QUOTE(nikute @ 2006 10 18, 21:51)
Aš verdu taip: nesšoka, nesprisvyla
Į šaltą pieną pilu manų kruopas, druskos, cukraus (jei mėgstama) ir verdu karts nuo karto pamaišydama ant silpnos ugnies. Prieš užverdant nuolat maišau. Užvirus palieku kelioms minutėms uždengtą.

Į šaltą pieną pilu manų kruopas, druskos, cukraus (jei mėgstama) ir verdu karts nuo karto pamaišydama ant silpnos ugnies. Prieš užverdant nuolat maišau. Užvirus palieku kelioms minutėms uždengtą.

As lygiai taip pat verdu,tik maisau kol uzverda,o kad neprisviltu geriausiai tiks teflonas.

Papildyta:
QUOTE(*~sniege~* @ 2006 10 19, 12:24)
dar kaip maišau
Vadinasi ugnis per stipri
