i az 4u.gif
Atsakyti
Gal galit kas pasidalinti nuomone apie mokytoją Karklienę?
Atsakyti