Įkraunama...
Įkraunama...

Nebezinau kaip pasieglti... :(

Sveikos merginos...nebezinau su kuo bepasitart, tai nutariau parasyti cia , kur daug daugiau zmoniu su ivairiomis patirtimis, gal jus man patarsit...
O istorija mano tokia...pries tris menesius internete per chata susipazinau su vaikinu...is pradziu buvo paprasti pokalbiai , nieko ipatingo...veliau pradejom ilgetis pokalbiu ir neslepem to vienas nuo kito...Dabar drasiai tariam zodi myliu...nezinia kas bus kai susitiksim, nes i Lietuva jis grys tik po triju menesiu...cia Lietuvoje jis turi buvusia zmona ir grazia dukryte...as jo niekada nemaciau realybeje, tik jo nuotraukos ir musu pokalbiai stai kas mus risa...jis man sako kad tikrai myli mane, kalbam apie ateiti, laukiam susitikimo...galbut mums susitikus viskas nutruks naturaliai, bet jei taip nebus tai yra daug bet...visu pirma tai kad as visada vengdavau vyru su praeitimi...zmona manes visiskai negazdina, nes ju santykiai nutruke senokai, bet yra drauge...pries jam isvaziuojant jie kaip jis man sake "myledavosi". tai buvo drauge nuo vaikystes, ju seimos yra geri draugai ir siandien jis man pasake, akd kadanors mus supazindins ir ji man labai patiks. pasakiau jam savo nuomone kad nenoriu susipazinti su ja ir bendrauti, nes ji juk ir dabar ji myli, ir gal slapta tikisi kad kai jis grys jie bus kartu...pirma sovusi mintis buvo nutraukti visus bendravimus, nes labai nemegstu visokiu intrigu ir "buvusiu" draugiu...manau is jo puses isvis egoistiska buvo pasakyti kad mus supazindins ir dar ji man patiks...zinau kad noriu su juo susitikt, kad jauciu jam daug graziu jausmu...bet nenoriu pakliuti i tokia situacija su jo drauge ir isvis nezinau kuo ten viskas baigsis...negaliu suformuluoti savo minciu ir abejoniu niekaip, bet dabar man kilo mintis ar pasitraukti is to zmogaus gyvenimo kol jis negryzo ar visgi rizikuoti ir laukti jo gryztant ir susipazinti su jo drauge....as manau kad anksciau ar veliau jam tektu rinktis arba ja pamirsti arba mane, bet esme tame kad as esu toks zmogus kad jei kazkas vyks as nekovosiu , as tyliai pasitrauksiu...nesakau kad man bus lengva, ne bus tikrai sunku, bet as iseisiu...ka man daryti ? ka galvoti del tos drauges ? kaip su ja elgtis ? nezinau ar ji zino apie mane, neklausiau jo ... bet jei nezino esu tikra kad ji jo laukia ir tikisi buti su juo...
Atsakyti
...o galima pamilti zmogu per bendravimus internete? blink.gif Manau nereikia tau taip stresuoti, esi jau suaugusi, o parasei kaip kokia mazyte (nepyk)...juk jei jis tau patinka, bent jau kiek bendravote, pabandyk susitikti, gali buti ir taip, kad tikrai nebusit pora, gal liksit draugais, o gal visai nebebendrausit...bet siulau susitikti ir nepretenduoti kol kas i mylimosios vieta, nes jo dar net nematei gyvai. ax.gif O jau del tos drauges, jei ji tikrai ji myli, draugemis nebusite. schmoll.gif Zodziu, susitik! mirksiukas.gif
Atsakyti
pamilt galma smile.gif tik va klausimas del kuno chemijos belieka jam gryzus smile.gif
Atsakyti
Man tai atrodo - nei tu suk sau dabar smegenis, nei ką. Būkim biedni, bet teisingi - tu jo nė akyse nemačius, o per internetą blevyzgot galima beleką. Gal tau jį natūroj pamačius jis visai kitaip pasirodys... Tiesiog neįsijausk labai, pagyvensi - pamatysi.

Man asmeniškai jis labai rimtas neatrodo. Buvusios žmonos, buvusios draugės, kažkada mylėjausi, bet dabar jau tik draugė... Tuoj, žiūrėk, dar sekso trise paprašys smile.gif

Neįsijausk, dar kartą kartoju. Tu jam nieko neįsipareigojus... O pažiūrėt taigi galima, apžiūros taigi už dyką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 10 18, 20:41)
Man tai atrodo - nei tu suk sau dabar smegenis, nei ką. Būkim biedni, bet teisingi - tu jo nė akyse nemačius, o per internetą blevyzgot galima beleką. Gal tau jį natūroj pamačius jis visai kitaip pasirodys... Tiesiog neįsijausk labai, pagyvensi - pamatysi.

Man asmeniškai jis labai rimtas neatrodo. Buvusios žmonos, buvusios draugės, kažkada mylėjausi, bet dabar jau tik draugė... Tuoj, žiūrėk, dar  sekso trise paprašys smile.gif

Neįsijausk, dar kartą kartoju.  Tu jam nieko neįsipareigojus... O pažiūrėt taigi galima, apžiūros taigi už dyką smile.gif

pritariu ir as tavo mintims drinks_cheers.gif
Laukianti24 ziurek neikliuk i dar vieno bernelio pinkles, kad jis jau issiskyres ir bla bla bla, tik paciai bus sunkiau, as tai nei laukciau nei susitikciau, bet cia tau spresti mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal ir teisingai smile.gif nieks per galva neduos pabandzius, bet man nesinoris kad jei jis man patiks , dar kazkas trugdytu. Del zmonos tai neskubu teisti ir blogai galvoti. Kiek supratau tai mylejo jis zmona begalo, bet jei reikejo ne to ka jis galejo duoti ir i sia istorija nebesigilinu. Mane glumina tik ta istorija su drauge...
Atsakyti
QUOTE(Laukianti24 @ 2006 10 18, 20:50)
Gal ir teisingai smile.gif nieks per galva neduos pabandzius, bet man nesinoris kad jei jis man patiks , dar kazkas trugdytu. Del zmonos tai neskubu teisti ir blogai galvoti. Kiek supratau tai mylejo jis zmona begalo, bet jei reikejo ne to ka jis galejo duoti ir i sia istorija nebesigilinu. Mane glumina tik ta istorija su drauge...

skaitau, skaitau, ir ziuriu kad jau yra dideli makaronai tau uzkarti ant ausu blink.gif Man taves tikrai gaila, nes kentes ir skaudziai nusvilsi tu pati o ne kas kitas unsure.gif
Atsakyti
lotute negazdink manes taip verysad.gif , nenoriu taip netiket zmonemis. blink.gif . bet del saves tai gal ir vertetu pasilikti abejoniu kazkokiu
Atsakyti
QUOTE(Laukianti24 @ 2006 10 18, 21:50)

cia jau kitose temose kalbejom... is kur tu zinai, kad jis issiskyres??? kai tau parodys skyrybu dokumentus, tada tu ir galesi tvirtinti, kad zinai... teisti tu negali nei jo zmonos, nei drauges, nes esi tik virtuali jo drauge (kas zino, kiek dar tokiu kaip tu jis turi savo pasto dezuteje)... kol kas tu esi niekas, kol netapsi realybeje jam kazkuo daugiau... o susitikti tai susitik, nuo to blogiau nebus, bet niekada nepasitikek iki galo... vyriokai daug sneka... ir jei chatina, tai patikek ne tik su tavim viena (pati turiu n metu patirties chatuose, tai nebuvo nei vieno, kuris chatintu tik su viena mergina ar suoktu apie meile tik vienai)... is kur gali garantuoti, kad taviskis neiesko draugiu tokiu budu, nes jam nusibodo zmona? ar net jei issiskyres... gal jis iesko draugiu prasiblaskymui, is kuriu kada nors pasirinks viena ilgesniam bendravimui.... o jei nori prasideti, tai prasidek, seksas geras dalykas ir patirtis tau bus ir nuotykis... bet stenkis atjungti savo sirdi, nedalink jos po gabaliuka kiekvienam neaiskiam tipui, nes kai sutiksi tikrai ta, kuris bus vertas tavo meiles, tu jos jau nebeturesi... atsargiai, pasaulis ziaurus ir dazniausia kitoks, nei ji isivaizduoji...
Atsakyti
QUOTE(Laukianti24 @ 2006 10 18, 20:58)
lotute negazdink manes taip  verysad.gif  , nenoriu taip netiket zmonemis.  blink.gif  . bet del saves tai gal ir vertetu pasilikti abejoniu kazkokiu

tikiuosi kad as klystu, bet kazkodel mane abejones neapleidzia kad vis delto esu teisi unsure.gif
Atsakyti
Vėl pasideda neaiškūs gasdinimai. Nereikia tų "gal jis visai neišsiskyręs". Man, pavyzdžiui, nepatiktų, kad jis išsiskyręs ir turi mažą vaiką, o kur dar draugė, su kuria tik mylėdavosi g.gif Man kažkoks jis neatsakingas vyras atrodo.
Atsakyti
nemanau kad del skirybu reiketu teisti , nes ju situacijos nezino niekas. juk gal ne jis ja o jinai ji del kito paliko ir panasiai. zmona cia jau praeitis kuri netrugo meilei. o vaikas argi gali buti kliutis smile.gif juk tai labai grazi maza mergaite, ir niekada nenusisukciau nuo zmogaus kuris turi vaika blush2.gif
Atsakyti