isbandziau, super
tikrai labai mazai terliojimosi ir labai skanu
QUOTE(vijolytė @ 2006 10 22, 15:07)
Taip paprasta ir labai skanu... pabandykit vietoj faršo , varškę
dar labai fainai su vafliais ,,taleriais" - paimi du vafliukus, pertepi farsu, suglaudu, i tesla ir kepi.Labai patogu- pjaustyti nereikia:)
QUOTE(lipke @ 2006 10 23, 16:42)
dar labai fainai su vafliais ,,taleriais" - paimi du vafliukus, pertepi farsu, suglaudu, i tesla ir kepi.Labai patogu- pjaustyti nereikia:)
o farsa zalia ar pakepinta tept
Mes irgi gaminam netikrus ceburekus,nusiperki TORTILIJU meksikonisku,tik reikia rinktis miltu,nes is kukuruzu miltu buna karstelejas blynas.Uzdedi tikro cebureko farsa, aplink blyna sudrekinti vandeniu perlenkti, paspausti krastus ir i karsta alieju,bet reike prisukti ugni,nes blynas greitai kepa.Si recepta suzinojau is anksciau atvaziavusiu lietuvaiciu.
QUOTE(kristyyynyte @ 2006 10 26, 00:57)
o farsa zalia ar pakepinta tept
zalia zalia- ji gi ten nedaug reikia, kokio0,5 cm sluoksnelis kad butu.Iskepa gerai, na gal ugni reikia ne pacia didziausia nustatyti.Tokia, vidutine.
QUOTE(Nonna @ 2006 08 25, 13:30)
dariau as ir vel ceburekus
sikart su vafliais o tesla dariau kaip blynams
gavosi
tiek pridariau, kad su vyru 3 dienas valgem
o kas svarbiausia, nenusibodo
sikart su vafliais o tesla dariau kaip blynams
gavosi
tiek pridariau, kad su vyru 3 dienas valgem
o kas svarbiausia, nenusibodo
Aš irgi jei darau čeburėkus, tai tik su vafliais, man legviausia ir greičiausia
QUOTE(olantukas @ 2006 10 18, 21:57)
Vafliu lakstais 1pak. Vištienos faršo 200g, svogūnas, prieskonių, 2 kiaušiniai, pieno, druskos, miltų, aliejaus kepimui.
Į faršą sudėti pakepintą svogūną, prieskonius, vandens. Viska gerai išminkyti. Iš pieno, kiaušinių, miltų ir druskos sumaišyti tešlą, kaip blynams. Vaflių lakštą pertepti faršu, uždėti kitą lakštą ir vėl pertepti faršu, ir vėl uždėti vaflį. Tada supjaustyti norimo dydžio gabalėliais, pavolioti į tešlą iš abiejų pusių, ir kepti keptuvėje, su įkaitintu aliejum.
Į faršą sudėti pakepintą svogūną, prieskonius, vandens. Viska gerai išminkyti. Iš pieno, kiaušinių, miltų ir druskos sumaišyti tešlą, kaip blynams. Vaflių lakštą pertepti faršu, uždėti kitą lakštą ir vėl pertepti faršu, ir vėl uždėti vaflį. Tada supjaustyti norimo dydžio gabalėliais, pavolioti į tešlą iš abiejų pusių, ir kepti keptuvėje, su įkaitintu aliejum.
tikrai skanu, aš irgi taip darau, tik į faršą vietoj vandens grietinėlės dedu
Patikrinta ,labai skanu Kartais faršą maišau su grybais,o svogūnus tarkuoju žalius -skonis geresnis
QUOTE(rasute @ 2004 10 18, 14:39)
Jau kepiau du kartus pagal si recepta. Tikrai neblogai gaunasi ir panasu i valdiskus Ir vyrui labai patiko
Ir aš vakar kepiau pagal šį receptą ,tik į faršą pridėjau česnakų,ir prieš užlengdama čeburieką, patepiau sviestu faršą .Nu pasaka gavosi,tik tešla biški kietoka turbūt miltukų padauginau ir vyrui skanu buvo
QUOTE(Shalimar @ 2005 12 08, 20:09)
siandien dariau pagal si receptuka, na labai patiko tik vietoj mesos dejom fermentinio surio, nes vegetarai ir vistiek labai skaniai gavosi gal tik kokiu prieskoniu i suri reikejo pabarstyt, nes lyg truko kazkokio surumo reiks dar su grybais ir soja isbandyt
As darau taip:
I viena kubeli istirpinto sultinio sudedu farsa, ismaisau.
Paimu vafli( as perku apvalius tokius) dedu plonai farso, dar viena vafli ir vel plonai farso ir trecia vafli. Tada pjaunu pusiau, kad gautusi puse apskritimo.
Tesla padarau kaip tirstu blynu. Apvolioju pusapvalius ir dedu i verdanti alieju.
I viena kubeli istirpinto sultinio sudedu farsa, ismaisau.
Paimu vafli( as perku apvalius tokius) dedu plonai farso, dar viena vafli ir vel plonai farso ir trecia vafli. Tada pjaunu pusiau, kad gautusi puse apskritimo.
Tesla padarau kaip tirstu blynu. Apvolioju pusapvalius ir dedu i verdanti alieju.