Pradinis skyrius - atskira kalba. Mano sūnus mokėsi pas mokytoją Dalią. Vaikas - l.judrus, reikalaujantis nemažai dėmesio ir etc. Na, suprantate...

Trumpai tariant - mokytojams "nepatogus". Kol mokėsi pradiniame skyriuje - negalėjau atsidžiaugti! Apie mokytoją Dalią iki šiol galiu pasakyti tik geriausius žodžius. Puikiai valdo klasę, sutaria su mokiniais ir vaikai ją myli. Juk tai taip svarbu. :)Kai yra abipusis ryšys, ir mokslai geriau į galvą lenda.
Situacija iš esmės pasikeitė, kai sūnus perėjo į 5-ą klasę....Mano nuomone - labi svarbu, kokią mokiniai gauna auklėtoją. Mums "kliuvo" ponia R.Kazlauskienė... Ištvėrėm pustrečių metų...Nesileisiu į smulkmenas, nes jau keletą mėnesių mokomės kitoje mokykloje, bet aš, kaip mama, galvojau - išprotėsiu.... Suskambus mob. telefonui, išmušdavo šaltas prakaitas, nes pirma mintis būdavo - gal iš mokyklos?.... Vienu žodžiu,- iš mano vaiko buvo daromas nusikaltelis. Kasmetiniai elgesio komisijos svarstymai ( ten eidavo beveik visi klasės judresni berniukai), kurie baigdavosi papeikimais, ar kaip ten...Vaikai gązdinami išmetimu iš mokyklos. Klasė tramdoma dvejetų rašymais. Mokymosi motyvacija numušama iki nulio....Kur aš savo vaiko tik netampiau...Pas psichologus - ir mokykloje, ir kitur...net PPT (pedagoginė psichologinė tarnyba) atlikom visus tyrimus, nes buvau suabejojus,- galgi kažkas su mano vaiko protiniais gebėjimais negerai?....Mokyklos logopedė, pabendravus 1-ą!!!! kartą su sūnum, įpylė išvadą, jog jis - negebantis įsisavinti mokymo programos!!!!Ir siūlė modifikuoti... Būtent PPT cenre buvo paneigti visi šitie kliedesiai!!!
Žinot, mielos Mamytės, jei turit judrų sūnų, ir norit ekstremalių pojūčių,- leiskit į Žygimantų mokyklą.