Kaip nemėgstu tokių temų kai antroji istorijos pusė pasirodo, absurdas
Aš ten pavadinau tave neatsakingu dėl tų miegojimų tik su drauge ir dėl to, kad išsiskyrei. Aš parašiau pagal save. Mano nuomonė. Vat ko forume mokausi, tai perskaityti kitų nuomones ir stengtis suprasti, kad kitaip manantis žmogus nėra kvailas, o tiesiog turi savo nuomonę.

QUOTE(Laukianti24 @ 2006 10 18, 23:07)
-RebeLLiouS- del neatsakingumo miegant su gera drauge ir as tos pacios nuomones ir pasakiau ja ir jam...tikrai neprotingas poelgis...o ypac nemalionios pasekmes...
Tai jis gi jau ir pats paskaitė

Įtariu eilinę pasakėlę prieš miegą

Nu va, merginos, dar viena temelė iš serijos ''Melodrama lietuviškai''
Diskutuokim, guoskim, palaikykim ar smerkim, o autorės (iai) sau tyliai
Diskutuokim, guoskim, palaikykim ar smerkim, o autorės (iai) sau tyliai

QUOTE(nikata @ 2006 10 18, 23:06)
Milner, jei tai tikrai tu...
tai gal pasistenk ta mergaite kaip nors realiai pamatyti ir "paciupineti", kad bent kiek jos realiame pasaulyje pasirodytum.. kencia mergaite isimylejusi beviltiskai.. o negerai taip

Jei galeciau, tai sianakt grysciau pas ja... Dabar esu labai toli kur menulis pasvires visai kitu kampu... i kuri ziuredamas matau tik jos veida...

nu tai tada laukianti 24, ilgai laukus dar palaauk
A pofik tos visos draugės, ką norės, tą ir pasirinks. Aš iš savo senos kargos varpinės patariu nekovot, bo jei labai ilgai rinksis , tai prie gero neprives.
Idomiai jus cia, vienas issipasakojo kitas palauke, pakomentavo...o tikslas tai koks? Siaip tai kai du zmones sutinka vienas kita kitu nuomone lieka ui kaip toli.
Jei kyla kazkokios abejones tai kodel gi nesprest tarpusavyje, o gal manot kad kitu nuomone pakeis kazka? Sorry kazko nesupratau. 10 balu uz nora pasirodyt. Labanakt
Jei kyla kazkokios abejones tai kodel gi nesprest tarpusavyje, o gal manot kad kitu nuomone pakeis kazka? Sorry kazko nesupratau. 10 balu uz nora pasirodyt. Labanakt
Aga, pritariu nuomonei, jei pas žmones rimta problema, tai susėda kas prie butelkos, kas prie arbatos, o kas prie monitoriaus ir aiškinasi, o ne po forumus duodasi. Nieko protingo mes čia nepatarsim. Vienžo, gyveni ir mokaisi